Lina

8.5K 352 16
                                    

Ik ken jou niet warom app je me?
Onbekend: je gaat me wel leren kennen.
Ik vergrendel mijn telefoon en leg hem weg, tot dat ik een appje binnen krijg
Mannetje: Sta om de hoek. Appt hij kortaf ik pak mijn jas snel en loop naar beneden "mama ik ga naar Soum" zeg ik snel "oke hbiba niet te laat en doe groetjes" ik loop de deur uit en loop de hoekje om.
Ik zie mijn mannetje al zitten in zijn auto.
Ik stap zijn auto in en hij geeft me een kleine/korte kusje hij kijkt boos voor zich uit "geef je telefoon" zegt hij kortaf & boos.
"Warom?" Hij kijkt me boos aan en houd de stuur strak vast "GEEF JE TELEFOON" Schreeuwt hij naar mij.
Ik geef hem mijn telefoon met trillende handen hij door zoekt mijn contacten mijn app lijst tot hij bij de gesprekken komt.
"Wie is die onbekende nummer?" Ik kijk hem bang aan en antwoord "weet ik niet" hij belt naar die nummer en na 2x overgaan neemt hij op "Hee Lina schatje" jaouad kijkt boos mij kant op "wie ben jij e flikker" zegt jaouad boos.
Ze hangen op aan de andere kant "wie is die jongen wees gewoon eerlijk" hij kijkt me boos aan "nou?" Mijn lippen trillen ik weet wie dat was dat was Chakir mijn ex herkende zijn stem uit duizende.
Hij begint zijn geduld te verliezen en slaat tegen de stuur aan "dat dat was Mijn ex" zijn ogen staan bozer "stap uit" zegt hij boos "jaouad?" Zeg ik zacht "Stap uit voor de laatste keer" ik doe wat hij zegt en stap zijn auto uit. Ik loop de pleintje over richting Soum ik kijk nog om en zie hem aan de telefoon hij hangt op en raced de straat uit.

Love makes blind.Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu