Lina

6.8K 248 8
                                    

Ik bel Nabil op en vraag of hij langs komt hij komt meteen langs en gaat naast me zitten "kijk als ze er achter komen dat hij niks heeft gedaan dan laten ze hem eerder vrij snapje?" Ik weet dat hij dat zegt om mij stil te houden de tranen rollen over mijn wangen heen ze hebben van ons hele huis een rotzooitje gemaakt Mo komt binnen rennen en groet ons allemaal.
"Lina ik denk dat je weg moet" ik kijk hem vragend aan "weg waarnaar toe" hij kijkt naar zijn vingers "nu jaouad is opgepakt denken ze dat Jaouad dingen over hun gaat zeggen je moet echt weg pak je spullen" hij kijkt me met een dwingende blik aan ik sta snel op en loop Samen met soum mijn kamer in.

"Lina ik ga met je mee ik laat je niet alleen" zegt ze trots ik pak mijn spullem bijelkaar en leg alles in mijn grote cucci tas.
"Lina?" Ik geef geen antwoord ik krijg niks uit mijn mond na dt ik alles heb lopen we samen naar beneden.
"Kom" zegt Mo hij pakt mijn auto en o rijen we weg Mo, Lina, en ik.

"Ik wil mijn ouders zien en broertjes" zeg ik boos tegen mo.
"Oke maar je zegt niks tegen ze dat je weg gaat of wat dan ook" ik kijk hem raar aan "Lina dit is geen spel je zegt ze niks oke" zegt hij boos.

Bij mijn ouders thuis aangekomen groet ik ze allemaal en knuffel ze er rollen een paar tranen langs mijn wang "hbiba waar is jaouad?" vraagt mijn moeder ik twijfel en zie de blik van Mo.
"Yemma hij is naar frankrijk" lieg ik snel ze kijkt me met medelijden aan.
Na 15 minuten staat Mo & Soumaya op en ik volg hun met moeite.
"Beslama" zeg ik zacht ik weet dat ik ze na een hele lange tijdje niet ga zien ik neem afscheid alsof ik ze nooit meer ga zien..

We stappen in en we rijen richting frankrijk Mo denkt dat ze hem in frankrijk gaan plaatsen omdat hij ook een france pasportt heeft.
Ik doe mijn oordoppen in en kijk uit het raan.
Jaouad wat doe je me aan, ik mis je..

Love makes blind.Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα