Jaouad

3.2K 153 3
                                    

Ik kijk op en zie Younes ( Stiefbroer.) & Saiffedine ( Jaouads broer die verliefd was op Lina. ) 

" Wat doen jullie hier? " zeg ik schor
" wat wij hier doen broertje? Wij komen Lina en Rayan vinden. " zegt hij vastberaden ik geef hem een schouderklopje " Thanks broer. " zeg ik zacht en richt me dan op Younes.

Hij weet meteen wat ik bedoel " Ik kom voor mn zusje en mn neefje. " zegt tie dan ik geef hem een korte glimlach.

Later die avond zit ik helemaal alleen in de woonkamer de boys zijn allemaal al vetrokken ik denk aan Lina en Rayan mij liefde van mn leven wat ik nu pas besef ik heb spijt van mijn gedrag tegen over Lina ik heb spijt van alles.

Ik sta boos op en sla mn hand tegen de muur en gooi alles om " Kanker zooi " schreeuw ik "jaouad.. " hoor ik een schorre stem achter me ik draai me om en zie een gebroken Soumaya ( Nicht/beste vriendin van Lina ) ze loopt naar me toe en trekt me meteen in een omhelzing.

" waar zijn ze nou? " huilt ze ik wrijf over haar rug " We vinden hun. " zeg ik gebroken niet zeker van mn antwoord.

Ze laat me los en neemt rustig plaats en kijkt naar de grboken spullen op de grond haar ogen zijn dik en rood ze heeft haar haar in een snelle knot en een wolle vest aan.

We zijn beide stil totdat ze de stilte onderbreekt door haar gesnik.
" ik hoorde het van Nouhaira. " Moeder van Lina prachtige dame ook heel jong en een dame met wie je kan lachen. )

" ze is er kapot van. " fluisterd ze nu zacht ik knik " Kan jij dalila lidiya safira ( hun dochtertje ) ophalen bij mn moeder? " vraag ik soumaya ze knikt en staat op " Hou je rustig " zegt ze.

Ik ga naar de app van Lina en bekijk haar laatsgezien en bekijk meteen haar appfoto ( Omslag ) een Foto van mij en Lidiya ( Afkorting van hun dochtertje )

Ik mis lidiya , Lina & Rayan waren ze maar bij me..

Love makes blind.Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu