1.44- Спри да спориш!

2.5K 204 90
                                    

-Сигурна ли си?- попита ме, опитвайки се отново да стане, но отново залитна и тупна на дивана.

-Да....- погледнах настрани - сигурна съм!- върнах погледа си върху него, усмихвайки се. Той ме гледаше невярващо с ококорени очи.

-Хайде поспи, после ще говорим.- казах му и тръгнах към стълбите, изкачвайки ги. Отворих бавно вратата на стаята ми и навлязох бързо. Седнах на леглото, придърпвайки кратата ми.

Не мога да повярвам. Целия ми живот се преобърна за няколко месеца. Първо сватбата ми с Джак. Не бях щастлива с него, но не го напуснах. Въпреки, че няколко пъти се опитвах. Но той винаги ме намираше още в първия ден. Всеки път като ме намираше ме нараняваше. Срешнах Камерън в най-трудния ми момент. Въпреки, че не го познавах беше до мен. Винаги ме успокояваше. Нищо, че после Джак ми го връщаше двойно. Той дойде в най-точното време. И съм му благодарна. Когато излязох с него Джак полудя. Изнасили ме, след това ме преби. Но аз стоях. Стоях докато не уби нероденото ни дете. Трудно ми беше. Все още ми е трудно, но малко по-малко. Може би ако имахме дете то щеше да страда. Джак беше прав не е време за деца. Особено ако той е бащата. Детето нямаше да има добро бъдеще. Нямаше да има сериозен баща. След това си тръгнах. Мисля, че очаквах да ме спре. Той опита, но не достатъчно. След това срешнах Наш. Беше пиян и се опита да ме изнасили, но не го направи. За което съм му много благодарна. Доведе ме тук. И видях Камерън. Държеше както винаги мило с мен. Някой път се държи странно. Но всеки има тайна страна. Не го виня, сигурно е изживял много. Правеше ме щастлива, но наранявах него и Джак. А това не ми харесва. Особено много го нараних когато се напих и отидох до Джак да му кажа, че му прощавам. Може би наистина тогава му простих. Просто трябваше нещо да стане, че да го разбера или да си го призная. Не съм сигурна, но го разбрах. Простих му. Въпреки всичко му простих. Не съжалявам за това. Но нараних Кам. И това не ми харесваше и реших да замина. Точно когато бях решила на 100% . Кам ми предложи. Предложи брак! Точно когато бях решила да забравя всичко. Но той развали всичко с предложението си. И ме обърка ужасно много и отидох при Джак да взема решение. Но той изобщо не ми помогна. Той буквално ме тласна в ръцето му. Аз не бях на това решение и затова отново реших да замина. Но Кам... Той се напи. За първи път го видях пиян. Мразя някой да страда заради мен. И несъзнателно приех. И сега не знам какво чуствам. Всичко толкова много бързо се случва. Първо заминаването а сега това. Това... боже никога не съм мислила, че ще се омъжвам за него. Не и след Джак. Бях почнала да мисля да остана сама. Но той... Боже..

I'm his sex toy |J.GWhere stories live. Discover now