Lina

7.2K 259 37
                                    

Ik val in slaap in de armen van Jaouad en hij met zijn hand in mijn trui..

"Mama" fluisterd Rayan ik kijk naar de deur en zie hem daar in zijn pampers staan "mama" fluisterd hij harder ik maak een teken met mijn vingers dat hij stil moet zijn anders maakt hij papa wakker "Papa" fluisterd hij nu.

Rayan gaat voor het bed staan "papa" Jaouad word wakker en tild Rayan op rayan gaat op de buik van Jaouad liggen en geeft Jaouad een kus op zijn mond jaouad begint hard te lachen en probeerd verder te slapen ik maak snel een foto (omslag) en leg mijn telefoon weg.

Ik kijk hoe mijn prinsjes in slaap vallen allebei in hun blote bovenlichaam..
Wat er zo schattig uitzach.

Ik sta met moeite op en loop de douche in neem een snele warme douche.
Na dat ik klaar ben komt Rayan op de deur klopen "Mama" schreeuwd hij hard ik hoor jaouad met hem praten en is daarna weer stil.

"rayan wat is er?" Vraag ik hem als ik de douche uit loop.
Hij wijsd naar buiten en dat zegt genoeg, hij wil naar buiten.
"Rayan straks" zeg ik kortaf en loop de keuken in met Rayan achter mij aan "je mag wel in de tuin spelen" zeg ik vast besloten "maar geen lawaai maken" hij
Knikt en loopt de tuin in en begint "PAPA" Te schreeuwen ik loop zijn kant op "Rayan wat zeg ik nou" hij is stil en pak een bal gaat er mee spelen ik maak een ontbijtje en leg alles op tafel ik pak een danoontje voor Rayan en een lepen tot ik 2 Armen om mijn middel voel "Ik heb je gemist" zegt hij zacht ik geef hem een kus "ik hou van je" fluister ik.
Rayan komt de boel weer verstoren door papa te schreeuwen.

Jaouad tild Rayan op en maakt een rondje met hem "ga je straks met papa boodschapjes doen" vraagt Jaouad aan Rayan, Rayan begint te gillen "jaaa" we gaan allemaal aam tafel zitten en gaan ontbijten, we kletsen nog een beetje "we gaan nu" zegt Jaouad "oke maar niet te lang" hij staat op "hahaha ik neem hem mee naar Lounge" zegt hij lachend "Nu al?" Vraag ik hem lachend hij knikt en gaat lachend de trap op.

Na een half uur loopt hij de trap af met een barca trainingspak "Kleed Rayan om dan" ik lach en tel Rayan op.
Loop met hem de kamer in en doe voor hem ook een barca trainingspakje.
Hij steekt zijn vinger in me ook en zegt "mama lief" ik geef hem een dikke kus en loop met hem naar beneden.
Jaouad kijkt ons verliefd aan "elele" zegt hij trots hij geeft mij een kus op mijn lippen en Rayan een kus op zijn lippen.

Ik loop met ze mee naar de gang en doe voor Rayan zijn cucci schoentjes aan Jaouad pakt zijn Louboutins en doet ze snel aan "Doeii babe" zegt hij lief en pakt Rayan op.
"Ga je met papa mee" zegt hij lief.
Hij knikt blij en zo lopen ze richting de Bmw van Jaouad hij zet hem voor neer.
Ik zwaai ze uit en hoor de muziek al van boven.

Ik loop naar binnen en zet muziek aan maak de hele huis schoon.

Love makes blind.Where stories live. Discover now