Hoofdstuk 111

3.2K 113 9
                                    


Kaj POV:

'Hier zijn we dan liefje. Jouw droom.' Trots stappen de ouders van Ilayda op een bootje. Ilayda kijkt ze met open mond aan. 'Ik dacht, maar ik, we zouden, ik dacht dat we meteen naar Sri Lanka zouden!' Van vreugde slaat ze haar handen voor haar mond en begint ze te springen. 'Het was een verrassing.' Lacht haar vader. Ze draait zich naar mij. 'Jij wist dit!' Ik begin te lachen. 'Welkom op de Malediven.' Zeg ik. 'Bedankt jongens!' Zegt ze als ze op de boot klimt. Bibi klimt achter haar aan en als laatste ga ik erop. Met onze bagage en al zitten we op een houten bootje en worden we naar onze hutten midden op het mooiste water in de wereld gebracht. Ilayda knijpt in mijn hand. 'Ik ben zo benieuwd!' 'Oh, jullie hebben de mooiste hut óóit. Dat beloof ik.' Zweert haar moeder lachend.

Ik ben inmiddels 2 maanden mee op de wereldreis en ik heb de tijd van mijn leven. Hiervoor heb ik mijn vrienden, helaas, op moeten geven, maar eerlijk gezegd was het het waard. Ik geniet van elke dag, elk moment en elke bestemming met Ilayda. We zijn net terug uit India en gaan hierna naar Sri Lanka. Haar ouders zijn geweldig, en haar zusje is hartstikke lief. Ik word met de dag meer verliefd op Ilayda, en de band die we hebben is unieker dan elke andere. Inmiddels is mijn moeder ook op de hoogte van mijn vakantie, en als we in Australië zijn komt ze ons opzoeken met mijn zusje.

Bibi begint te gillen en wijst in het water. 'Dolfijnen!' Ilayda en ik buigen tegelijk over de rand en inderdaad, naast ons bootje zwemmen 3 dolfijnen. 'O my god.' Piept Ilayda. 'Het zijn een vader en moeder met hun kind. Het is zo mooi.' Ik staar naar de dolfijnen die sierlijk met de golven meegaan. 'Maak foto's papa!' Roept Ilayda. Ze laat haar hand door het water gaan, en een van de dolfijnen komt omhoog. Hij steekt zijn snuit in de lucht en begint hoge geluidjes te maken. 'O my god!' Ik glimlach naar haar. Ze is het allermooiste dat ik ooit gezien heb.

Na 10 minuten verlaten de dolfijnen ons en even later wordt de boot aangelegd aan een lange stijger. We klimmen uit de boot en onze bagage wordt op de stijger gezet. 'Thank you.' Roept mijn vader nog naar de man die in het bootje zit. Hand in hand en met onze bagage lopen Ilayda en ik achter haar ouders aan. 'Hooooly shit man!' Roept ze en ik grinnik. 'Dat water, er komt geen einde aan. Het is zo mooi!'

Na een tijdje komen we bij enkele hutten aan die aan de zijkanten van de stijger zijn aangelegd. Ilayda haar vader pakt een paar papieren uit zijn rugzak en zoekt iets op. 'Wij zitten met Bibi in 9, en jullie in 8. Dat is aan het einde, tegenover elkaar.' Legt hij uit. We gaan hem achterna en stoppen als we bij de hutten zijn aangekomen. 'O MY GOD!' Gilt Ilayda en ze rent als een idioot over de zijstijger de hut in. Ik schud lachend mijn hoofd. Ik pak haar koffer en ga ook naar binnen. Mijn mond valt open van verbazing, ze noemen het een hut, maar het is een droomhuis. Er is een kleine hal, waar ik onze koffers neerzet. Ik ga door de houten deur die openstaat en kom in de 'leefruimte'. De vloer is van hout, en de muren zijn 2/3 van glas. Het uitzicht is adembenemend, je kijkt uit over een kilometerslang strand en de zee. Het is ingericht met prachtige meubels, er is een tv en aan de linkerkant een keuken. Ook in de keuken kijk je uit over het helderblauwe water. Aan de rechterkant is nog een deur. Snel ga ik de ruimte in wat de slaapkamer blijkt te zijn. Het is ruim, met weer veel ramen en een balkon. Het bed is rond met spierwitte lakens, opgevuld met oranje kussens. Achter de slaapkamer zit een half stuk muur, met daarachter een reuze badkuip. Er is een wc, 2 wasbakken en een douche. 'Holy shit.' Mompel ik. Ik ga het balkon op waar Ilayda met haar rug naar me toe staat. Ze staart over het blauwe water. Ik ga achter haar staan en sla mijn armen om haar middel. 'Vind je het mooi?' Fluister ik. Ze glimlacht. 'Het is het allermooiste wat ik ooit gezien heb, het wordt echt een geweldige week hier.' 'Nou en of het dat wordt.' Ik druk een kusje in haar nek. 'Ik ga de koffers even uitpakken.' Ze knikt en ik pak onze koffers uit de hal. Snel leg ik onze kleding in de daarvoor bestemde kast. Als ik klaar ben staat ze nog steeds op het balkon, de zon gaat langzaam onder, en het uitzicht is nog steeds prachtig. 'Ik wil hier wonen met jou!' Lacht ze en ze draait zich om. 'Klinkt goed.' Ik knipoog naar haar. 'Hoe laat is het?' Roept ze vanuit de keuken. 'Kwart over 9!' Ik ga op het bed zitten. Ilayda komt naast me zitten met een fles champagne en 2 glazen. Ze schenkt ze in en geeft er een aan mij. 'Cheers.' Giechelt ze. 'Cheers baby.' Ik geef haar een kus. Zwijgend drinken we de champagne op. 'Beste champagne ever.' Zucht ze genietend. Ze zet haar lege glas weg. 'Ik ga douchen hoor.' Ik knik. 'Ik zeg je ouders even gedag.' Ik hoor nog hoe haar kleding op de grond valt en hoe ze de douche aanzet.

