Hoofdstuk 165

2K 76 24
                                    

14 juli

Giorgina POV:

Ik sleep de koffer van Lauren door het grint en zet hem achterin mijn auto. 'Gina!' 'Ja?!' Roep ik. Ik loop terug naar binnen en veeg het zweet van mijn voorhoofd. 'Nou, het is ook eindelijk een keer mooi weer in Nederland. Ik zweet me rot.' Zucht ik. Ik pak een glas en vul hem met water. Snel drink ik hem leeg. 'Heb je alles?' Vraagt mijn vader. Hij is bezig om ontbijt te maken voor Ella & Beaudine. 'Ja, denk het wel. Waar is Lauren?' 'Op haar kamer.' Ik knik en zet het lege glas op het aanrecht. Dan loop ik de keuken uit. 'IN DE VAATWASSER!' Mompelt mijn vader. 'Ja ja!'

Ik trek de deur van Lauren haar kamer open. 'Ben je klaar?' Ze maakt haar bed op. 'Oh, ja sorry.' Ze pakt haar zonnebril en we sprinten naar beneden. 'Nou, fijn weekend in Zandvoort meiden. Laat eens wat horen.' Mijn vader geeft ons een kus. Helaas is mama aan het werk. 'Tot maandag.' We gaan in mijn auto zitten en mijn vader zwaait nog even naar ons.

Ik parkeer de auto recht voor het studentenhuis waar Bas woont. 'Haal jij hem maar op, en snel!' Lauren verdwijnt het huis in. Ik kijk een beetje om me heen. Het is vrijdagmiddag, Amsterdam is hartstikke druk met dit weer. Na een tijdje gaat de kofferbak open. 'Lukt dat?' Roep ik. 'Ja.' Lauren slaat hem dicht en zij en Bas stappen in. 'Hey!' Zeg ik. 'Hé.' 'Nou, dan kunnen we nu eindelijk gaan, de rest is al onderweg.' Ik trap het gas in en rijd richting Zandvoort.

Het is hartje zomer in Nederland en we gaan het hele weekend naar Zandvoort met zijn allen. Lauren, Bas, Remco, Amber, Samuel, Dioni, Noor en Kaj zijn allemaal mee.

@ Zandvoort, 14;00

'Ja, bedankt.' Ik neem de sleutel van ons penthouse aan en we stappen in de lift. Als we boven aankomen staan onze koffers al klaar. Ik maak de deur open en laat iedereen naar binnen gaan. Dan trek ik de kar met koffers mee naar binnen. 'Jezus, en dat voor een Nederlands penthouse.' Reageert Noor verontwaardigd. Ik geef haar groot gelijk. Het is enorm. De vloer is van wit marmer, er is een gigantische glazen deur die uitzicht op de zee geeft en het is luxe ingericht. Er staan 2 hoekbanken, een tv, en er is een keuken. Dan zijn er 7 deuren. Er zijn 4 slaapkamers, 2 badkamers en een kamer waar een wasmachine in staat. Ik gooi de glazen deuren open en ga op het balkon staan. Ook daar staat een gigantische loungebank.

'Super tof. Laten we maar even onze koffers uitpakken.' Ik trek alle koffers van de kar, pak mijn eigen en rol hem richting een van de slaapkamers. 'En ik dan? Er zijn 4 slaapkamers en NO WAY dat ik bij een van jullie op de slaapkamer ga, ik heb wel porno op mijn telefoon.' Zegt Kaj dan droog. Iedereen schiet in de lach. 'Op de bank dan maar hé.' Grijnst Samuel. 'Of je regelt vanavond iemand en je slaapt ergens anders.' Reageert Dioni. Kaj moet lachen. 'You know me.'

Ik plof op het bed en trap mijn slippers uit. 'Ik krijg net een bericht. De boot ligt klaar.' Zegt Samuel dan. 'Oh, mooi.' Ik ga staan en begin me uit te kleden. Samuel zijn ogen volgen alles. Ik graai een bikini uit de kast en trek hem aan. Vervolgens doe ik er een witte, lange blouse overheen en doe ik mijn slippers weer aan. Ik stop zonnebrand, geld en mijn telefoon in mijn tas en zet mijn zonnebril op. 'Zullen we dan gaan?' Hij knikt. 'Jongens, we gaan!' Roep ik. Na enig gestommel komt iedereen de slaapkamer uit. Noor kijkt met een verhit gezicht naar Dioni, die moeilijk zijn lach ik kan houden. 'Jullie zijn echt erg.' Lach ik hoofdschuddend als we de lift in stappen. Ik laat de sleutel van het huis in mijn tas glijden.

Samuel krabbelt iets op een papier, geeft de man een hand en stapt dan als laatste op de boot. We hebben een boot gehuurd om het hele weekend te kunnen varen. Samen met Noor, Amber en Lauren ga ik op de rand zitten. De zon brandt op mijn huid. Als we de haven uit zijn zet Dioni muziek aan. 'Dit had ik echt nodig.' Zucht Noor dramatisch. 'Ik word zo gek van mijn ouders, zelfs als ik op mezelf woon zijn ze de grootste irritatie ever!' 'Gewoon niet teveel op in gaan. Hoe gaat het met je moeder?' 'Ja wel oké, je kan er nog niet veel van merken. Alleen laat ze soms random iets vallen, zegt m'n vader.' 'Hmm.' Noor gaat op haar rug liggen. Na een tijdje komt Dioni aanlopen. Hij overhandigt ons een drankje en stopt voorzichtig een ijsklontje in Noor haar bikini. Ze zet het op een krijsen en springt overeind. 'Oh, jij bent van mij.' Zegt ze dreigend. Ik kan niet meer stoppen met lachen, Noor en Dioni zijn officieel het grappigste stel ooit. Ze rent achter hem aan en springt op zijn rug.

'Nou, hij ligt eindelijk.' Zucht Samuel. We hebben de boot stil gelegd en Kaj is bezig om de barbecue aan te zetten. Noor, Dioni, Remco en Amber zijn aan het zwemmen en Lauren en Bas zitten voor op de boot. Ik zit op de rand van de bank van de boot en kijk toe hoe Samuel en Kaj met de barbecue prutsen. Als hij eindelijk aan is gaat ze met een rood hoofd van hitte naast me zitten. Ik overhandig ze een glas drinken. 'Dus, heb je alweer een vriendin?' Vraagt ik aan Kaj terwijl ik mijn haar vast doe. 'Nee, vriendinnen zorgen alleen maar voor ellende.' 'Dus je leeft op one night stands?' 'Zoiets. Heerlijk toch?' Zegt hij nonchalant. 'Het is wat je heerlijk vindt.' Mompel ik.

'Laten we maar terug gaan.' Merkt Samuel op als het half 9 is. 'Ja, goed plan.' Hij start de boot en vaart terug naar de haven. Ik trek de blouse over mijn bikini, de wind is een stuk frisser. Ondertussen vlecht Amber mijn haren. 'Nog twee weken hé Lau, dan gaan we eindelijk naar de Bahama's.' 'Mijn eerste vakantie ooit.' Grijnst ze. Ik neem nog een slok van mijn Bacardi.

Ik strek mijn benen als we weer aan wal staan. Samuel en Dioni sluiten de boel af en dan slenteren we weer richting het huis. Samuel gaat naast me lopen en vlecht zijn vingers samen met de mijne. Ik kijk hem even aan. 'Die blik ken ik.' Grijnst hij. 'Oh ja?' Vraag ik. 'Ja, het is de "I'm a bit drunk so I wanna fuck you" blik.' Ik geef hem een duw in zijn zij. 'Je kent me zo goed.' Grijns ik. We stappen in de lift. 'Ik claim het bad!' Roep ik als we weer terug zijn. Noor en Dioni verdwijnen meteen in hun slaapkamer. 'Wij gaan nog even buiten zitten.' Zegt Amber. Zij, Kaj en Remco gaan op het balkon zitten. 'Mooi, dan kunnen wij in de andere badkamer.' Zegt Bas lachend tegen Lauren.

Ik geef een ruk aan Samuel zijn arm en trek hem de badkamer in. Ik buig expres voorover en draai de kraan van het bad open. Ik knijp een heel flesje badschuim leeg. 'Hmm, ga je het zo spelen.' Grijnst Samuel. Hij gaat achter me staan en zoent me in mijn hals. Vrijwel meteen trekt hij mijn blouse over mijn hoofd en met een hand trekt hij de knoop van mijn bikinitopje los die op de grond valt. Ik duw hem naar achteren en trek zelf mijn bikini broekje uit. Verlangend kijkt hij naar me. Hij trekt zijn zwembroek en boxers uit, tilt me op en duwt me tegen de muur. Ik slaak een gil, de muur voelt ijskoud tegen mijn rug. Hij grijnst en ik klem mijn benen om zijn middel. 'Karma, voor het feit dat je me al de hele dag uitdaagt.' Zijn vingers glijden naar binnen. Ik bijt op mijn lip. 'Geen idee waar je het over hebt.' Fluister ik en ik duw mijn lippen op die van hem. Een kreun verlaat mijn mond. 'Dat kan beter.' Hij zuigt aan de huid in mijn nek. Hij haalt zijn vingers terug en werkt zichzelf naar binnen. Ik ga met mijn handen door zijn haar. Zijn langzame tempo killt me. 'Samuel.' Hijg ik. 'What's up my baby?' Grijnst hij. 'Toe.' Brom ik.  'Zeg het.' Hij bijt zacht op mijn onderlip. 'Sneller.' Fluister ik. 'U sure?' Zijn stem is laag. 'Plaag me niet.' Grijns ik. Ik druk mijn lippen weer op die van hem en rol met mijn ogen als hij mijn aanwijzing opvolgt. 'Baby.' Hijgt hij. Ik kreun luid in zijn oor. Mijn benen beginnen te trillen. Hij kust me over mijn kaaklijn, hals en borst.

'Fuck.' Hijgt hij na die tijd. Hij zet me neer, ik sta nog te trillen op mijn benen. Zijn bovenlichaam glimt in de schemering van het zweet. Hij zoent me nog een keer. 'Nu dat bad in, voordat het water koud is.' Ik duw hem lachend richting het bad. 'Waar zijn handdoeken?' Ik trek alle kastjes open. 'Ik ga er wel een paar halen bij de receptie.' Ik pak een badjas en knoop hem stevig dicht. 'I'm waiting baby.' Samuel gaat languit in het bad liggen en loop lachend weg. Ik doe de sleutel in mijn zak en trek slippers aan.

Voor de lift druk ik een paar keer op het knopje, maar de deur gaat niet open. Dat ook nog. Ik kijk om me heen en zie aan het einde van de gang een trap. Ik slenter er op af. Bovenaan de trap wordt ik ineens om mijn middel gegrepen. Ik wil me omdraaien en roepen maar de arm is veel te sterk. Mijn ogen schieten alle kanten op. 'Samuel, dit is niet grappig!' De gene die mij vasthoudt grijnst, en het klinkt niet als Samuel. Op het volgende moment voel ik dat er een doek voor mijn gezicht gedrukt wordt en ineens wordt alles zwart en zak ik weg.

She's unforgettableWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu