Jaouad

6.5K 268 8
                                    

Ik hoor al 2 auto's op de oprit ik loop naar de voordeur die ik gewoon open heb gelaten zo warm is het.
Zie daar Lina met haar boskrullen & Mo ze luisterd niet naar me en besluit om haar maar te negeren ze moet er zelf achter komen wat ze verkeerd heeft gedaan.

Ze lopen vrolijk mijn kant op Lina geeft me een kus en hou mijn lippen op elkaar ze loopt weg boos of niet boeit me niet Mo komt naar binnen en geeft mij een hand "ruzie?" Vraagt hij met zijn wenkbrouwen omhoog.
Ik knik en maak een teken met mijn vingers van krullen en hij snapt mij meteen.

"Gaan we vandaag in de tuin eten" vraagt Lina lief.
Ik geef haar geen blik en reageer niet ophaar Mo die knikt.
Lina loopt weer trug de keuken in ik loop richting de tuin en loop via de keuken de tuin in ze kijkt me aan en zie een traan via haar ooghoek verdwijnen "wat is er?" Vraagt ze zacht ik negeer haar weer ze gaat verder met koken en ik steek een sigaretje aan.

Ze komt naast me zitten op de schommelbankje "Jaouad ik weet warom je boos bent" zegt ze zacht ze kijkt naar haar schoennen.
"Luister jij ooit naar mij wanneer ik zeg dat je moet stoppen met dat onderwereltje? Ik weet wat je vader zei en hij heeft gelijk luister naar hem.
Wil je zo de huwlijk in? Dat mensen je volgen? Alsjeblieft jaouad ik wil je niet kwijt" fluisterd ze zacht terwijl ze een paar tranen laat vallen.
"Luister dit is heel wat anders ik ben jaloers ja weetje wat jaloers is? Ik wil niet dat die kanker honden naar je kijken en geilen" roep ik boos.
Ik sta op en loop naar buiten richting mijn auto ik app Mo dat ik naar Lounge ben en rij richting Lounge niet wetend dat Lina hier aan kapor gaat.

Love makes blind.Where stories live. Discover now