Hoofdstuk 147

1.8K 84 29
                                    

Giorgina POV:

'Gadverdamme.' Kreun ik nog voordat ik het toilet doorspoel. Ik spoel mijn mond met water en kijk in de spiegel, ik zie er niet uit. Ik ril en slenter snel terug naar Samuel zijn slaapkamer. Hij ligt languit op bed. Ik kruip naast hem en trek de dekens zo hoog mogelijk op. Ik trek aan Samuel zijn arm. Langzaam gaan zijn ogen open. 'Hmm?' Mompelt hij. 'Hoe voel je je?' Grijnst hij terwijl hij zijn armen om me heen slaat. 'Slecht.' Hij begint te lachen. 'Ik heb 5 keer overgegeven, m'n ingewanden komen er nog net niet uit.' Hij lacht harder en ik geef hem zacht een duw tegen zijn borst. 'Sorry, baby. Je bent zo naar de badkamer gegaan?' Hij streelt over mijn blote lichaam. 'Ja? Hoezo?' 'Er zijn hier nog 6 a 7 mensen in huis.' Grijnst hij. Ik haal mijn schouders op. 'You're still drunk.' Zegt hij plagend.

'Weet je nog wel iets van gisteravond/vannacht?' Vraagt hij na een tijdje. 'Vannacht vergeet ik niet hoor.' Zeg ik terwijl ik hem een knipoog geef. 'Daar hoopte ik al op. Shall we?' Samuel buigt zich over me heen. Ik geef hem een duw en hij rolt weer op zijn rug. 'Vergeet het. M'n maag draait om de seconde om.' Hij schudt lachend zijn hoofd. 'Kom, we gaan naar beneden. Het is half 12.' Hij stapt uit bed, trekt een boxer en een joggingsbroek aan en rekt zich uit. Moeizaam ga ik uit bed. Ik trek mijn string aan en laat een trui van Samuel over mijn hoofd zakken. Vervolgens knoop ik mijn haar in een staart en ik slenter achter Samuel aan naar beneden. Dioni en Lauren zitten in de keuken en Noor zit met Cassius en Kaj voor de tv.

'Emmertje nodig?' Grijnst Lauren als ik aan de bar in de keuken ga zitten. 'Hou je bek Lauren!' Snauw ik. Samuel geeft me een waarschuwende blik. Ik rol met mijn ogen. 'Iemand is met het verkeerde been uit bed gestapt.' Zegt Lauren dan. 'Lauren, kappen.' Reageert Samuel kalm. Lauren gaat achter Dioni staan en slaat haar armen om zijn middel. 'Zullen we weer naar boven gaan?' Vraagt ze grijnzend. Dioni staat op en loopt achter haar aan.

'Wat een bitch! Ugh, gelukkig lijk ik niet op haar.' Zeg ik kwaad. 'Wat zei je?' Lauren heeft zich omgedraaid en keert zich naar mij. 'Je bent een bitch.' Herhaal ik droog. 'Nee, jij bent een verwende snol.' Roept ze boos en ze loopt op me af. 'Gaan we weer zo beginnen? Moeten we allemaal even zeggen hoe zielig jij bent?' 'Dames.' Zucht Dioni en hij pakt Lauren haar hand. Ze geeft er een ruk aan en slaat haar armen over elkaar. 'De enige die hier zielig is ben jij. Je hebt alles waar een meisje van droomt en alsnog vind je jezelf zo zielig dat je probeert jezelf te doden. Of heb ik ongelijk?' Ze lacht vals. Ik haal uit en sla met mijn hand op haar wang. 'Vuile trut!' Gil ik. 'Lauren!' Roept Dioni boos en hij trekt haar naar achteren. 'Ben je gek geworden?! Naar boven, nu!' Zonder om te kijken loopt ze de keuken uit. 'Sorry, ik weet zeker dat ze het niet zo bedoeld.' Zegt Dioni. 'Rot toch op!' Snauw ik. Hij kijkt me teleurgesteld aan en loopt dan de keuken uit.

'Wat is hier aan de hand?' Noor komt de keuken binnen. 'Lieverd, gaat het?' Vraagt Samuel bezorgd. Ik ga weer op een kruk zitten en laat mijn gezicht huilend in mijn handen vallen. 'Ze bedoelde het vast niet zo.' Zegt Samuel terwijl hij over mijn rug wrijft. 'Ze bedoelde het wel zo!' Huil ik. 'Ik haat haar. Ik wou dat ze nooit hier gekomen was.' 'Ik praat wel met haar.' Zegt Noor dan. Samuel en ik kijken beide op. 'Jij? Weet je dat wel zeker?' Ze knikt. 'Kom.' Ze spreidt haar armen om me te omhelzen. 'Je bent en blijft de beste vriendin ooit.' Zucht ik terwijl ik mijn gezicht in haar haren begraaf. Ze wrijft even over mijn rug. 'Kom, ga lekker op de bank liggen.' Ze loopt achter me aan en ik kruip op de bank. Ze legt 2 dekentjes over me heen en aait even over mijn haar. 'Slaap maar even lekker.' Ik glimlach. 'Dankjewel.' Ik kijk haar na hoe ze zelfverzekerd de woonkamer verlaat en sluit dan mijn ogen.

Lauren POV:

'Ik kan haar haren wel uit haar kop trekken, wat een bitch!' Roep ik gefrustreerd. 'Nee jij bent een bitch! Weet je wel wat je gezegd hebt?' Dioni kijkt me boos aan. 'Ga je het nu ook nog voor haar opnemen? Je moet het voor mij opnemen!' 'Ja ik neem het inderdaad voor haar op! Dit kun je echt niet maken, je gaat je excuses aanbieden.' 'No fucking way.' Antwoord ik. 'Zolang je dat niet doet hoef ik je niet te zien.' Reageert Dioni kil. Ik kijk hem aan. 'Ben je serieus? Ik ben je vriendin!' 'Dit is niet de vriendin waar ik op zit te wachten!' 'Nou dan ga je toch terug naar die andere snol!' Roep ik. Er wordt op de deur geklopt en wonder boven wonder stapt Noor de kamer in. 'Speaking about the devil.' Ik rol met mijn ogen. 'Wat doe jij hier?' Vraag ik haar op arrogante toon. 'Met jou praten. Dioni, als je ons wil excuseren?' 'Ik hoef helemaal niet met jou te praten. Wie denk je wel niet dat je bent?'

'Dat jij nou met mijn ex-vriendje geslapen hebt terwijl het mijn vriendje nog was maakt jou zeker de koningin niet hoor.' Antwoordt ze kalm. 'Dus? Ga je even met me mee?' Ik besluit om me een keer in mijn leven niet tegen iedereen te verzetten en loop met tegenzin achter haar aan.

She's unforgettableWhere stories live. Discover now