1.15- Болката

3.5K 236 28
                                    

Залепиме на стената и залепи устните си на врата ми. Усетих миризмата на алкохол идваща от него. Явно беше пиян а това сега не е добре за детето ни.

-Д-джак- продунах а той сложи единия си пръст на устата ми

-Утре ще се разправям с теб, сега искам теб- вдигна ме и тръгнахме към стаята ни. Но сега това не е редно. Аз съм бременна няма да му позволя. Няма да нарани детето ни.
Постави ме на леглото и се настани върху мен. И сля грубо устните си с мойте. Не му отвръщах а се опитвах да се измъкна, но дори пиян пак е по-силен от мен.

Ръката му се млъзна по гърба. Което накара тих стон да излезе от устата ми, но той се разби в целувката.

-Ммм, бейб, не се дърпай да не стане по-зле!- каза грубо Джак отделяйки се от целувката.

-Джак, бебето!- отвърнах на грубоста. Не знам от къде събрах смелост да му се опълча. Но в момента бебето е по-важно от шибаните му нужди

-НЕ МИ ПУКА! НЯМА И ДА МИ ПУКА ЗА КОПЕЛЕТО! ОТ СЕГА ЛИ ИСКАШ ДА ПОЧНА?- изкрещя срещу лицето ми. Въздишах тежко. Сълза се спусна по лицето ми. Точно това става той не го иска. Какво ще правя? Какво ли ще става утре. Боже!

Разкъса грубо тениската ми. Залепи устните си на стомаха ми. Правейки синьо-лилави петна. Все още се съпротивлявах. Но без успех накрая се оставих на Джак.
Разкочпа копчето на дънките ми и бавно ги спусна по краката ми. Разкривайки краката ми пред него. Бавно свлече и бикините ми. Усмихна се широко. Прехапа устни и премахна своята тениска и дънките си. Все още хапеше усната си. Бавно се настани между краката ми. И сля грубо устните в една груба целувка. Ръцете му шареха като луди по цялото ми тяло. Отдели се от целувката и слезе надалу по врата ми правейки. Нови по тъмни смучки. Усмихна се на произведението си . Махна сутиена ми. Заигра се с едната ми гърда. А другата си ръка я спусна по коремчето ми стигайки клитора ми, започвайки да си играе.

-Мамка му!- изруга а аз го погледнах объркано. Той се усмихна перверзно премахна боксерките си. Настани се и рязко влезе в мен. Извиках при бързия му ритъм с който започна.

Усетих силна болка между краката ми и коремчето ми. Погледнах го а той се усмихваше подмолно. Наведе се и сля устнитени. Не му отвърнах и затова той се надигна от мен засилвайки темпото. Извиках а той засили още повече темпото си.

Болката се усилваше между краката ми. В очите ми се образува сълзи. Въздишах за да ги спра. Но не ми се получи и сълзите се спуснаха по лицето му. Джак се намръщи виждайки сълзите ми. Очите му потъмняха още повече. Гледаше ме грубо. Забърза още повече с по-груби тласъци от преди малко. Извиках а той се подсмихна. Не спирах да мисля за детето ни. Не е редно за него и усещах това. Болката се усилваше с всяка секунда. Накрая събрах смелост.

-Д-джак,м-моля т-те с-спри!- той се намръщи и все едно казах обратното. Започнада се движи целия в мен. Изкрящах, а той се подсмихваше с всяка изминала секунда още повече.

-Скоро, бейб, скоро- погалиме за гърдата и забърза отново темпото. Виках от болка а на него не му пукаше. Имах чувството, че нещо става с детето. Болката беше непоносима в стомаха ми и между краката ми.

-ИЗАБЕЛА, ЩЕ СВЪРША!- извика и свърши. Легна до мен опитвайки да възтонови дишането си.

Дано бебето да е добре. Ако нещо му се случи, просто не знам. Няма да го прeживея, ако заради него нещо му се случи. Може да знам от няколко дни за него. Но не искам да го загубя. То щеше да е единственото хубаво нещо между мен и Джак. Щяхме да си имаме дете. Нищо, че той не го иска. Дори не му пукаше, че наранява и двамата.
Лицете ми цялото беше мокро от сълзите ми. Избързах ги и погалих коремче си. Нямаше да позволя той отново да го нарани. Нови сълзи се спуснаха по лицето ми.

Погледнах към Джак, той вече беше заспал. Затворих очите си в опит да заспя. Но болката още се усещаше и ми пречеше да заспя.

Усетих силна болка в китката си. Отворих рязко очи. И видях Джак как ме гледаше грубо. Погледнах към лакътя си и видях, че го държеше.

-Облечи се, чакам те долу- каза грубо и излезе от стаята.Тръшкайки вратата. Подскочих при трясъка. Бавно станах. Понеже силна болна ме поряза между краката. Домъкнах се с бавни крачки до гардероба. Извадих черно бельо.Черен клин и сив потник който стигаше до посредата на бедрата ми.
Погледанах се в огледалото. Цялото ми тяло беше в смучки. Беше ужасно. Всички ще ме гледат, но това сега не ми е проблема а това какво ме чака. Джак изглеждаше бесен. Облякох дрехите си и сресах косата си. Оставяйки я да се спуска свободно по раменете ми. Запътих се към хола. Но еднам ходех спрях се на стълбите и Джак ме видя. Усмихна се на това, че едвам ходя сигурно. Бързо закрачи до мен. Вдигна ме и постави на земята щом свършиха стълбите. Вида му бързо се промени, гледаше ме все едно всеки момент ще ми се нахвърли да ме убие. Преглътнах тежко и усетих сълза да се спуска по бузата ми.

-ОТ КОГА Е ШИБАНОТО КОПЕЛЕ?- изсъска насреща ми.
-О-от т-теб!- той се засмя и ме притисна грубо на стената.

-НЕ МЕ ЛЪЖИ, КУЧКО!- извика аз подскочих- НЯМА ПОВТАРЯМ ОТНОВО, С КОГО СЕ ЧУКА ПРЕДИ 6 СЕДМИЦИ?- сълзи се спуснаха по лицето ми. Той не ми вярваше.

-С т-теб- повторих се а той заби грубо ръката си на бузата ми.

I'm his sex toy |J.GWhere stories live. Discover now