Jaouad

7.4K 320 7
                                    

"Ey is zie je vriendin met paar jongens op pleintje" Volgens mij ziet hij een verkeerde meisje "niet die tnawies bij mij doen man"
Tering man dit kan niet! "Stuur me foto op app dan" wat doet zij me aan heb dit nog nooit gevoeld voor een kk meisje en nu speelt een meisje met mij terwijl ik dat deed met meisjes Karma? Nee daar geloof ik niet in? Krijg een appje en open het appje zie een foto ik sla hem op en zoem in het is inderdaad Lina Tfoe ze maakt me parra. Wat doe je met jongens??? App ik haar ik app die jongen trug Waar is ze.
Ik sla een paar keer tegen het stuur aan tot ik een appje binnen krijg Lina: Jongens waar heb jij het over? Hahah gaat ze nog liegen kowed van mij je bent net als alle andere meisjes. Het gaat haar wel pijn doen maar nu kan het mij niks schelen ze heeft mij hard gepakt man.
Rij richting Lounge en groet alle boys daar "ewa bradda je ziet er niet uit heb je gesnoven nigh?" Ik kijk hem lachend aan "nee joh gek" hij geeft me een schouderklopje "hahah wollah wel chek je ogen dan" ik steek lachen mijn middelvinger op "Fuck you man" hij gebaard een rook teken met zijn hand en begint hard te lachen.
Ze weten nog niet wat er speelt met mij die lach is gemaakt en die blik ook Fuck itt heb nog nooit zo gedaan om een meisje dacht dat zij de moeder van mijn kinderen werd.
"Heeee Jaouii" hoor ik een meisjes stem achter me roepen draai me om en Zie Ahlam "eeyyy Ahlam" afleiding kan ik wel gebruiken ze komt op mijn schoot zitten en speelt wat met mijn haar neem een paar poffen en ze trekt me mee naar mijn auto "kom we gaan naar een hotel" kan ik dit maken tegenover Lina? Tazz Fuck haar zij doet dit ook met Boys...

Love makes blind.Wo Geschichten leben. Entdecke jetzt