Hoofdstuk 113

3.4K 115 24
                                    

Giorgina POV:

'Wil je nog even mee naar binnen? M'n broer en z'n vriendin zijn er ook.' Vraag ik April als we onze straat in rijden. April woont achter ons. 'Oh ja gezellig!' We zetten onze scooters in de garage en gaan naar binnen. 'Ben thuis!' Roep ik als we in de hal zijn. April en ik hangen onze jas op en ik trap mijn schoenen uit. April zet haar clarks netjes neer en gooit haar tas ernaast. We gaan de woonkamer in. Mijn moeder zit met Ella, Remco en Amber met Beaudine op schoot voor de tv. Ze kijken allemaal op. 'Hey lieverd.' Zegt mijn moeder. 'Hoi April! Gezellig dat je er bent.' 'Dag mevrouw.' Zegt ze beleefd. 'Rem, Amber, dit is April.' Zeg ik. Remco gaat staan en steekt zijn hand uit. 'April.' 'Remco, Giorgina haar broer.' Ook Amber gaat staan. 'Hi April! Ik ben Amber, vriendin van Remco en een goede vriendin van Giorgina!' Ze lacht haar prachtige tanden bloot, en April doet hetzelfde. 'Willen jullie wat drinken?' Vraagt mijn moeder. 'Lekker!' Zegt April. Ik plof naast Remco op de bank en April gaat naast Ella zitten. 'Hey vriendin.' Lacht ze als Ella op haar schoot klimt. Ik gaap en rek me uit. 'Moe?' Ik knik naar Remco. Mijn moeder overhandigt ons een glas drinken en zet koekjes op tafel. 'Thanks.' Ik drink het glas in een keer leeg.

Het is 5 uur en voor April tijd om naar huis te gaan. We hebben huiswerk gemaakt en nog een film gekeken, en Samuel is net met zijn bagage bij ons aangekomen. 'Ik vond het een gezellige middag!' Zeg ik. 'Ik ook.' April slaat haar armen om me heen en omhelst me stevig. 'Hele fijne vakantie lieve schat, je hebt het hartstikke verdient. Ik zie de foto's vanzelf wel.' Ik laat haar los en lach naar haar. 'Dankjewel!' April trekt haar schoenen en jas aan en grist haar tas van de grond. Ze steekt haar hoofd om de hoek van de woonkamer. 'Tot de volgende keer!' Zegt ze vrolijk. 'Fijne vakantie allemaal!' 'Bedankt April, kom snel weer langs als we terug zijn!' Zegt mijn moeder tegen haar. 'Graag!' Ze zwaait nog even en dan loop ik met haar de garage in. Ze stapt op haar scooter. 'Nou doei doei! WhatsApp je me als je bent aangekomen? 'Doe ik!' Ik zwaai naar haar als ze weg rijdt. Ze toetert nog even en verdwijnt dan uit mijn zicht. Ik ga naar binnen, en kruip op de bank tegen Samuel aan. Remco en Amber zijn met het eten bezig. 'Hey liefje.' Ik laat mijn hoofd op zijn borst rusten. 'Hey.' Mompel ik. Ik sluit mijn ogen en val onmiddellijk in slaap.

'Ginie, wakker worden. We gaan eten.' Samuel kriebelt over mijn rug. Ik open mijn ogen en rek me uit. Dit dutje heeft me goed gedaan. Ik sta op en schuif aan tafel. Papa is inmiddels ook thuis en drukt een kus op mijn wang. 'Hé topper.' 'Hoi pap.' Glimlach ik. Ik schep mijn bord vol met pasta en begin te eten. 'Heb je zin in de vakantie?' Ik begin te stralen. 'Ja!' Lach ik. 'Mooizo.'

