Hoofdstuk 129

2.6K 98 33
                                    

Giorgina POV:

'And the winner is..' Ik doe mijn ogen dicht en wacht af. De zenuwen gieren door mijn lijf.

'FIT INN FROM THE NETHERLANDS!'

Oh god. Dat zijn wij.

Mijn mond valt open en ik kijk naar de meisjes die naast me staan en beginnen te gillen en springen. 'YES YES YES!!' Een voor een rennen ze op me af om me te knuffelen. 'WE DID IT!' Trots lach ik naar ze. Dan keer ik me naar de meneer van de jury. Ik ga naast hem staan en hij steekt zijn hand uit om me te feliciteren. 'Congratulations Giorgina!' 'Thank you very much.' Er wordt me een mega grote gouden beker overhandigt. De meisjes komen om me heen staan en ik houd de beker omhoog. Er wordt hartelijk geapplaudisseerd, 5 minuten lang. Trots lach ik naar mijn ouders, Samuel en Catalina. Een fotograaf komt het podium op om een foto van ons te maken en dan worden we van het podium gebracht.

'Jullie hebben geen idee hoe trots ik op jullie ben, jullie hebben her echt heel erg goed gedaan!' Spreek ik mijn meisjes toe. 'Ik kan het niet geloven, Europees kampioen!' 'Op naar de wereld kampioenschappen!' Hoor ik een stem bij de deur zeggen. 'Samuel!' Ik ren op hem af en spring in zijn armen. Hij slaat zijn armen stevig om me heen en draait me lachend in het rond. 'Gefeliciteerd schatje! Ik wist het, super goed gedaan.' Ik geef hem een kus op zijn lippen. Dan ga ik op de grond staan, mijn ouders en Catalina komen ook binnen. 'Oh prinses! We zijn zo trots op je, je hebt het geweldig gedaan. Je bent een voorbeeld voor velen.' Begint mijn vader als hij me omhelst. 'Dankjewel papa.' Mijn moeder geeft me een kus op mijn voorhoofd. Een beetje ongemakkelijk staat Catalina in de deuropening. 'Hey you!' Lach ik. Ik steek mijn armen uit en omhels haar. 'Gefeliciteerd. Wat ben je goed zeg!' Zegt ze dan. 'Dankjewel. Ik ben heel blij dat je er bent.' Ze glimlacht. Dan zie ik een bekend gezicht uit mijn ooghoek onze kant op komen.

'REMCO!' Gil ik als ik mijn broer zie. Ik ren op hem af en met een zwaai tilt hij me op. 'Hey zusje.' Lacht hij. 'Ik heb alles gezien, wat was je goed. Gefeliciteerd kanjer.' Hij geeft me een kus op m'n wang en zet me terug op de grond. Even later komen Jai, Dioni en Cassius ook om me te feliciteren.

Als ik eindelijk even kan zitten kak ik helemaal in, ik ben meer dan kapot. Slaperig wrijf ik in mijn ogen en ik gaap een paar keer. 'Gaat het lieverd?' Samuel veegt wat plukken haar uit mijn gezicht. 'Beetje duizelig. Moe.' Hij geeft me een flesje water en een broodje. 'Eet op.' Ik neem het aan en begin hongerig het broodje op te eten. Mijn ouders en Catalina ruimen alles op en hangen de kleren weer in de zakken. Vervolgens sturen ze iedereen richting de bus. 'Ik neem Giorgina mee met een taxi, dan kan ze slapen.' Zegt Samuel tegen mijn moeder. 'Is goed, tot straks.'

Dan zijn we nog met zijn tweeën over. 'Heb je alles?' Vraagt hij. Ik knik en kijk nog eens om me heen. Hij zwaait mijn tas over zijn schouder en pakt mijn hand vast. 'Kom, de taxi is er.' Samen verlaten we het gebouw. Ik word nog een paar keer gefeliciteerd en glimlach vriendelijk. Eenmaal in de taxi slaat Samuel zijn armen beschermend om me heen. 'Ik ben super trots op je.' Zegt hij zacht. Ik leg mijn hoofd tegen zijn borst en val onmiddellijk in slaap.

'Schatje. Wakker worden, we gaan naar het vliegveld.' Verward kijk ik om me heen. Ik lig naast Samuel in bed in onze hotelkamer, en het is pikdonker. Ik kan me nog herinneren dat ik in de taxi zat. 'Je bent in slaap gevallen in de taxi, ik heb je hier heen getild en je in bed gelegd. Je was zo moe.' 'Hoelang heb ik geslapen?' Vraag ik terwijl ik in nn ogen wrijf. 'We zaten om 4 uur in de taxi, het is nu half 1 's nachts.' 'Jezus, was ik zo moe?' Hij knikt. 'Je was uitgeput. Het geeft niks. Ik heb nog even met iedereen gaan eten en heb verder de hele tijd bij je gelegen.' 'Wat ben je ook lief.' Glimlach ik. 'Hoe laat moeten we weg?' 'Om 2 uur moeten we beneden staan.' 'Dan hebben we nog anderhalfuur!' 'Tijd zat.' Lacht Samuel. Ik ga rechtop zitten, ik heb het ontzettend warm. Ik heb nog steeds mijn trainingspak aan, zelfs mijn sokken heeft Samuel aangelaten. 'Zeg, had je mijn trainingspak niet even uit kunnen doen?' Grijns ik als ik het vest op de grond gooi. 'I'd love to.' Lacht hij. Ik trek mijn sokken, broek en t-shirt uit en gooi ze ook op de grond. Daarna kruip ik in mijn ondergoed weer naast Samuel. Hij streelt over mijn buik. 'Je bent zo mooi.' Ik glimlach en streel over zijn wang. 'You're the best.'

Samuel POV:

God she's so hot.

'Je bent zo mooi.' Zeg ik zacht. Ze glimlacht naar me. We zijn al een hele tijd samen maar ik word met de dag meer verliefd op haar. 'You're the best.' Zegt ze dan. Met mijn handen tast ik over haar rug om haar bh los te maken. Hij glijdt van haar schouders en ik leg hem op het bed. 'Kom.' Fluister ik, bijna onhoorbaar. Ik ga op mijn rug liggen, houdt haar heupen vast en help haar bovenop me. Ze zet haar knieën naast mijn heupen, haar handen naast mijn gezicht en buigt voorover om me te zoenen. Ik streel over haar rug en schuif de kanten string van haar heupen. In een sierlijke boog eindigt hij op de grond. Ze wendt haar gezicht een beetje af maar kijkt me recht in mijn ogen aan terwijl ze mijn boxer uit doet. Mijn hart klopt als een razende, elke keer als we dit doen raak ik nog net zo opgewonden als de eerste keer. Ze glimlacht en drukt haar lippen weer op de mijne. Ik vouw mijn handen om haar borsten en masseer ze. Ze kreunt enkel zacht tegen mijn lippen. Vervolgens pak ik haar heupen beet en zet ik haar zo neer dat ik mezelf bij haar naar binnen kan laten gaan. 'Sam.' Kreunt ze zacht. 'Hmmhmm.' Mompel ik terwijl ik haar rustig heen en weer beweeg. Ze hijgt en kreunt duidelijk tegen mijn lippen. 'My pretty pretty baby love.' Hijg ik. 'Ik hou van je.' Antwoordt ze. Ik verhoog het tempo en voel dat ze haar nagels in mijn schouders zet. 'Oh Sam..'

Hijgend liggen we op onze rug naast elkaar. Ze trekt de dekens op en gaat dan op haar zij liggen. 'Jammer dat we zo in het vliegtuig moeten, I could do this all night long to you.' Grijns ik. Haar wangen kleuren rood en ik sla lachend een arm om haar heen. 'Kom, we gaan douchen en inpakken.' Het is kwart over 1, en ik rol uit bed. Ze volgt me de douche in en ik zet de kraan aan. We wassen elkaar en na een poosje draai ik de kraan dicht en sla ik een handdoek om haar heen.

Aangekleed en wel zitten we op het bed te wachten. Beide dragen we een donkerblauwe trainingsbroek en Giorgina heeft een wit t-shirt van Abercrombie aan en ik een simpel shirt van Calvin klein. 'Het is 2 uur, laten we gaan!' Ze springt van bed en trekt haar koffer achter zich aan. Ik volg haar en we nemen de lift naar beneden. Bijna iedereen is er al en als onze bagage onderin ligt nemen we plaats in de bus. Ik kijk op als ik Catalina naast de ouders van Giorgina zie zitten. 'Cat?!' 'Ja, ik ga mee naar Nederland voor een paar dagen.' 'Dat is super!' Roept Giorgina blij als de bus rijdt.

'London AirPort!' De bus stopt en we stappen uit. Met bagage en al lopen Giorgina en ik hand in hand naar de luchthaven. 'Ik ga dood van de honger!' Klaagt ze. 'Sex makes you hungry.' Fluister ik grijnzend in haar oor. 'Sam!' Giechelt ze blozend. Ik steek mijn tong uit en sleur haar mee richting de Mac donalds. 'Catalina, ga je mee?' Roept ze. Catalina knikt en holt achter ons aan.

'Daar zit ik dan met twee hele knappe dames, wat een geluk.' Grijns ik als we aan het eten zijn. Giorgina valt aan op haar eten alsof ze in jaren geen eten heeft gehad terwijl Catalina netjes begint te eten. Dat is dan het eerste verschil tussen die 2.

'Zo, dat was lekker.' Mompelt Giorgina als ze de lege doosjes weggooit en haar beker leegdrinkt. 'Dat hebben we gemerkt.' Reageer ik en Catalina begint te lachen. 'Echt leuk dat je bij ons komt! Wil je bij mij op de slaapkamer of in de logeerkamer?' Ratelt Giorgina. Catalina kijkt mij eens aan, en vervolgens Giorgina. 'De logeerkamer is prima.' Lacht ze. 'Verstandige keuze.' Fluister ik maar Giorgina hoort het. 'Samuel!' Lacht ze. 'Stop it jongens.' Lacht Catalina hoofdschuddend. 'Ik stop al, kom, we gaan.' We lopen naar de gate en vervolgens door het vliegtuig in. Giorgina hangt over mijn schouder om uit het raam te kunnen kijken. 'Wauw, al die lampjes.' Zucht ze. 'Mooi hé.'

Binnen no time landen we al op Schiphol. 'Ik ben zo benieuwd naar jullie huis.' Zegt Catalina tegen Giorgina en Remco als we met onze bagage naar de parkeerplaats lopen. 'Wij hebben echt een super klein huis in London.' 'Echt?' Vraag ik haar. De vader van Giorgina laadt onze koffers in en we gaan op de achterbank zitten. 'Ja, wonen in London is hartstikke duur. Maar we zijn ook maar met zijn drieën, dus we hebben geen groot huis nodig.' Giorgina knikt begrijpend. 'Pas maar op dat je niet verdwaald bij ons thuis!' Grijnst ze dan. 'Echt? Is het zo groot?' 'Nou, ja, het is groot.' Antwoordt Remco dan. 'Je zult het vanzelf zien.'

Binnen een uur rijdt Giorgina haar vader de oprit op. 'Slaap je hier Sam?' Vraagt hij. 'Ja zeker.' Lach ik en ik help hem met de bagage. De zo'n komt inmiddels heel langzaam op en het is al een stuk lichter. Als we op het huis aflopen kijk ik naar Catalina die met open mond staat te kijken.

'Oh my god. Is dít jullie huis?'

She's unforgettableWhere stories live. Discover now