1.33- Защо го направи, татко?

3K 228 68
                                    

Отворих рязко очи, ставайки бързо в седнало положение. Огледах добре позната стаята,изпълнена само с болка за мен. Огледах се дали съм сама. Веднага нахлу спомена от сноща, което накара нови сълзи да се спуснат по лицето ми. Все още цялото ми тяло ме болеше от случилото се. Огледах отново цялата стая в опит да намеря телефона ми. Погледа ми се спря на шкафчето, където беше чантичката ми . Бавно се изправих и с болезнени стъпки закрачих до шкафа, вземайки телефна. Върнах се на леглото по същия начин. Веднга и отключих телефона. Видях доста пропусната ти, но не им обърнах внимание от кого. А бързо набрах номера....

10 ЧАСА ПО-РАНО

-Татко? - прошепнах а той продължаваше да ме гледа със същата усмивка.

-Мила дойдох да те видя- веднага се намръщих

-За какво?- казах злобно

-Не се ли радваш да ме видиш- каза тъжно- както виждам не ме и каниш и вътре.

-Не, няма нищо подобно. Съжалявам!- направих му път да мине, той се настани на дивана.

-Нещо искаш ли за пиене- попитах, той кимна отрицателно. Седнах до него, усмихвайки се.

-Как си? Разделили се с онова животно?- изражението му коренно се промени, погледнах го объркано.

-Да, днес- опитах се да се усмихна, но все още мисълта, че се разделихме ме убиваше вътрешно. Все още мисля за това, че бе грешка.

-Нещо направил ли ти е- каза ядосано и се изправи от мястото на което седеше.

-Не, защо?- все още гледах объркано и не проумявах защо е ядосан все пак всичко всърши колкото и да не исках.

-Защото пратих двама от хората си да го пребият. Няма да позволя да наранява единствената ми дъщеря!- стоях и го гледах като гръмната. Гнева обзе тялото ми усетих, че цялата треперех.

-ЗАЩО СИ ГО НАПРАВИЛ ПО-ДЯВОЛИТЕ? СЕГА ЛИ СЕ СЕТИ, ЧЕ СИ БАЩА? А КАТО МЕ ОМЪЖИ НА СИЛА ЗА НЕГО? ТОГАВА ЗАЩО НЕ СЕ СЕТИ ЗА МЕН? А САМО ЗА ШИБАНИЯТ ТИ БИЗНЕС МИСЛЕШЕ? ЗАЩО? ОТГОВОРИ МИ ХАЙДЕ? КАК МОЖА ДА ИЗПРАТИШ ШИБАНИТЕ СИ ХОРА ДА ГО ПРЕБИЯТ? ВЪПРЕКИ ВСИЧКО ТОЙ Е ЧОВЕК И НЕГО ЗАСЛУЖАВА! - дори не криех гнева си, извиках всичко което си мислех. Не мога да повярвам, че е пратил хора да пребият Джак. Той дали е добре?

-Съжалявам, миличка. Но това беше мой дълг. Той няма право да прави нещо против волятата ти.- защити се, но аз се измях горчиво.

I'm his sex toy |J.GWhere stories live. Discover now