Als we het eten ophebben ruimen mijn ouders de tafel af. 'Ik ga naar huis!' Kondigt Amber aan. Ze knuffelt me en geeft me een kus. 'Fijne vakantie zusje.' Ik giechel. 'We houden contact.' Terwijl ze afscheid neemt van Remco gaan Samuel en ik naar boven. Samen pakken we mijn koffer in. 'Ik ga douchen.' Ik kleed me uit en trek mijn bad jas aan. 'Is goed.' Hij ploft op mijn bed en zet de tv aan. Ik stap onder de warme douche en was mezelf snel. Als ik klaar ben trek ik ondergoed, een donkerblauwe trainingsbroek en een wit shirt van Abercrombie aan. Dan plof ik naast Samuel op het bed. 'Ik heb er zin in.' Zegt hij als hij zijn arm om me heen slaat. 'Ik ook.' 'Kom, we gaan slapen. Om 2 uur gaat de wekker.' Ik knik en kruip onder dekens. Samuel doet het licht uit en gaat naast me liggen. 'Welterusten meisje.' 'Welterusten Sam.' Ik voel hoe hij nog een kus op mijn wang drukt en glimlach. 'Ik hou van jou.'

Ik zucht opgelucht als het vliegtuig veilig op de landingsbaan terug komt. 'Welkom op Santorini.' Spreekt de piloot door de intercom. De zon komt langzaam op en ik rek me uit. Ik loop achter Samuel aan het vliegtuig uit. Samen met papa, mama, Samuel, Remco, Ella en Beaudine wacht ik op onze bagage. Ik ga op het karretje zitten en Samuel duwt me vooruit. 'Kijk uit!' Lach ik. Als we met onze bagage buiten op de taxi staan te wachten schijnt de Griekse ochtendzon in mijn gezicht. Meteen voel ik me een stuk beter. Als de taxi er is kruip ik achterin en kijk ik uit het raam. 'Zo mooi hier!' Zeg ik blij. Als we bij het huis zijn ren ik naar de voordeur. Mijn vader doet hem open en ik storm het huis in. 'Wauw! Echt super mooi!' Het huis is ruim en geeft uitzicht op de zee. Er is voor papa en mama een kamer, voor Remco een, voor Ella en Beaudine een en voor mij en Samuel een. Ik pak mijn koffer en loop met Samuel onze kamer in. Ik vlieg hem in zijn armen en hij houdt me stevig vast. 'We gaan een heerlijke tijd hebben, het is je zo gegund.' 'Ik ben zo blij met je.' Zeg ik en ik zoen hem.

'Ik ook met jou.' Glimlacht hij daarna. 'Kom, we gaan ontbijten.' We gaan naar het terras waar de tafel voor ons gedekt is. Ik pak een croissantje en begin te eten. 'We gaan vanmiddag maar naar het strand?' Stelt mijn vader voor. 'Ja graag!' Als iedereen het ontbijt op heeft is het 11 uur. Ik ga de slaapkamer in, trek mijn trainingsbroek uit en ga op mijn buik op het bed liggen. 'Ik pak je koffer wel uit.' Hoor ik Samuel zeggen. 'Waarom?' Vraag ik lachend. 'Omdat je de mooiste billen van de wereld hebt.' Ik steek lachend mijn tong uit. 'Ga maar slapen, ik maak je wakker als we gaan.' Ik sms April dat we veilig aangekomen zijn en sluit dan mijn ogen. Volgens de dokter is slapen het beste medicijn tegen alles en daarom slaap ik erg vaak. 'Slaap lekker.'

Ik trek mijn bikini aan en ga voor de spiegel staan. 'Sexy.' 'Saham.' Zucht ik lachend. Ik trek er een tuniekje over heen en doe mijn slippers aan. Ik zet mijn hoed en een zonnebril op en ga dan naar de woonkamer. Mijn ouders en de rest staan al klaar om te gaan. 'Lets go!' We nemen de taxi naar het strand. Het witte zand voelt warm onder mijn voeten. Ik leg mijn handdoek neer, trek mijn jurkje en slippers uit en ga liggen. Samuel komt naast me liggen en stopt een oordopje in mijn oor. Samen luisteren we uren naar onze favoriete muziek. We zwemmen, voetballen en spelen spelletjes met mijn zusjes en broer. De tijd vliegt voorbij en om 5 uur zitten we weer in de taxi naar huis.

