Lina

7K 269 7
                                    

Met bonkede kop pijn word ik wakker.
"Pff" zucht ik hard ik hoor allemaal stemmen beneden.
Ik sta op en loop de douche in neem een douch en poets mijn tanden doe een marokkaanse pyama aan het is warm vandaag 33 graden.
Ik loop naar beneden en zie mijn hele gezin zitten en 2 tantes ik groet ze allemaal we ontbijten gezamelijk en doe dan de afwas.
"Wassim ga je mee vandaag?" Hij kijkt me vragend aan "waar naar toe?" Ik kijk hem lachend aan en hij weet genoeg "eten" antwoord hij lachend.
Ik loop lchend de trap op en zoek iets om vandaag aan te doen.
Ik doe mijn kast open en zie zoveel kleding ik kies voor een spijker shortje en een burberry blouse en creme Armani schoennne stel mijn haar snel en maak me lichtjes op ik kijk trots in de spiegel en pak mijn parajumper jas voor de zekerheid voor als het gaat regenen je weet maar nooit in nederland.
Mijn broertje Oussama komt mijn kamer binnen van 14 "ik ga mee hoor" ik kijk hem lachen aan "isgoed maar doe wat anders aan e hoofd" ik pak mijn auto sleutels en niet vergeten mijn armani zonebril
Beneden aangekomen "heyhey chikkie hoor" roept mijn moeder lachend mijn tantes schiete in de lach.
"Sneeell Oussama Wassim" schreeuw ik nog naar boven ik hoor ze van de trap af rennen en ze zien er leuk uit mijn broertje Oussama heeft een armani polo aan met royaums er onder en een donker grijze broek.
Mijn broertje Wassim heeft moncler polo met Lichte spijker broek met scheurtjes en Louboutins onder.
We lopen alle 3 richting mijn nieuwe Bmw.
"Ik ga voor" roept Oussama "ik ben ouder e zwerver" zegt Wassim terwijl hij Oussama een duwtje geeft ze stappen allbei in.
Ik doe muziek aan en doe mijn zonnebril op wassim en oussama doen het zelfde.
Zo rijen we richting scheveningen word een gezellige dagje met ze 3en.

Love makes blind.Where stories live. Discover now