Hoofdstuk 173

1.5K 73 15
                                    

Lauren POV:

'MAM! WAAR HEB JE MIJN ZWARTE BIKINI GELATEN?' 'Schreeuw niet zo.' Snauwt Remco. Ik trek mijn wenkbrauwen op maar geef hem verder geen aandacht. Mama komt onze slaapkamer in en gooit mijn bikini mijn kant op. 'Dankje.' Ik glimlach.

Al 2 weken zijn we op de Bahama's, het leven is zo fijn hier. We overnachten in een grote hut die op het water staat in een cirkel met nog veel meer hutten. Overdag zitten we op het strand en 's nachts gaan we met de taxi naar het hoofdgebouw van het hotel om wat te drinken.

'We gaan zo eten jongens.' Ik stop mijn bikini in de kleine kast en pak er een witte jumpsuit uit. 'Gina?' Ze rolt zich op haar buik. 'Wat?' 'Heb jij een witte BH?' 'Ja, moet je even in die kast kijken.' Ik graai er in en pluk er een witte BH uit. Ik kleed me aan en borstel mijn haar. 'Mag ik je haar vlechten?' Ik lach naar Giorgina. 'Tuurlijk. Als jij dit aantrekt.' Ik pak een zwarte jumpsuit uit haar kast die gevuld is met glitterpailleten. Ze zucht. 'Ik val veel te erg op met dat ding!' 'Nou en! Je mag best indruk maken. Doe het voor mij.' Ik kijk haar smekend aan. Ze klimt van bed en trekt het uit mijn handen. 'Ik haat je.' 'Yes!' Roep ik lachend. Terwijl ze zich omkleedt maak ik me op.

'Wauw! Kijk hoe mooi.' Ik duw haar naar de spiegel. 'Het gaat.' Ik grijns en ga op bed zitten. Giorgina vlecht mijn lange haar in. Als ze klaar is hang ik de vlecht over mijn schouder. Ik pak mijn schoenen en we gaan naar de woonkamer. 'Mijn knappe dochters.' Lacht papa. 'Sarah en Edward gaan met ons mee eten.' Zegt hij dan. 'De kinderen ook?' Vraag ik nieuwsgierig. Hij knikt.

Een paar huisjes verderop zit nog een Nederlands gezin. Ze komen uit Rotterdam en blijven hier ook een aantal weken. Giorgina en ik zijn al een paar keer met ze weg geweest en ze zijn super aardig. Het zijn 2 meisjes en een jongen, Isabeau, Olivia en Alex. Wat ook overduidelijk is, is dat Alex Giorgina leuk vindt.

'Zullen we gaan?' Vraagt mama als ook Remco klaar is. Naast Giorgina loop ik achter onze ouders aan. 'Wanneer ga je eindelijk met Alex zoenen?' Vraag ik haar. 'Niet.' Antwoordt ze koel. 'Het is 2,5 week uit met Samuel, kom op!' 'Noem die naam niet.' Ik rol met mijn ogen. Ik snap haar niet. Alex is lang, gebruind door de zon en heeft half lang donkerblond haar met felblauwe ogen. Daarnaast is hij ontzettend lief en sociaal. 'Hé jongens!' Mijn ouders begroeten hun ouders. Beleefd geven we hun ouders 3 zoenen op hun wang. 'Hey girls!' Isabeau lacht naar ons. 'Beter lopen we door, ik val om van de honger.' Zucht Olivia. Ik moet lachen om haar. 'Hé Lex.' Ik geef hem een zachte duw tegen zijn schouder. Hij grijnst en gaat naast Remco lopen. 'Oh Giorgina, Alex praat telkens over je. Hij zat je de hele middag te bekijken toen jullie aan het zwemmen waren!' Giorgina begint te lachen. 'Een stalker, love it.' 'Nee-hee! Hij vindt je leuk.' Olivia en Isabeau zijn nog iets jonger dan dat wij zijn, 16 en 15, en Alex is 19. 'Let it go girls.' Zegt Giorgina nog voordat we het restaurant instappen.

'Wij gaan op het terras nog wat wijn drinken, gaan jullie maar naar de bar.' Zegt papa. Met zijn zessen staan we op en lopen opgelucht richting de bar. We gaan aan een tafel zitten en bestellen een cocktail. 'Je krijgt er een.' Waarschuwt Alex Olivia. 'Ik til je niet weer naar huis.' 'Jezus Lex! Ik wil ook lol hebben.' 'Je bent 15.' 'Je krijgt er wel een van mij.' Fluister ik in haar oor. Ze giechelt. 'Op een leuke avond!'

Giorgina POV:

Alcohol, eindelijk. Ik neem meerdere slokken van mijn margarita en bestel gelijk een tweede.  Als ik hier genoeg van denk hoef ik in ieder geval even niet aan Samuel te denken. Zo depressief als ik ben, is dat wat ik de hele dag doe. Aan Samuel denken, denken aan hoe het was toen we nog samen waren. Dave heeft alles verpest, alles. Ik kijk eens naar Alex, die tegenover mij zit. Hij schenkt me een warme glimlach. Ik glimlach terug. Nooit gedacht dat er jongens waren die knapper waren dan Samuel. Maar ik ben te verlegen om me op hem te storten.

She's unforgettableWhere stories live. Discover now