Hoofdstuk 115

3K 107 20
                                    

Amber POV:

'Je hebt weer goed werk verricht Amber.' 'Bedankt meneer.' Zeg ik bescheiden als ik mijn spullen pak. 'Fijn weekend, en tot dinsdag!' 'Tot dinsdag!' Ik zwaai mijn tas over mijn schouder en loop het politiebureau uit. Een grote glimlach siert rond mijn lippen als ik Remco op de parkeerplaats zie staan. 'Hé lieverd.' Zegt hij als ik mijn arm om zijn nek sla. Hij drukt een kus op mijn lippen. 'Hey!' Lach ik. 'Kom, we gaan boodschappen doen.' Ik knik en klim naast hem in de auto. Ik buig me naar de achterbank en glimlach. Beaudine zit in de maxicosi achterin. Ik kriebel onder haar kinnetje. 'Hey schatje van me.' Sinds Giorgina vaak in het ziekenhuis is is Beaudine vaak bij mij en Remco. Ik ga weer normaal in mijn stoel zitten en veeg een pluk haar uit mijn gezicht. 'Eindelijk weekend, ik ben kapot.' Remco legt zijn hand op mijn been. Zwijgend rijdt hij ons naar de Albert Heijn en parkeert de auto. Ik stap uit en til de maxicosi uit de auto. Remco zet hem op een winkelkarretje en we lopen de supermarkt in. Ik smijt de nodige dingen in het wagentje en na een halfuur staan we bij de kassa. Ik voel dat mensen ons aankijken, we lijken net een jong gezin. Als Remco betaald heeft en we weer naar de auto lopen begint Beaudine te huilen. 'Popje toch.' Ik til haar uit de maxicosi en wieg haar heen en weer. Ze kijkt me doordringend aan met haar heldere, grote ogen. Glimlachend druk ik een kus op haar voorhoofd.

Ik zet de maxicosi met Beaudine erin met een zucht op tafel. 'Thuis, eindelijk.' Ik trap mijn schoenen uit en gooi mijn jas over de kapstok. Ik kijk op de klok en zie dat het al kwart over 7 is. Ik leg Beaudine op het speelkleedje en ruim de rotzooi op. 'Ik heb geen zin meer om te koken hoor! Bestellen?' Roep ik naar Remco die in de keuken is. 'Prima! Sushi?' 'Sushi!' Ik gris mijn telefoon van tafel en bestel het eten. Ik ga naar mijn slaapkamer en vervang mijn nette kleding voor een trainingsbroek en een simpel t-shirt. Ik doe mijn blonde haar in een staart en plof op de bank. Ik zet de tv aan en zak onderuit. 'Heeft Beau al gegeten?' Vraag ik als Remco de woonkamer in komt. 'Ja zeker.' Grijnst hij en hij gaat naast me zitten. Ik kruip tegen hem aan, leg mijn hoofd tegen zijn borst en sluit mijn ogen. Hij kriebelt met zijn hand door mijn haar. 'Moe?' Vraagt hij. 'Hmm.' Mompel ik. Slaperig hang ik tegen hem aan als de bel gaat. 'Eten!' Hij drukt een kus op mijn voorhoofd en staat op om het eten op te halen. Ik til Beaudine op en ga met haar op de bank zitten. Ik steek mijn tong uit en haar lach vult de hele woonkamer. Als Remco terug komt neem ik haar op schoot. Ze sabbelt rustig op haar speen en kijkt toe hoe Remco en ik onze sushi opeten.

Als we het eten ophebben en Remco de rest weg gegooid heeft til ik Beaudine op en ga ik staan. 'Ik breng Beau naar bed.' 'Top, ik ga douchen.' Hij verdwijnt in de badkamer. De rommelkamer hebben Remco en ik zoveel mogelijk opgeruimd dat er een bedje voor Beaudine in paste. Ik leg haar op mijn eigen bed, verschoon haar luier en trek haar pyjama aan. Vervolgens til ik haar op en leg ik haar in de andere kamer in haar bedje. Ze pakt haar knuffel beet en haar oogjes vallen meteen dicht. Ik streel met mijn vinger over haar wang en neurie een liedje. Na enkele minuten is ze in slaap gevallen. Ik geef haar een laatste kus, en sluip dan zacht uit de kamer. In de woonkamer doe ik de gordijnen dicht en de lichtjes aan. Remco ligt in z'n onderbroek op de bank tv te kijken. Ik ga lachend naast hem onder een kleedje zitten. Hij zet zijn handen om mijn middel en tilt me op zijn schoot. Ik leg mijn handen in zijn nek en kijk hem lachend aan. 'Je bent zo moooooooooooooi.' Zucht hij. Ik steek mijn tong uit. Hij grijnst, plaatst zijn handen onder mijn shirt en drukt zijn lippen op die van mij. Ik help hem en trek mijn t-shirt over mijn hoofd, die samen met mijn bh op de grond terecht komt. Verlangend staart hij naar mijn blote bovenlichaam. 'Wat ben ik toch een geluksvogel, iedereen wil zo'n mooi vriendinnetje.' Ik glimlach en veeg een plukje haar uit zijn gezicht. Ik duw mijn heupen omhoog en hij schuift mijn trainingsbroek gemakkelijk uit. Hij windt zijn vingers om mijn string en kriebelt over mijn huid. Dan duwt hij hem van mijn heupen af. Ik bijt op zijn lip en streel over zijn bovenlichaam. 'Ik hou van jou.' Zegt hij zacht. 'Ik ook van jou.' Antwoord ik. Hij wrijft met zijn vingers tussen mijn benen. Ik kreun zacht tegen zijn lippen en mijn benen beginnen te trillen. 'Remco.. Zullen we.. Ik wil een kind. Ik wil een eigen kindje.' Onmiddellijk stopt hij met al zijn bewegingen en zijn ogen worden groot. 'Wat? Wat zeg je nou?!' 'Ik wil een kind, met jou!' Hij duwt me van zich af en gaat staan. Ik pak het dekentje en sla hem om mijn blote lichaam heen. 'Ben je GEK geworden!' Roept hij dan. 'GEEN DENKEN AAN!' Ik krimp ineen. 'Maar Remco! Dat is toch geweldig..' 'GEWELDIG? Je bent fucking 21! Is dat waarom je de laatste tijd zovaak met me naar bed wil? In de hoop dat het perongeluk een keer fout gaat en je zwanger wordt?!' 'Nee helemaal niet!' Roep ik verontwaardigd. Hij slaat met zijn hand op tafel. 'Je bent gestoord Amber.' En dan verdwijnt hij in de slaapkamer en trekt de deur met een klap achter zich dicht.

She's unforgettableWhere stories live. Discover now