Hoofdstuk 166

1.7K 79 15
                                    

Samuel POV:

Als Giorgina na een halfuur nog steeds niet terug is besluit ik om uit bad te gaan. Ik trek een badjas aan en loop de badkamer uit. 'Giorgina?' Ik kijk om me heen. Dan klop ik op de deur van Bas en Lauren. 'Ja?' Ik doe de deur open. 'Hebben jullie Giorgina gezien?' 'Die was toch met jou?' Ik schud mijn hoofd en doe de deur weer dicht. Dan klop ik bij Noor en Dioni aan. Ik steek mijn hoofd om de hoek. Dioni zit tussen Noor haar benen. 'Samuel!' Reageert Noor betrapt. 'Ga gerust verder, hebben jullie Giorgina gezien?' 'Nee. Nu weg gaan!' Ik doe lachend de deur dicht. Ik open de deur naar de gang maar ook daar staat ze niet. 'Jongens, Giorgina is weg.' Zeg ik dan. Remco en Amber kijken me aan. 'Weg? Wat bedoel je?' 'Ze zou handdoeken gaan halen dik 40 minuten geleden, maar ze is er nog steeds niet.' 'Misschien is ze een blokje om?' 'Nee, dat doet ze niet zonder dat te zeggen.' Ik raak licht in paniek.

Het is bijna 12 uur en nog steeds is Giorgina niet terug. Inmiddels zitten we met zijn allen in de woonkamer. 'Ik ga naar de receptie, vragen.' Lauren staat op en verdwijnt uit de kamer. 'Ze kan toch niet zomaar weg zijn?' 'Ja weet ik veel!' Mopper ik. Al snel is Lauren weer terug. 'Ze is niet langs de receptie gelopen maar ze willen de politie pas bellen als ze morgenochtend nog niet terug is.' 'Ratten.' Sist Dioni.

En dan ineens weet ik het.

Dave.

Een paar dagen geleden kreeg ik een vreemd bericht van hem.

Ik trek wit weg. 'Sam?' Lauren haar stem is bezorgd. 'Ik weet het. Het is Dave, dat moet wel. Ik kreeg maandag een vaag bericht van hem. Ik zoek het op.' Ik pak mijn telefoon.

'Geniet nog maar even van je meisje, voordat ze straks weg is.'

'What the hell?!' Dioni staat op. 'Hoe weet hij dat we hier zijn?' 'Ja, ik denk dat hij ons gevolgd is. We moeten haar zoeken, die gast heeft foute bedoelingen.' 'Die zit echt niet in het hotel hier, die heeft haar waarschijnlijk mee genomen naar een of ander vies appartement van een van z'n vrienden.' 'Godverdomme. Gaat hij haar verkrachten?' Vraagt Amber. 'Dave kennende.' Bromt Dioni. Ik ga zitten en laat mijn gezicht in mijn handen zakken.

'We vinden haar wel.'

Giorgina POV:

Langzaam open ik mijn ogen. Het licht doet pijn aan mijn ogen. Ik lik over mijn droge lippen. Ik tast om me heen, dit voelt niet als het bed van het penthouse. Geschrokken kijk ik om me heen. Ik ben niet in het penthouse, ik ben ergens anders. Ik lig op een leren bank met een bruine deken over me heen. Waar ben ik?

'Hallo?' Roep ik. Ik hoor gestommel en er verschijnt iemand in de deur opening. Ik herken zijn smerige grijns meteen. Het is Dave! Wat doe ik hier?

'Schoonheid.' 'Viespeuk. Wat doe ik hier?' Hij gaat op de rand van de bank zitten en streelt over mijn wang. Ik duw zijn hand weg. 'Blijf met je poten van me af. Wat moet je van me!' 'Heerlijk, wat ben je toch een pittige meid.' 'Hou je bek.' Sis ik. Een harde dreun tegen mijn kaak volgt. 'DOE NORMAAL!' Gil ik. 'Wat wil je van me, geld?' 'Ik hoef jou geld niet. Ik moet geld van je vriendje, maar dat krijg ik niet. Dus daarom neem ik jou.' 'Geld van Samuel?' Hij schudt lachend zijn hoofd. 'Oh lieverd, er is zoveel dat je niet weet van hem.'

'Laat me gaan!' Ik kom overeind maar hij duwt me terug. 'Niet zo brutaal jij!' 'Als je geld van hem moet wat moet je dan met mij!' 'Jij bent alles wat hij heeft. En jij gaat dat geld voor mij verdienen.'

Oh hell no.

'Waarom moet je geld van Samuel hebben?' 'Ik vraag me af of je dat wel echt wil weten.' 'Anders vraag ik er toch niet om!' 'Goed. Voordat je hem kende, was het een heel ander persoon. Hij had heel veel geld verloren omdat de boyband toen nog niks verdiende. Toen kwam hij bij mij. Hij wou 30.000 euro van me lenen. Ik heb hem dat gegeven maar hij moest het wel terug betalen. Dat deed hij door in wapens, meisjes en cocaïne te handelen. De helft van het bedrag heeft hij daarmee afbetaald, maar hij is me nog steeds 15.000 euro schuldig. Hij heeft op een dag al het contact met mij verbroken en kreeg een relatie met jou.'

Ik kijk hem met open mond aan. Ik voel de tranen op mijn wangen. Samuel die in meisjes handelt? Mijn Samuel?

'Je liegt.' 'Dat denk ik niet.' 'Ik heb wel 15.000 euro voor je.' 'Dat hoef ik niet. Je gaat het verdienen, mooierd. Vanavond gaan we naar Parijs.' 'NEE!' Gil ik. 'Het is niet waar!'

'Niets is wat het lijkt, mensen blijven je verrassen zeggen ze dan toch?'

She's unforgettableWhere stories live. Discover now