'Ik ga als eerst douchen!' Roep ik naar Samuel en ik ren naar de badkamer. 'Nee, want we gaan samen.' Grijnst hij. Hij tilt me op en ik begin te lachen. In de badkamer zet hij me op de grond en doet hij de deur dicht. Ik zet de douche aan en trek mijn bikini uit. Samuel doet zijn zwembroek aan en trekt me de douche in. Ik laat het zand van me afspoelen en sla dan mijn armen om Samuel zijn middel. Lange tijd kijken we elkaar aan zonder iets te zeggen. Uit eindelijk lach ik naar hem en druk ik mijn lippen op die van hem. Hij streelt mijn hele lichaam met zijn handen en een zachte kreun verlaat mijn mond. 'Ik hou van je.' Fluistert hij. 'Ik ook van jou.' Antwoord ik en ik ga met mijn handen door zijn haar. Hij wrijft met zijn handen tussen mijn benen en ik ga nog dichter tegen hem aanstaan. Ik druk met mijn nagels in zijn vel als ik zijn vingers naar binnen en naar buiten voel bewegen. 'Lang geleden..' Fluistert hij in mijn oor. 'Hmmhmm.' Kreun ik zacht.

Ons intieme moment wordt verstoord door mijn vader die ons roept. Ik giechel en Samuel en ik laten elkaar los. We gaan onder de douche vandaan en ik droog me af. Ik pak mijn nieuwe zwarte jurkje van Moncler en trek het aan samen met zwarte hakken. Ik doe een beetje make up op en kijk in de spiegel. 'Je bent de aller, aller mooiste.' Zegt Samuel dan. Ik glimlach. 'Dankje.' En nu ga ik je blinderen, want er is een grote verrassing voor je.' Zegt Samuel geheimzinnig. 'Eem verrassing?' 'Uhu.' Hij knoopt een zwarte doek voor mijn ogen en ik zie niks meer. 'Kom maar mee.' Hij pakt mijn hand vast en leidt me de kamer in. 'Wat is dit!' Lach ik. 'Luister maar eens goed.' Het is even heel stil, en dan hoor ik een heel bekende stem en een heel bekend liedje.

"I've been awake for awhile now, you've got me feeling like a child now. Cause everytime I see your bubbly face, I get the tinglies in a silly place."

Mijn hart bonkt in mijn keel en ik sla mijn hand voor mijn mond. 'C.. Colbie? Colbie Caillat!' Gil ik. Samuel maakt de doek los en mijn mond valt open. Het terras is compleet versiert met sfeerlichtjes, en inderdaad Colbie Caillat, de zangeres waar ik al jaren helemaal weg van ben zit op het terras met haar gitaar. En ze is niet alleen.. Amber is er, Noor, Dioni, Cassius, Sterre, Jai, April, opa en oma en mijn ooms en tantes met mijn nichtjes en neefjes. Ik sla mijn handen voor mijn mond en begin uit blijdschap te huilen. Samuel slaat zijn arm om me heen. 'Speciaal voor jou schatje. Je hebt het zo verdiend.' Ik kan niet praten, alleen maar huilen. Huilen van puur geluk. 'Kom.' Hij pakt mijn hand en we gaan het terras op. Colbie gaat staan en omhelst me. 'Hello sweetheart.' Lacht ze. Ik denk dat ik flauw ga vallen. 'H..hi.' Stotter ik. 'Wanna sing with me?' Ze klopt op de stoel naast haar. Ik ga zitten. 'Dank jullie wel allemaal, ik had dit echt niet verwacht. Nu realiseer ik me hoe gelukkig ik ben met jullie allemaal.' Huil ik. Noor komt naar me toe en slaat haar armen om mijn nek. 'Ik hou van je.' Snikt ze. 'Ik ook van jou!' Dan veegt ze mijn tranen weg. 'En nu de sterren van de hemel zingen jij.' Ik glimlach en schraap mijn keel. Ik zie mijn ouders mijn tranen in hun ogen tegen over me staan, mijn vader met een camera in zijn hand.

'Ready?' Vraagt Colbie. Ik knik en begin samen met haar mijn favoriete nummer Bubbly te zingen. Het is wel duidelijk, ik kan me geen beter leven voorstellen.

She's unforgettableOpowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz