пролог

10.4K 306 4
                                    

Лежах на леглото след поредното изнасилвaне на Джак . Преди 3 месеца родителите ми ме омъжиха за най-големия ми кошмар. Момчето, което винаги съсипваше дните ми в училище. Мразех го, но те решиха,че бизнеса им ще провърви като ни омъжат. Аз съм само на 19, а вече живота ми е съсипан.

Реших да стана и да се изкъпя,минах покрай хола, където беше той. Там е с някоя от поредните му курви дето вървят след него. Минах покрай тях не ми пукаше с кого е. Поне да ме остави, да си бъде с курвите си.

-Охо, бейб- провикна се Джак. За което аз веднага спрях и се върнах малко назад.

- Какво искаш- погледнах отекчено,от негова страна получих само смях. Продължих отново напред и влязох в банята. Съблякох скъсаните дрехи и ги хвърлих в коша за мръсно пране. Застанах под душа, и нагласих хладката вода. Обичах да се къпя с хладка вода, която която почти е студена. Водата обгръщаше тялото ми, измивайки всяко докосване на Джак.

Постоях 30 минути някъде и излязох. Обгърнах тялото си с мека хавлиена кърпа. Отново минах покрай тях,все още се натискаха, превъртях очи и продължих към така наречената наша стая. Застанах до гардероба и извадих черни впити дънки, дънкова риза и някакво бельо. Облякох ги набързо и се погледнах в огледалото, въздъхнах. Взех сешуара и започнах да суша косата си, вързах я на хлабав кок. Погледнах се отново в огледалото, не изглеждах много зле. Взех лаптопа, мислех да гледам някакъв филм. Легнах по корем и се загледах във филма. Гласа на Джак ме разсея и погледнах към него.

-Бейб, готова ли си за мен- гледаше ме перверзно. На него не му ли писваше? Знаех ,че ще стане така, бях свикнала. Дойде до мен, затвори лаптопа и го остави на масичката. След това ме погледна  и прехапа долната си устна. С бързи крачки вече беше върху мен. Сля устните ни в страсна целувка. Опитах  да се измъкна, но силно държеше тялото ми.

-Какво бейб? Къде мислиш, че ще ходиш? - мазна усмивка се появи на лицето му. Щях да кажа нещо,но той отново сля устните ни. Ръцете му шареха по тялото ми, цялата изтръпнах . Чу се телефона на Джак, той изпуфтя и протегна ръката си на нощното шкафче за да вземе телефона си.

-КАКВО?- изкрещя на човека, който му звъни - идиот такъв, да си тук след 30 минути- погледна ме  и затвори- Та до къде бяхме стигнали- усмихна се подмолно, почна да разкопчава копчетата на ризата ми. Очите ми се насълзиха, но се опитах да ги спра, за да не ги забележи Джак, защото ставаше много по-лош. Преди да се осъзная вече бях гола под него, а той беше само по боксерки.

-С-сп-спри м-моля т-те - казах с треперещ глас. Едвам не се разплаках , но успях да задържа сулзите си .

-Ти май не разбра, колкото и да ме молиш няма да спра, тялото ти е мое всичко твое е мое - подсмихна се. Джак  ме имаше за играчка която можеше да чука по-всяко време. Постоянно го казваше, дори на приятелите си.
Свали боксерките си, и се появи една перверзна усмивка на лицето му.

-Готова ли си утре да не може да станеш-в тоя момент се чу звънеца, отдъхнах си,че той стана от мен и облече дрехите си.

-После ще довършим, ясно?-намигна ми и излезе.

Станах и облякох на ново ризата си. Вече не можех да спирам сълзите си. Той ме имаше за играчка която му доставя удоволствие. Мразех го, винаги съм го мразела, искаше ми се да умра и то много , но нямах смелостта да го направя. Чувах гласовете на Джак и приятеля му. Реших да сляза при тях, не знам защо, знаех,че го дразня когато приятелите му са тук а аз съм покрай тях. Отидох в хола където е Джак и русокосия му приятел.

-Хей - усмихнах им се, а Джак ме изгледа злобен.

-Хей, ти трябва да си Изабела? -каза русокосия

-Да, а ти си...

-Джак Джонсън- подаде ръката си и аз мойта. Джак дойде зад мен и доближи устните си до ухото ми.

-Ако не отидеш в стаята ни ще съжаляваш - игнорирах го, и седнах до Джонсън. Говорехме си за много неща. Оказа се,че имаме много общи неща. Джак ни гледаше много ядосано, но аз не му обръщах внимание. Извадих телефона си от джоба и видях,че минава полунощ.

-Момчета до тук съм. - усмихнах се, а двамата ме погледнаха учудено- Лека нощ.

-Лека- каза русокосия, Джак само ме погледна злобно. Запътих се към така наречената наша стая. Хвърлих се на леглото. Много съм уморена, затова моментално се унесох, оставяйки на съня да ме завладее.

I'm his sex toy |J.GWhere stories live. Discover now