Hoofdstuk 142

1.9K 83 25
                                    

Giorgina POV:

'Wat duurt het lang.' Merkt Samuel op terwijl hij met mijn haren speelt. Ik schraap mijn keel. 'Ze hebben het weer gedaan.' Zeg ik zacht. Hij gaat rechtop zitten en kijkt me aan. 'Wat?' 'Ja, vannacht. Hij is bij ons geweest, met jouw sleutel.' 'Je maakt een grap!' 'Ssst. Nee, ik ben serieus. Lauren heeft het me zelf verteld vandaag.' Samuel schudt zijn hoofd. 'Dit is niet te geloven. Hij moet het definitief uitmaken met Noor als dit zo doorgaat. Is hij verliefd op Lauren?' Ik haal mijn schouders op. 'Geen idee. Volgens Lauren vindt hij haar leuk, dat schijnt hij gezegd te hebben. Misschien moet jij het aan hem vragen.' Samuel knikt bedenkelijk. 'Ja, dat wil ik wel doen. En Lauren?' 'Geen idee. Ze heeft tegen hem en tegen mij gezegd dat het nooit meer zal gebeuren.'

Op het zelfde moment komen Lauren en Dioni weer aanlopen. Lauren gaat in het zand zitten en duwt haar zonnebril verder op haar neus. 'Ik heb een idee! Zullen we naar huis gaan om ons even om te kleden en dan daarna bij Beachclub Bloomingdale eten?' Zeg ik enthousiast. Iedereen knikt instemmend. 'Laten we dan nu maar gaan. Het is al 4 uur.' Ik sta op, trek mijn jurkje aan en stop de overige spullen in mijn tas. Met zijn allen slenteren we door het zand terug naar de scooter. Lauren gaat weer achterop zitten en ik rijd richting huis. In de straat aangekomen rijd ik de oprit van Samuel zijn huis op. 'We douchen hier wel even.' Mompel ik als ik afstap. Lauren volgt me via de achterdeur en kijk geïnteresseerd rond. 'Wat een mooi huis!' Zegt ze enthousiast. 'Dankjewel.' Glimlacht Samuel. 'Cassius kan je de badkamer wel even laten zien.' Ze knikt. 'Lau, ik haal wel even wat kleren op. Tot zo.' 'Ben zo terug.' Zeg ik tegen Samuel en dan ga ik naar buiten. Ik laat mezelf thuis binnen en ga snel naar boven. Ik pak kleding en ondergoed voor mezelf en voor Lauren en sprint dan weer naar beneden. 'We gaan uit eten, zie jullie vanavond wel.' Zeg ik tegen mijn ouders die in de tuin zitten.

'Lieverd, kunnen jij en Lauren een paar dagen alleen thuis zijn?' Vraagt mijn moeder. 'Ja, hoezo?' 'Je vader moet op zakenreis, en ik wil graag mee.' 'En Ella en Beaudine dan?' 'Die gaan naar opa en oma.' 'Ja, ik vind het prima. Waar gaan jullie naartoe?' 'Dubai. Maar het is vanavond al. Jullie redden je toch wel? Als jullie geld nodig hebben dan kan je me bellen.' 'Uh, ja. Is goed.' Ik geef mijn ouders een kus. 'Fijne reis dan. Bel me even als jullie er zijn.' 'Komt goed, doei lieverd!' Ik zwaai nog even en sprint dan de tuin uit.

Bij Samuel thuis druk ik een stapeltje kleding in Dioni zijn handen. 'Leg dit even bij Lauren op de overloop neer. En zorg er voor dat ze het aanhoudt, alsjeblieft.' Zeg ik met plagende stem. Hij rolt met zijn ogen en loopt de trap op. Ik ga naast Samuel aan de bar zitten en schenk een glas wijn voor mezelf in. Na een tijdje komt Dioni weer terug. Hij wil naar de woonkamer lopen, maar Samuel is hem voor. 'Kom je bij ons zitten?' Dioni gaat tegenover me zitten. 'Heb je me niet nog iets te melden?' Vraagt Samuel hem. 'Wie zegt dat ik jou alles moet vertellen?' 'Wel als het om het zusje van mijn vriendin gaat. Als ik er achter kom dat je haar gebruikt zet ik je het huis uit.' 'Ik gebruik haar niet. We hebben gewoon seks met elkaar.' 'Praat niet zo over mijn zusje alsof het niks is!' Reageer ik. Dioni kijkt me aan. 'Je hoeft niet boos op mij te worden hoor, het komt van beide kanten.' 'En Noor dan?' Dioni haalt zijn schouders op. 'Ik twijfel al best een tijdje aan ons. Ze is altijd druk, ik zie haar bijna niet. Het is altijd hetzelfde, ik begin me te vervelen.' 'Waarom maak je het dan niet uit?' 'Doe ik nog wel.' Mompelt hij. 'Nog wel? Nu.' Reageer ik vastberaden. 'Als ik je zo hoor, Noor verdient het niet om langer voorgelogen te worden. Je belt haar nu op.' Ik sla mijn armen over elkaar. 'Oké.' Dioni pakt zijn telefoon. Samuel en ik kijken elkaar even aan.

'Noor? Ja, ik ben het. Ja, ik weet dat je boos bent. Daarom bel ik ook.' Het is even stil. 'Je maakt het uit?' Vraagt Dioni. 'Je hebt gelijk. Het spijt me nogmaals echt ontzettend erg, maar m'n gevoelens voor jou worden steeds minder. Het spijt me.' Met deze woorden hangt Dioni op. 'Ik vind het zielig voor haar.' Zeg ik sip. 'Ben je verliefd op m'n zusje?' Vraag ik Dioni. 'Niet verliefd. Maar wel gevoelens. Luister, Giorgina. Je moet nu niet denken dat ik haar alleen gebruik voor mijn eigen plezier, dan had ik ook wel iemand anders uit kunnen kiezen. Vanaf het eerste moment hadden we een klik, en dat voelt zij ook.' Op het zelfde moment komt Lauren de keuken binnen. Ze heeft een wit blousje aan met een zwarte korte broek. Haar natte, losse haren hangen over haar schouder en ze heeft een zwarte hoed op. Onder het witte blousje draagt ze een zwarte crochet top, en aan haar voeten heeft ze bruine sandaaltjes. 'Cassius is ook klaar dus jullie kunnen ook douchen.' Zegt ze. 'Top. Ga zitten en pak maar wat drinken.' Zegt Samuel. Vervolgens pakt hij mijn hand en trekt me van de kruk. 'Kom, we gaan douchen. Dioni, meekomen!' Ik moet lachen als Dioni als een mak schaap achter Samuel aan loopt naar boven.

She's unforgettableWhere stories live. Discover now