Ik klop op de deur van de hut tegenover ons. Ilayda haar vader doet open. 'Prachtig hé?' Vraagt hij. 'Ja zeker! Ze is er heel blij mee. Ilayda en ik gaan zo slapen, we zien elkaar morgen.' 'Tot morgen kerel. Welterusten.' Hij knipoogt even naar me en sluit de deur weer. Ik loop naar het einde van de stijger en ga zitten. Mijn benen bungelen over de rand. Ik ben écht de gelukkigste jongen in deze wereld, en dat besef ik me vooral nu.

'Hey lekker ding.' Grijns ik als ik weer in de hut ben. Ilayda staat op haar tenen in een keukenkastje te graaien. Ze heeft enkel lichtpaarse lingerie aan en haar haren zitten in een handdoek op haar hoofd. Ze draait zich om met haar mond vol chocola. 'Ze hebben bonbons!' 'Je bent niet te geloven.' Grijns ik. Ik pak een chocolaatje uit het doosje en stop hem in mijn mond. 'Ik ben héél erg verliefd op jou. Wist je dat?' Ze kijkt me met een schuin hoofd aan. 'Hmm.' Giechelt ze. Ik begin haar in haar zij te kietelen en ze duwt me lachend weg. 'Ik ga douchen.' Roep ik. 'Jaha!' Ik hoor hoe ze de tv aanzet.

Ik trek mijn kleren uit en gooi ze op bed. Dan stap ik onder de grote douche en zet hem aan. Het water voelt als een enorme verfrissing. Ik was mijn lichaam en haren en blijf nog even onder het heerlijke water staan. 'Schiet OOOOOPP!' Hoor ik Ilayda klagen. Ik begin hardop te lachen en zet de douche uit. Ik droog me af en trek een boxer van superdry aan. Zo plof ik naast haar op de bank. Ze heeft inmiddels de handdoek van haar hoofd gehaald en haar blonde haren uitgeborsteld. 'Wat zitten we er lekker bij hé.' Grijnst Ilayda. Ik knik lachend en streel over haar blote benen. 'Ik ben echt blij dat je mee bent.' Zegt ze dan. 'Ik ook Ilay.' Glimlach ik. Dan ga ik van de bank en til ik haar op. Lachend houdt ze me vast en in de badkamer zet ik haar op de grond. Ik doe de voordeel opslot, sluit alle ramen, doe de witte lichte gordijnen in de kamers dicht en zet de airco aan. Ilayda is haar tanden aan het poetsen, en ik doe hetzelfde.

'Knapperd.' Giechelt ze en ze komt tegen me aanstaan. Ik laat mijn handen over haar lichaam glijden, en ze bijt verlangend op haar onderlip. Ik geef haar een kus op haar roze lippen. Ze pakt mijn hand beet en trekt me mee de slaapkamer in. Ze gaat op de rand zitten en laat haar bh van haar schouders vallen. 'Ik weet niet wat ik aantrekkelijker vind, jij met die bh aan, of zonder.' Kreun ik. Ik duw haar op haar rug en klim bovenop haar. Zonder iets te zeggen trekken we elkaars onderbroek uit. Ik laat mijn handen over haar bovenlichaam glijden. Ze kreunt tegen mijn lippen. 'I want you. So bad.'

She's unforgettableजहाँ कहानियाँ रहती हैं। अभी खोजें