Hoofdstuk 137

1.8K 89 13
                                    

Noor POV:

Ik zie elk uur op de klok voorbij gaan. Opnieuw probeer ik in slaap te komen, maar het is kansloos. Ik ga rechtop in bed zitten en wrijf in mijn pijnlijke, rode ogen. Voor de 1000ste keer hoor ik mijn telefoon afgaan. Ik pak hem en kijk op het scherm. Dioni belt. Kwaad negeer ik de oproep. 'Rot op!' Roep ik en smijt de telefoon weg.

Ik pruts aan mijn nagels en slaak een diepe zucht. Dan wordt er op de deur geklopt. Dat zal roomservice zijn. Ik mopper binnensmonds, honger heb ik namelijk niet. Ik houd het pasje voor de deur en kruip dan weer in bed. Langzaam gaat de deur open en ik recht in de blauwe ogen van Amber.

Met Giorgina achter zich.

'Noor..' Giorgina stapt de kamer in en kijkt me zielig aan. Woest spring ik van het bed. 'WHAT THE FUCK DOE JIJ HIER?! DONDER OP!' Krijs ik. 'Noor het is niet..' Begint ze weer. Ik haal uit en geef haar een harde duw. Ze valt achterover tegen de muur aan en grijpt pijnlijk naar haar achterhoofd. 'Noor!' Roept Amber. 'Ik heb toch gezegd dat ik haar nooit meer hoef te zien!' Giorgina krabbelt langzaam omhoog. 'Ik wil dat jullie weggaan.' 'Laat het ons nou uitleggen!' Smeekt Amber. Ik sla mijn armen over elkaar heen en lach spottend. 'Wat wou je nou aan mij gaan uitleggen? Ik hoef de details van Giorgina en Dioni niet te horen hoor!' Ik loop bij ze weg naar het grote raam en staar buiten. Het is muisstil. 'Het is niet wat het lijkt!' Begint Amber weer. Huilend draai ik me om. 'Het is niet wat het lijkt?! Ze heeft het met MIJN vriendje gedaan en nu ben ik alles kwijt!'

'LUISTER NOU!' Gilt Giorgina. Amber en ik kijken haar geschrokken aan. 'Ik was het niet, het was mijn zusje.'

Ik grinnik. 'Je denkt toch zeker niet dat ik dat geloof. Ik heb jouw ondergoed gezien.' 'Het is zo! Het was Lauren.' Ik kijk Giorgina niet begrijpend aan. 'Kom nou alsjeblieft even zitten Noor, dan kunnen we alles vertellen.' Smeekt Amber. 'Ik wil het niet horen.' Huil ik. Amber staat op en slaat voorzichtig haar armen om me heen. Met lange uithalen huil ik uit op haar schouders. 'Alsjeblieft, kom even zitten.' Zegt ze zacht. We gaan naast elkaar op het bed zitten. 'Giorgina?' Vraagt Amber. Giorgina zit in de hoek van de kamer op een stoel en kijkt naar haar schoenen. Vlug veegt ze een traan van haar wang. 'Ik zit hier prima.' Antwoordt ze kil. 'Jij moet het vertellen hoor!' Reageert Amber verontwaardigd. 'Waarom zou ik? Ze gelooft me toch niet. Ze denkt zelfs dat ik het met haar vriendje zou doen.' Antwoordt ze fel. 'Jezus kom op nou!' Zucht Amber.

'Kom je?' Vraag ik dan. Giorgina draait zich om en kijkt me aan. Ze zucht, staat op, en gaat op het bed zitten. Weer haalt ze haar neus op. Amber kruipt naar haar toe. 'Sorry lieverd, ik wist niet dat je het zo raakt. Kom, vertel het verhaal.'  'Oké.'

'Nou. Dioni, Samuel, Lauren en ik zijn met zijn vieren naar huis gegaan. We hadden nog even wat gedronken en toen gingen we alle 4 naar boven. Samuel en ik zijn in bed gaan liggen..' 'Daar verder geen details over graag.' Onderbreekt Amber haar. Beide lachen ze even. 'En Lauren en Dioni zijn elk naar hun eigen bed gegaan. Toen moest Lauren naar de wc en is ze er uit gegaan, en in de hal is ze perongeluk tegen Dioni opgebotst die net uit de douche kwam. Hij hield een vaag verhaal op dat hij niet kon slapen en toen vroeg hij aan Lauren of ze nog even met hem kwam kletsen.' De tranen rollen stilletjes over mijn wang en Amber knijpt in mijn hand. 'Lauren is meegegaan en ze hebben een hele poos op bed gezeten en Lauren heeft hem veel verteld over Engeland enzo. En toen heeft hij Lauren gezoend. En Lauren heeft hem nog gezegd dat ze het niet begreep omdat hij jou had. En ze heeft hem gevraagd waarom hij haar zoende.' Ze stopt en kijkt me aan. 'Moet ik de rest echt vertellen?' Ik knik met tegenzin. 'Toen deed hij het weer. Hij zei dat hij Lauren mooi vond en begon aan haar te zitten. Lauren heeft hem echt nog een keer gevraagd of hij dit wel zou doen maar hij ging er niet op in. Lauren heeft, had, nog nóóit met iemand gezoend. Niet meer dan dat gedaan, en had ook nog nooit seks gehad. Ze had ook gedronken en ze was zo kwetsbaar, en ik denk dat Dioni dat goed wist. Hij heeft haar ondergoed uitgedaan en Lauren heeft toen tegen hem gezegd dat ze het nog nooit eerder gedaan had. Dioni zei dat dat niet uitmaakte en dat hij zou laten zien hoe fijn het is. En toen hebben ze seks met elkaar gehad.' Het is muisstil op mijn gesnik na. Giorgina pakt voorzichtig mijn handen en kijkt me aan. 'Het spijt me echt, zo erg. Ik vind het zo erg voor je. Maar ik was het echt niet. Het was inderdaad mijn ondergoed dat ik aan Lauren gegeven heb, ze wou zo graag eens iets moois aan. Geloof me alsjeblieft.' Ik knik. 'Ik denk dat je dit Lauren ook niet kwalijk moet nemen, maar Dioni.' Zegt Amber. Ik begin harder te huilen en laat me tegen Giorgina aanvallen. Beschermend slaat ze haar armen om me heen. 

'Je weet toch dat ik jou zoiets nooit aan zou doen. We zijn toch beste vriendinnen..'

She's unforgettableWhere stories live. Discover now