Jaouad

8.3K 334 4
                                    

"Warom lieg je" vraag ik lina ik weet dat ze in mijn telefoon heeft gekeken ze doet alsof ze me niet hoord en laat het maar zo.
Ik breng haar snel naar huis het is al 00:30
"Vragen je ouders niet waar je bent?" Ze kijkt me aan "nee ze denken dat ik Bij Soun ben" ik kijk haar verliefd aan "ik wil niet meer dat je tegen je ouders liegt" ze kijkt me geschrokken aan "bedoelje dat ik het hun moet vertellen" ik knik en hou haar hand vast "ben je gek wil je me dood hebben" ik hou haar hand strakker vast "ik kom binnenkort je hand vragen" ik merk dat ze schrikt en een lach verschijnt op haar gezicht "meen je dat?" Ik speel wat met haar mooie krullen "tuurlijk warom niet" ze komt dichterbij me en geeft me een kus op mijn lippen en stapt uit zonder wat te zeggen.
Ik app haar ik hou van je slaaplekker prinsesje van me xJemannetje.
Thuis aangekomen..
"Wie is daar?" Hoor ik mij moeder roepen "Yemma Azem (Open) ik ben het" ik hoor haar voetstappen "Jaouad?" Ik klop nog een keer op de deur.
De deur gaat rustig open "Jaouad wat doe hier zo laat ga naar huis" ik geef haar een kus op haar voorhoofd en loop naar binnen "Yemma ik wil binnenkort een meisje de hand vragen" mijn moeder kijkt me met Grote ogen aan "Echt waar Weldi" ze maakt een kreet van Blijdschap.
"Mama doe rustig iedereen slaapt" ze komt naast me zitten en houd mijn gezicht in haar handen "Ga je stoppen met waar je mee bezig bent?" Ik kan hier niet mee stoppen "Ja e Yemma" Kanker kan niet liegen tegen mijn moeder.
"Ik ben echt blij mijn zoon" ze laat nog een keer een Blijdschap kreet horen.
"Wat is er?" Mijn zus komt stoned de trap af "Hahahahah jeh kop" ze steekt haar tong uit en komt erbij zitten "Jaouad gaat hand vragen" mijn zus kijkt me geschrokken aan "meen je niet" ze krijgt tranen in haar ogen ze komt naar me toe en springt op me ik hoor mijn moeder hard lachen.
Mijn broer en 2 broertjes en een zusje komen allemaal geschrokken de trap af lopen. Mijn moeder verteld hun verder alles ze zijn allemaal blij voor me saiffedine komt mij richting op lopen en geeft me een schouderklopje "Ewa mlih broer" zegt hij trots Ik hou van mijn Familie.
"Blijf je hier slapen" vraagt mijn moeder ik knik en blijf bij mijn moeder thuis slapen.

Love makes blind.Where stories live. Discover now