1.45- Надявам се..

2.2K 186 59
                                    

Седнах рязко на дивана и сложих ръцете си на лицето си. Какво направих отново? За няма и 24 часа аз реших без да мисля да се омъжа а сега реших, че след два дни е сватбата. По дяволите реших го отново без да мисля. Без да питам Кам. Боже..

-Къде отиде?- обърнах се и видях Кам да ме гледа. Изправих се.

-Тръгна си. - усмихна му се на сила за да не заподозре нещо.

-Толкова бързо?- попита объркано.

-Ти какво? До вчера го мразеше до колкото помня?- попитах, повдигайки едната си вежда.

-Просто дойде и веднага си тръгна странно е- седна на дивана, хващайки ръката ми за да седна и аз. Обърнах се към него и седнах отново на динава.

-Да не сте се скарали?- попита.

-Може би малко- не исках да лъжа.

-Колко малко?- повдигна едната си вежда.

-Не знам, но...- преглътнах- след два дни е сватбата ни.- той ме погледна учудено. Зениците му се разшириха а устата му се отвори. Видимо не го беше очаквал.

-Как така? - заекна при изговарянето на думите си.

-Просто не знам как стана. Той искаше до точно седем дена. Това ме ядоса. Защото не знам какво цели. И аз казах, че още след два дни ще се омъжа за теб. Толкова съжалявам, че го казах без да те питам..- погледанах настрани. Беше ме срам. Може да не иска толкова бързо. Аз самата не искам.

-Ще успеем ли за два дни?- попита Кам.

-Надявам се..- казах и извадих телефона от джоба си.

-Какво ще правиш?- каза объркано.

-Ще потърся телефона на някоя сватбена агенция.- след няколко минути търсете намерих номер, на някаква сватбена агенция. Звъннах по най-бързия начин. Веднага от другата линия се вдигна. За мой късмет, ако мога да го нарека късмет. Записах час на сватбата след два дена.

-Е?- Кам чакаше отговора ми.

-Ами след два се..- не можах да довърша

-Какво след два? - чу се глас зад мен. Обърнах се и видях Наш да ни гледа объркано и двамата.

-След два дни се омъжваме- опитах се да се усмихна, но съм сигурна, че не ми се получи.

-Как така?- ококори очи Наш.

-Дълга история..- закрачих бавно по-стълбите, качвайки се към стаята ми. Всичко става толкова бързо. Прекалено бързо. Какво правя с живота си? Защо имам чувството, че правя грешки постоянно? И каква е шибаната цел на Джак. Какво цели с тая сватба? Защо си мисли, че с Кам ще съм щастлива? Нали до преди няколко дни го мразеше? Какво става около мен? Боже не мога! Толкова бързо стана всичко.

I'm his sex toy |J.GWhere stories live. Discover now