Jaouad

6.5K 296 31
                                    

Met huilend Rayan in mijn armen loop ik richting mijn auto ik stop hem er in en ga achter het stuur zitten.
Rayan begint te gillen en ik doe alsof ik het niet hoor en rij richting Frankrijk..

"Rayan je gaat nu je Kanker bek houden" schreeuw ik boos naar hem hij begint nog harder te gillen en schreeuwd Mama.
Ik druk nu harder op de gaspedaal en rij snel richting weer trug naar onze huis in Nederland ik ga niet de hele weg met een schreeuwende jongen op de achterbank rijen.

In mijn oude huis aangekomen til ik Rayan op die nu rustig om zich heen kijkt ik loop de huis in en zie er nog alles liggen er liggen op tafel een paar foto's van onze bruiloft ik leg rayan neer en bekijk alle foto's een voor een dat was zo een mooie dag die dag wist ik niet dat dit ons zou overkomen.

"Kijk mama Rayan" zeg ik terwijl ik hem op pak hij kijkt me boos aan en krast me weer in mijn gezicht "Nu ga je ophouden met je gedoe" zeg ik boos hij is bij zijn vader en doet alsof tie bij een vreemde is.
Ik pak mijn telefoon en sms Lina.
Jaouad: Alsjeblieft vergeef het me en laten we weer doen alsof er niks is dan gaan we samen trug naar Nederland alsjeblieft prinsesje.

Ik stop mijn telefoon weer in mijn zak en rij richting mijn ouders met Rayan naast me.
Daar aangekomen doet Mijn moeder open die me met grote ogen aankijkt "Jaouad" zegt ze en knuffeld me stevig ze kijkt Rayan aan en pakt hem op "hij lijkt zo veel op je" zegt ze en geeft hem overal kusjes "Wie is het?" Vraagt ze vragend ik kijk haar lachend aan "Mijn zoon Yemma mijn zoon" ze kijkt me geschrokken aan "Jaouadd ik heb je gemist en nu heb ik eindelijk goed nieuws ik ben Oma" zegt ze met tranen in haar ogen..

"Waar is Lina" vraagt mijj moeder als ik op de bank ga zitten.
"Thuis ze is ziek" verzin ik snel "Ow ewa dan ga ik straks langs haar heb haar gemist" zegt ze lief ik verzin snel iets "ze is bij Soumaya ze verzorgd haar wanneer ze beter is breng ik haar" zeg ik maar snel.
Ze knikt en merk aan haar houding dat ze me niet geloofd ze pakt Rayan weer op en verwend hem met Snoepjes en koekjes.

Na een gegeten te hebben en gekletst komt Saiffedine de woonkamer binnen hij ziet me zitten en kijkt me meteen vies aan hij kijkt naar Rayan en pakt hem op "Groet je je broer niet?" Vraagt mijn moeder aan Saiff.
"Ik moet zo gaan" zegt hij snel en legt Rayan weer neer "Nee je gaat niet naar buiten voordat je je broer groet" zegt ze terwijl ze streng maar saiffedine kijkt hij zucht en kijkt me vies aan en loopt mijj kant op, hij geeft me een slappe hand en loopt dan weer weg zonder een blik.

"Waar is Papa" zeg ik snel "hij is in de cafe" ik sta meteen op omdat ik weet dat mijn vader elke momment binnen kan lopen ik groet mijn moeder nog snel en zwaai snel naar haar.
Met Rayan in mijn armen loop ik richting mijn auto ik stop hem achter in en rij richting Soum om te vragen of ze even op hem kan passen.

Met moeite bel ik aan na paar seconde doet ze meteen open "Jaouad?" Vraagt ze terwijl ze me aanstaard Rayan herkent Soumaya meteen en springt in haar handen Soumaya lijkt best wel op lina misschien dat hij denkt dat dat Lina is? "Tata" zegt hij en houd haar stevig vast "kan je snel op hem passen" vraag ik haar ze kijkt me even aan "Sorry Jaouad dit kan ik Lina niet aan doen" zegt ze met een trillend stem.

"Ik smeek het je Soum alsjeblieft maar voor een dagje kom hem vanavond ophalen en bovendien ze komt er toch niet achter geloof me" zeg ik om haar te overtuigen ze twijfeld en knikt "een dagje meer niet, doe het voor jou meer niet en Rayan mijn lievelings neefje" ik lach naar haar en geef haar een knuffel "dankjewell" Zeg ik blij ik geef Rayan een kus en stap zo mijn auto in..

Lief ben ik hé het is inmidels al 02:33 en ik schrijf snel een deel voor jullie.
Blijf stemmen & Comment!
Love ✨

Love makes blind.Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu