Hoofdstuk 174

1.5K 73 7
                                    

Giorgina POV:

Mijn vingers klemmen zich om de wc bril terwijl ik overgeef. Als ik niet meer kan, laat ik mijn hoofd op mijn armen rusten. Mijn hoofd bonkt. Na een tijdje duw ik mezelf omhoog en spoel ik mijn mond met water. Daarna slenter ik terug naar de slaapkamer. Ik kruip onder de dekens en ril. Ik ga nóóit meer drinken.

'Gadverdamme Lauren, kon je dit niet 5 meter verderop doen in de wc?' Remco zijn stem galmt door mijn hoofd. Als ik mijn ogen open doet het licht pijn. Ik kom overeind. Een zure geur dringt mijn neus binnen. Ik kijk opzij en zie Remco met een emmer en een doek naast een gigantische plas kots. Lauren ligt op haar bed. 'Ik wil dood.' Kreunt ze. Ik klim uit bed en zet een raam open. Mijn maag schommelt alle kanten op. 'Zo, leef jij ook nog?' Remco kijkt me aan. Ik ga weer in bed liggen. 'Ik kan niet meer.' 'Ik zal een ontbijt voor jullie halen, sukkels.' Hij staat op en verdwijnt richting de keuken. Lauren gaat uit haar bed en klimt er bij mij in. 'Wat moet je Lau?' Ik begraaf mijn hoofd in mijn kussen. 'Alex.' Zegt ze geheimzinnig. 'Nu niet, later vandaag. Ik wil slapen.' Teleurgesteld slenter ze terug naar haar eigen bed. Remco komt terug met een dienblad. Hij geeft me een bord en met tegenzin begin ik aan het brood met ei te eten. Na die tijd voel ik me een stuk beter. Ik drink de 2 glazen met sinaasappelsap in een keer leeg. 'Hey, die was van mij!' Reageert Lauren verontwaardigd. 'Sorry. Ik ga douchen.' Ik zet het bord aan de kant en vlucht de badkamer in. Als ik onder het warme water sta was ik mijn haren. Na een tijdje zet ik de kraan uit en droog ik me af. Ik wikkel de handdoek om mijn lichaam en borstel mijn haar. Daarna ga ik terug naar de slaapkamer. Meteen verdwijnt Lauren de badkamer in. Ik pak een witte bikini uit mijn kast en trek hem aan. Daarna maak ik mijn bed op en zet ik mijn zonnebril op. Ik trek een oversized blouse aan, schuif in mijn slippers en loop naar buiten. Op het strand ga ik op het witte vierkante bed zitten. Ik schop mijn slippers uit, trek de blouse over mijn hoofd en ga op mijn buik liggen. Vredig val ik weer in slaap.

'Chickie!' Lauren schudt me wakker. Ik brom. 'Ik probeer mijn kater uit te slapen.' Lauren ligt topless naast me. 'Vertel me over vannacht!' Ik ga rechtop in een kleermakerszit zitten. 'We hebben gepraat, en toen gingen we met jullie mee. En toen hebben we gezoend.' Ze kijkt me met open mond aan. 'Echt?!' 'Ja, verder niet. Hij heeft me thuis gebracht, that's it.' 'Geen seks?' Ik schud mijn hoofd. 'Ik heb het verteld, over Dave. Maar hij was het sowieso niet van plan zei hij, omdat we teveel gedronken hadden.' 'Gentleman.' Zucht Lauren dromerig. 'En nu?' 'Weet ik veel. Het betekent vast niets.' 'We eten vanavond bij hun.' 'Hell no.' Ik kijk Lauren aan. 'Ja, dat zei papa.' Met een zucht ga ik op mijn rug liggen. 'Niet zo doen, het wordt vast gezellig. Alex is een goede jongen Gina.' 'Dat weet ik.' In stilte liggen we naast elkaar. Ik luister naar de zee.

'Heb jij Samuel ooit naaktfoto's gestuurd? Of iets wat daar op lijkt?' Vraagt Lauren dan. 'Waarom vraag je dat?' 'Heb je dat gedaan?' 'Jawel, ik heb wel eens foto in lingerie gestuurd, heel soms helemaal naakt. Maar altijd via snapchat, niet via WhatsApp. Hoezo?' 'Ik heb vannacht blijkbaar zulke foto's naar Bas gestuurd, ik kan het me vaag herinneren, maar hij was er helemaal happy mee. Hij verlangt naar me, zegt hij. Maar ik voel me er niet zo goed bij.' 'Dan doe je het niet nog een keer. Maar wat maakt het uit? Hij heeft je toch wel eens gezien zo?' 'Ik weet het niet, straks stuurt hij het door.' 'Bas? Tuurlijk niet. Maar dat kan dat je je er niet fijn bij voelt, niet iedereen houdt er van. Ik vind het wel spannend. Zit er maar niet over in.' 'Thanks. Kom, we gaan terug om ons om te kleden.'

'Is het niet te?' Ik kijk nog een keer in de spiegel, naar het zwarte, korte jurkje die diep is uitgesneden aan de voorkant. Het is nogal.. Hullend. 'Nee, het staat mooi.' 'Vooruit.' Ik stijl mijn haar nog en dan zijn we klaar. Ik besluit om geen hakken aan te doen, ik voel me al meer dan overdressed. Samen met Lauren lopen we naar de hut van Alex en de rest, papa en mama zijn er al. Lauren gaat voor naar binnen. 'Dames!' Edward glimlacht naar ons. We lopen achter hem aan het terras op. Alex zit op de loungebank tussen Olivia en Isabeau in. Hij heeft een lichtgrijs shirt aan en een korte spijkerbroek. Als hij mij ziet glimlacht hij. Ik glimlach ongemakkelijk terug. Waarom weet ik me nu ineens geen houding te geven? Ik ga op een stoel zitten. 'Wijntje?' Vraagt Edward. 'Fris.' Antwoorden Lauren en ik tegelijk. Olivia, Isabeau en Alex beginnen te lachen.

'Dankje.' Ik neem het glas ijsthee aan en drink het leeg. 'Klaar voor je surfles?' Ik kijk Alex aan. 'Nu?' 'Ja, wanneer anders?' 'Ik ben er niet echt op gekleed..' 'Je kan mama haar wetsuit lenen. Nou, kom.' Hij steekt zijn hand uit. Ik denk aan vannacht. Ik pak hem vast en hij trekt me omhoog. Ik loop achter hem aan de hut in. 'Heb je ondergoed of een bikini aan?' 'Ondergoed.' Hij pakt een roze bikini van de waslijn. 'Trek deze maar aan. Ik ga het wetsuit halen.' In zijn slaapkamer kleed ik me om. Het topje is veel te klein. Ik laat mijn haar er overheen hangen. Hij klopt op de deur voordat hij naar binnen gaat. Ik pak het wetsuit en trek het aan. Ik doe mijn haar in een hoge staart. 'Ik zal me ook even omkleden. Je mag wel gaan zitten hoor.' Hij lacht even naar me. Ik ga op een stoeltje in de hoek zitten en kijk wat rond. Hij slaapt alleen in deze kamer, het bed is gigantisch. 'Klaar?' Ik knik en volg hem naar buiten. Hij pakt een surfplank die tegen de wand aanstaat. Via het trappetje aan het terras gaan we het water in. 'Ga maar zitten.' Ik klim op de surfplank en laat mijn benen in het water hangen. Ik rol met mijn ogen als ik zie dat mama foto's maakt. 'Daar gaan we, les 1!'

'Ik ben kapot, heb je enig idee hoe slopend dat surfen is?' Lauren lacht vanuit haar bed. Ik gaap en wrijf in mijn ogen. 'Trusten zusje.' Ik krijg geen reactie meer. Als ik bijna in slaap val trilt mijn telefoon onder mijn kussen.

'Sterren kijken vanuit mijn kamer? Lex.'

Een warm gevoel verspreidt zich in mijn buik. Ik ga rechtop zitten en twijfel geen seconde. Ik zwaai mijn benen over de rand. Ik trek alleen een rode string en een hoodie van Remco aan. Op blote voeten sluip ik het huisje uit. Het is dood stil buiten. De deur van hun hut staat op een kiertje. Zachtjes ga ik naar binnen. Er brandt licht op de kamer van Olivia en Isabeau. Snel ga ik naar Alex zijn slaapkamer. Ik klop zacht op de deur. Hij gaat met een zwaai open. Alex heeft hetzelfde shirt als eerder aan, ditmaal met een sweatshort. 'Hey.' Zeg ik zacht. 'Kom snel binnen.' Hij glimlacht en sluit de deur. Hij heeft heel veel geluk met zijn slaapkamer, tegenover zijn bed zit een gigantisch raam waardoor je uitkijkt op de zee. Ik ga op zijn bed zitten. Hij gaat tegenover me zitten. Hij geeft me een zachte kus op mijn lippen. Daarna gaat hij op zijn rug liggen en leunt met zijn schouders tegen de kussens. Hij trekt me naar zich toe. Ik ga tegen hem aan liggen op mijn zij, en leg een been over hem heen. Zijn hand rust op mijn billen. In stilte staren we naar buiten. Ik kan hier wel uren blijven liggen. 'Kijk, dolfijnen.' Alex wijst en ik volg zijn vinger. 3 dolfijnen springen in een sierlijke boog over het water. 'Wauw! Ik wou dat ik deze kamer had.' 'Je mag hier gerust elke avond slapen, hoor.' Alex grijnst en ik geef hem een duwtje. 'Zullen we een spelletje doen?' Vraag ik dan. 'Wat voor spelletje?' 'We stellen elkaar 10 vragen, en je moet elkaar antwoord geven.' 'Oké. Mag ik alles vragen?' Hij knikt. 'Jij begint.' Zeg ik.

'Waar walg je echt van?' 'Smakken.'
'Heb je een vriendin?' 'Nee, nog nooit gehad.'
'Waar ben je bang voor?' 'Het donker, hoogte en muizen.'
'Wat is het gênantste wat je hebt meegemaakt?' 'Ik was ooit porno kijken toen mijn moeder in mijn slaapkamer kwam.' Ik schiet in de lach.
'Heb je wel eens met een meisje gezoend?' 'Jawel, met een van m'n beste vriendinnen, voor de grap.' Hij lacht.
'Met hoeveel meisjes heb je het gedaan?' 'Vier.'
'Waar ben je slecht in?' 'Surfen.' Grijns ik.
'Welk eten haat je?' 'Sushi.' 'Dat is juist lekker!' Reageer ik verontwaardigd.
'Heb je wel eens iemand bevredigd in het openbaar?' 'Telt een blowjob in een steeg ook?' 'Jup.' Antwoordt hij. 'Dan, ja.'
'Houd je van uitgaan?' 'Mwah.'
'Word je snel verliefd?' 'Geen idee, eigenlijk.'
'Geloof je in liefde op het eerste gezicht?' 'Duh, kijk naar jou.' Ik moet blozen. Hij lacht. 'Ik weet geen vraag meer, sorry. Oh ja, mag ik dat raam openzetten?' Vraag ik. 'Waarom?' 'Ik heb het warm.' 'Je kunt je trui ook uit doen.' Lacht hij. 'Ik draag geen BH.' 'Oh.' Ik stap van bed en zet het raam open.

'Zoen me.' 'Wat?' 'Zoen me.' Ik lach ongemakkelijk en ga weer op zijn bed zitten. Ik buig voorover en druk mijn lippen op die van hem. Als hij een zoen wil, dan kan hij een zoen krijgen. Hij bijt zacht op mijn onderlip. Ik zit nog steeds op mijn knieën voorover gebogen. 'Ik zit niet lekker.' Fluister ik lachend. Ik ga op mijn billen zitten. Abrupt trek ik mijn trui over mijn hoofd. Als reactie trekt Alex zijn shirt uit. Zijn broek ook. Hij draagt een zwarte boxer van Armani. Hij buigt zich naar me toe om me opnieuw te zoenen. Ik snak naar meer, meer contact en zijn aanrakingen, overal. Zijn handen masseren mijn borsten. 'Slaap bij me.' Fluistert hij. 'Oké.' Hij laat me los en kruipt onder de dekens. Hij klopt naast zich. Ik ga naast hem liggen. 'Welterusten schoonheid.'

She's unforgettableWhere stories live. Discover now