Saiffedine

7.7K 316 1
                                    

"Sorry ik kan dit niet meer" ik kijk haar vedrietig aan, mijn tranen prikken in mijn ogen hou je sterk Saiffedine.
Ik kijk nog om en zie haar met haar handen voor haar gezicht.
Tering man wat moet ik doen?
Jaouad broer: Broertje waar ben je?
Ik laat hem op blauw en rij richting huis.
Thuis aangekomen is iedereen thuis behalve Jaouad ik groet ze allemaal "Warom zie je er zo slecht uit mijn zoon?" Mijn moeder kijkt me bezorgd aan "Yemma welou (Mama niks)" mijn moeder gelooft me niet, dat zie ik aan haar blik ik loop naar boven en ga mij kamer in doe muziek aan en ga op mijn bed liggen.
Wie is haar vriend? Ik besluit om haar te appe Sorry het was niet mijn bedoeling om je zo bezorgd te maken ik heb erover nagedacht het is beter dat we elkaar niet meer zien ik probeer me gevoelens tegen te houden maar het lukt moeilijk met dit laatste appje wil ik zeggen dat ik ga verhuizen om je niet meer te zien het klinkt hard maar je hebt een vriend, wees sterk Lina ben trots op je hou van je xSaiffedine.
Ik voel een traan uit mijn ooghoek ontsnappen ik veeg hem snel weg en doe mijn telefoon uit.
Hoe vandaag niemand te spreken, Ik loop weer naar beneden en ga de keuken binnen zie mijn moeder en tante in de keuken staan "Zid jij ga nu zitten en eten je ziet er mager uit" mijn tante legt een bord eten voor me op tafel ik duw hem weg word misselijk van dat geur.
Ik sta op en loop de deur uit knal de deur hard dicht mijn moeder komt me achterna en doet de deur open "Saiffedine beloof me rustig aan te doen" ik geef haar een glimlach en rij weg op mijn vespa ik doe mijn oordoppen in en droom weg..

Love makes blind.Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu