Jaouad & Lina

2.1K 135 38
                                    

Als ik lina zie weg rijden komen 3 donkere autos aan rijden , ik richt mij wapen hun kant op en loop achteruit richting de jongens.
Er stappen 4 jongens uit 2 zwaargewapend
Ik kijk mo aan en mo geeft me een sign ik ren zo wat de bosjes in en ren maar door ik hoor schoten achter mij en hoor de autos achter mij aan rijden adraline giert door mijn lijf.

' Schiet die kaolo rat.' Hoor ik ze schreeuwen ik schiet een paar keer hun kant op en klim over een hek waar hun niet met de auto kunnen komen ik bel mo op na een paar keer bellen neemt hij op.
' Jaaa waar ben je?' Vraag ik helemaal buitenadem ' Kan je naar de plein lopen we staan daar.' Ik zeg dat t goed is en ren richting de plein en stop mn wapen weer in mn broek.
Als ik mo en de boys zie stap ik bij mo in en zo scheuren we weg.

' Hoe ben je weggekomen.' Vraag ik hem nog steeds buiten adem.
' Ze hebben saiffedins vrouw man.' Zegt hij zacht ik kijk hem geschrokken aan.
' Die kanker flikkers hebben een probleem met mij niet met mijn broertje en zijn vrouw!'
Schreeuw ik en sla tegen de dashbord.
' Regel zwarewapens.' Zeg ik tegen mo hij knikt en belt iemand op tijdens t rijden.

Ik word afgeleid door een zwarte auto achter ons ' Mo bocht bocht.' Schreeuw ik mo neemt de bocht en rijd 230 km ze halen ons in en schieten richting onze auto.
' Mo bukken je moer bukken.' Schreeuw ik en open mn raam en schiet hun kant op.
Mo rijd op t gras en neemt een andere weg
' we zijn ze kwijt man.' Zeg ik opgelucht en ga weer recht zitten.

' We moesten nooit terug komen.' Zeg ik zacht
'Nooit.' Ik zucht en haal mn pet van mn hoofd.
' we wisselen van auto dan rijden we richting mijn schoonouders.' Zeg ik snel mo knikt en rijd richting een parkeerplaats.
We pakken een andere auto en rijden richting Lina..

' Kom binnen jaouad.' Zegt mijn schoonmoeder zacht ik knik en loop naar binnen.
' Wat is er met je je hebt krassen op je gezicht je ogen zijn rood..' zegt mijn schoonmoeder ongerust ' Niks mama.' ( zo noem ik haar)

Ik loop de trappen op naar lina de kamer , ik maak m open en zie lina slapen met lidiya en rayan , ik loop hun richting op en kniel door mn knien en houd mijn handen voor mijn gezicht en begin te snikken tot dat ik een hand op mijn schouder voel ' Verlies je mannelijkheid niet Jaouad.' Hoor ik mijn schoonvader zacht zeggen bang dt ze wakker worden ik sta op en geef hem een knuffel.
' ik zit in de problemen ik kom nooit meer terug.' Zeg ik terwijl ik mijn gezicht afveeg.

' Je vrouw is in verwachting jaouad weg kan je niet , ik help je hier uit. ' zegt hij en wijst naar mn vrouw en mn kindjes.
' Kijk wat je hebt prachtige gezin.' Zegt hij en geeft mij een schouderklopje ik knik en buig over het bed heen en geef eerst rayan een kusje op zijn voorhoofd en lidiya een kusje op dr lipjes en mn vrouw op dr lippen..

' Ik doe er alles aan om jullie in veiligheid te houden.' Zeg ik zacht en til eerst lidiya op die ik bij mo in de auto leg daarna til ik Rayan de trappen af en stop hem ook in de auto.
Dan til ik lina op en leg haar ook in de achterbak , ik loop terug naar de deur waar mn schoonvadet mij een briefje geeft met een adres
' Daar wachten de mannen op hun..ze zijn daar veilig.' Zegt hij en geeft mij een schouderklopje.

Ik stap de auto in en geef mo het adres. Af en toe kijk in naar de achterbank en krijg ik weer hoop..
Na dat we 3 uur hebben gereden komen we aan bij een huis met een voortuin en achtertuin en daar om heen alleen maar hekken.
Mo tilt rayan en lidiya het huis in en ik til lina t huis is..

Lina

Als ik mijn ogen rustig open merk ik dat ik in een andere kamer lig ik sta geschrokken op en kijk om me heen en zie mn kindjes naast me liggen ik sta snel en loop naar de deur.

' Hallo?' Roep ik de deur word geopend door een man met een pak aan en een wapen in zijn handen ik schrik en begin te gillen.
' Wie zijn jullie?' Schreeuw ik en begin hem te slaan ' Lina rustig.' Hoor ik mo ik kijk achter de man en zie mo staan die mijn richting op loopt.

' Wat doe ik hier?? Zijn jullie gek dat mijn kinderen dit straks moeten zien? Al die wapens?' Schreeuw ik verwarrend
' Rustig linaaa , je vader en jaouad hebben jullie hier gebracht.' Zegt hij rustig
' Wat? Waarom? ' roep ik hij zucht en rolt mijn zijn ogen ' Heb medelijden met jaouad jou als vrouw layster.' Zegt hij en neemt plaats op t bed..

' heeft jaouad ons hier gedumpt?' Vraag ik nu gebroken hij schud met zijn hoofd en wijst naar de deur ik draai me om naar de deur ej zie jaouad dr gebroken staan..
' Jaouad?' Zeg ik huilend en ren zijn kant op.
' we gaan naar huis toch t is over toch?' Zeg ik huilend terwijl ik zijn handen vastpak.
' Nee lina het begint net.' Fluisterd hij gebroken ik kijk hem huilend aan en schud met mijn hoofd ' Nee? Nee' zeg ik ongeloofwaardig.
' Zeg me niet dat we hier opgesloten zitten..' vraag ik hem hij knikt ' het is voor je eigen bestwil lina.' Als ik hem net wil onderbreken onderbreekt hij mij ' luister nou even.' Schreeuwt hij nu terwijl hij me nu strak bij mn arm vastpakt ik kreun van de pijn en probeer me los te trekken ' niet alles draait om jou lina IK ZIT IN DE PROBLEMEN! IK DOE DIT VOOR JULLIE. Anders gaf ik mezelf allang over aan ze.' Schreeuwt hij nu.

Hij laat me los en ik laat me op de grond vallen.. ' Willen ze je dood hebben?' Vraag ik hem machteloos.. hij zucht en gaat bij mij op de grond zitten leunened tegen t bed.
' Lina zoals ik al zei als dit klaar is gaan we ergens ver weg wonen..' zegt hij en pakt mijn hand vast ' Weet je wat ik heb gemist?' Ik schud met mijn hoofd ' Nou!' Komt er schor uit mn mond hij grnikkt even..
' Jou lach..' zegt hij dan en komt dichterbij met zijn hoofd waarna hij zijn neus op die van mij zet ' Mijn tijger.' Zegt hij en geeft me een kus.

' Ik ga Lina was er maar even.. ik kom snel weer , voor eeuwig en?'

' Altijd '

Hij loopt de deur uit en ik laat me weer vallen en begin weer te huilen.
Mo loopt mijn kant op en aait me over mn rug..

' Het komt goed..' fluisterd hij

Minimaal 20 comments er komt wat spannends aan.. 🙈

Love makes blind.Där berättelser lever. Upptäck nu