Hoofdstuk 164

1.6K 73 9
                                    

Bas POV:

'Gaan jullie ook op vakantie?' Vraagt Lauren me terwijl we samen op de bank zitten. 'Ja, we gaan meestal 2 weken naar Monaco, onze boot ligt daar.' 'Wauw! Super zeg.' 'En hoe lang gaan jullie naar de Bahama's?' '3,5 weken.' 'Zo lang?' Vraag ik sip. 'Ja, helaas.' Ik neem even de tijd om naar haar te kijken. Ze is zo mooi, ik ben gek van haar lach en haar ogen en haar prachtige haar, en dan nog niet te beginnen over haar lichaam. Ik krijg een vreemd gevoel in mijn buik wat ik moeilijk kan plaatsen, maar het is niet onaangenaam. Ik durf het moeilijk aan mezelf toe te geven, maar ik voel me opgewonden door haar. Het is lang geleden dat ik dat voelde.

'Waar denk je aan?' Ik raak uit mijn gedachten. 'Zomaar.' Ik glimlach. Ze buigt zich voorover en drukt haar lippen zacht tegen die van mij. Het gevoel in mijn buik komt weer terug en ik heb de neiging om haar aan te raken, overal. Ik leg mijn hand op haar wang en streel er zacht overheen. Ze stopt en glimlacht naar me. 'Zullen we nog even boven zitten?' Vraagt ze als de aftiteling van de film in beeld verschijnt. 'Is goed.' Ik loop achter haar aan naar de hal. Luide kreun geluiden komen uit Remco zijn kamer. 'Sorry.' Grijnst Lauren. 'Geeft niet.' Lach ik. We gaan naar boven en ik sluit de deur van haar kamer achter me dicht. Ze doet het licht aan en gaat op haar bed liggen. Ik doe hetzelfde, en een hele tijd liggen we op onze rug naast elkaar. 'Weet je wat ik zo fijn vind? Niks is ongemakkelijk met jou, zelfs in stilte naast elkaar liggen terwijl we aan andere dingen denken is aangenaam.' Zegt ze dan. 'Ja, dat vind ik ook. Ik vind je echt heel, heel erg leuk.' Reageer ik. 'Je maakt alles anders. Ik voel me zo blij maar ook zo rustig sinds vandaag, je laat me aan dingen denken waar ik nooit aan denk en, je maakt me gewoon gelukkig.' 'Jij mij ook.' Zegt ze lief. Ze legt haar hoofd op mijn borst en ik geef haar een kus op haar haren. Na een poosje tilt ze haar hoofd op om naar me te kijken. Ik leg mijn vinger onder haar kin, til haar hoofd op, buig me naar voren en geef haar een kus op haar zachte lippen. Ze bijt op mijn onderlip en opent haar mond slechts een beetje. Haar tong draait langzaam om de mijne heen. Ik verplaats mijn handen naar haar billen en trek haar voorzichtig bovenop me. Zacht knijp ik in haar bil en ze glimlacht tussen onze zoen door. Ik duw mezelf overeind en ze blijft rustig op mijn schoot zitten met haar benen om mijn middel. Als ik even mijn ogen open zie ik dat haar tuniek omhoog is geschoven en de zwarte, kanten randjes van haar string zijn zichtbaar. Weer dat gevoel in mijn buik. Wat doet ze toch met me?

Ze gaat met haar handen door mijn haren. Ik leg mijn handen op haar rug onder haar tuniek en zoek naar de sluiting van haar BH. Mijn handen trillen en ze onderbreekt onze zoen. 'Gaat het? We hoeven niks, echt niet.' Zegt ze zacht. 'Ja, sorry. Ik wil je zo graag, maar we kunnen vanavond geen seks met elkaar hebben, ik wil het zo graag, maar ik kan het nog niet.' 'Tuurlijk, dat hoeft ook niet. We doen gewoon rustig aan. Doe maar waar je je goed bij voelt.' Ze glimlacht nog en in één klap voel in me een stuk minder gespannen. Ik druk mijn lippen weer op die van haar en maak haar BH voorzichtig los. Ik laat mijn vingers over haar borsten glijden, haar tepels worden stijf onder mijn aanraking. Ze drukt haar lichaam dichter tegen me aan voor meer contact. Ik trek mijn shirt over mijn hoofd. Ze laat haar blik tegelijk met haar handen over mijn bovenlichaam glijden en legt dan haar handen weer in mijn nek. Ik pak haar tuniek aan de onderkant beet en trek hem over haar hoofd. Haar BH gaat mee en ik kijk even naar haar. 'Je bent zo, zo mooi.' Ze lacht naar me en zoent me opnieuw. Ik voel haar borsten tegen mijn eigen lichaam aan. Ik blijf haar een hele poos strelen tot ze een van mijn handen pakt en hem naar haar string brengt. Ik voel aan haar zachte huid en pak de randen van haar string vast om hem een beetje omlaag te doen. Ze trekt hem zelf helemaal uit. 'Moet ik..' Fluister ik. 'Ja.' Antwoordt ze. Ik wrijf tussen haar benen, laat mijn hand haar gevoelige plek verkennen. Ik voel dat ze kippenvel over haar hele lichaam krijgt en laat voorzichtig een vinger naar binnen glijden. Ze kreunt zacht tegen mijn lippen aan, het voelt ontzettend goed. Ik gebruik een tweede vinger en haar kreun wordt luider. Ik adem gejaagd tegen haar hals aan. Ik heb zo lang gewacht op dit moment, op dit lieve meisje.

Na een poosje stop ik en rolt ze van me af, gaat ze naast me liggen en kijkt ze naar me. Haar grote ogen glinsteren. Ze bijt op haar onderlip. Haar haren vallen over haar blote lichaam. 'Heb je zelf wel door hoe mooi en knap en aantrekkelijk je bent?' Grijns ik als ik een pluk haren achter haar oren doe. Ze moet lachen. 'Tell me something new!'

'Het is al half 12, ik moet gaan.' Zeg ik na een tijdje. Ze knikt. 'Kom je morgenavond weer? M'n ouders zijn vrij en we gaan barbecuen, Amber enzo komen ook.' 'Lijkt me leuk.' Ik sta op en trek mijn shirt weer aan. Lauren staat op en ik laat mijn blik nog eens over haar lichaam glijden. Ze trekt een badjas aan en knoopt hem dicht. Samen lopen we naar beneden. Bij de voordeur leg ik mijn handen op haar heupen en geef ik haar een kus. 'Ik vond het gezellig.' 'Ik ook.' Ze lacht. 'Ik zie je morgen.' 'Tot morgen.' Ze zwaait nog even als ik in de auto stap en dan rijd ik terug naar huis, met vlinders in mijn buik.

Lauren POV:

Als ik mijn natte haar uitgeborsteld heb doe ik mijn badjas weer aan en ga ik naar beneden. Ik zet thee voor mezelf en ga op de bank zitten. Ik klik een aflevering van Gossip Girl aan en leg een dekentje over mijn benen heen. Na een tijdje hoor ik de voordeur opengaan. Als ik op kijk staat Giorgina naast de bank. Ik richt mijn blik weer op de tv. Ze doet haar schoenen uit, pakt een glas drinken uit de keuken en gaat naast me zitten. 'Hoi.' Zegt ze. Ik kijk haar slechts een keer aan. 'Hoe lang ga je dit nog volhouden? Het spijt me, oké.' 'Vast.' Zeg ik zonder haar aan te kijken. Ze pakt de afstandsbediening en zet de tv uit. 'Doe normaal!' Roep ik. 'Ik bied m'n excuses aan!' 'Nou dat werd ook eens tijd na 2 weken!' Ik ruk de afstandsbediening uit haar handen. 'Het spijt me, ik had je niet een hoer en een slet mogen noemen, ik kan er gewoon niet tegen dat je zulke impulsieve dingen doet, je kent Kaj amper!' 'DUS?!' Gil ik. 'Ik word er zo gek van dat jij en Remco proberen om mijn hele leven onder controle te hebben. Ook al doe ik het met 100 man, SO BE IT! Het is mijn leven, niet dat van jou.' Ze kijkt me overdonderd aan. 'Het is goed bedoeld hoor!' 'Je hebt het recht echt niet om mij een hoer te noemen hoor!' 'Ik zeg toch sorry!' 'Het gaat mij niet alleen daar om, je verwacht dat ik alles doe zoals jij dat wil maar zo gaat het niet. Ik kan m'n eigen keuzes maken, ik ben ook 18.' 'Ja, prima. Ik zal je met rust laten! Ik wilde gewoon laten zien dat je op me kan rekenen door geïnteresseerd te zijn.' 'Je dwong me om te vertellen waar ik was terwijl ik jou geen verantwoording hoef af te leggen.' 'Ja, sorry! Oké, sorry.' 'Mooi, dat wou ik horen.'

Een hele tijd is het stil. 'En hoe gaat het nu met jou en Bas dan?' Vraagt Giorgina na een tijdje. 'Goed, we zijn samen sinds vandaag.' 'Serieus?' 'Ja. Ik vind hem echt heel erg leuk hoor, en hij mij ook.' 'Ja, ik geloof je wel hoor.' 'Ik wil niet meer mee naar de Bahama's, ik wil elke dag met hem zijn.' Giorgina grinnikt. 'Beginnersliefde.' Ik schenk haar een woedende blik. 'Sorry, nee, ik snap het. Maar goed, die vakantie staat al.' 'Weet ik ook wel.' 'Dus, heb je met hem ook al seks gehad?' Weer kijk ik haar boos aan. Ze steekt haar handen in de lucht als teken van overgave en ik lach zonder dat ik dat wil. 'Nee, dat hebben we niet. En dat zal ook nog wel even duren.' 'Hoezo?' 'Omdat hij zo is. We zijn alleen wat verder gegaan.' 'Wanneer?' 'Een uur geleden.' Giorgina grinnikt.

'Je weet wie je kan bellen als je te kort komt.' Zegt ze plagend. Ik geef haar een duw en schud lachend mijn hoofd. 'Bitch.'

She's unforgettableWhere stories live. Discover now