1.8- Ще изляза с теб,но само като приятели!

3.9K 217 36
                                    

Чух алармата това значи,че е утро. Нов ден , нови емоции. Днес трябва да говоря с Камерън. Защо тоя сладък идиот вчера ме търси. Не знам как Джак не го е убил. А самия Джак къде е ? Обърнах се и видях,че не е спал изобщо до мен. Но къде е тогава. Станах полека и отворих гардероба. Извадих черни дънки, който бяха накъсани по коляното, раздърпана тениска и бельо. Съблякох дрехите си от вчера и ги хвърлих в коша за мръсно пране, и облякох другите дрехи. Вързах косата си на викоса опашка. Взех си чантата и тръгнах към входа. Когато стигнах стълбите, видях Джак. Беше легнал на дивана с някоя от новите му курви. Въздишах и минах покрай тях. За мое щастие още спяха. Не го разбирах, вчера ми крещя, че съм била с друг а то това не е вярно. А той ги сменя всеки ден. Какво по различно право имам аз от него по дяволите? Нима той може а аз не.

Стигнах спирката и зачаках автобуса. Колата на Джак минаваше покрай спирката и спря.

-Бейб, качвай се- намръщих се като видях кучката която до преди малко бе лежала до него на дивана. Не му обърнах внимание и продължих да си чакам автобуса, но той не тръгна.

-КАЗАХ ДА СЕ КАЧИШ!-извика а аз подскочих

-Няма да се кача докато тоя боклук е в колата- Джак ме погледна злобно а след това и кучката

-Анабел, излез от колата ми - стъписах се, той да не би да я изгони? Боже това не се е случвало

-Но..- опита се каже кучката,но той я прекъсно грубо

-Няма „но" излез от колата ми! Ето ти и пари за такси- подаде й парите и тя излезе. А аз седнах на нейното място. Джак се подсмихна и запали колата и тръгнахме. По пътя никой не каза нищо. Спря пред колежа а аз слязох и тръгнах към стаите.

Спрях се пред шкафчето ми и извадих учебника който ми трябваше.

-Бела - някой извика, обърнах се и видях Джонсън

-Леле, това от вчера ли е- гледаше към голяма синина. Кимнах а той отвори уста. Джак мина покрай нас и се намръщи. Застана до мен и подла усмивка се появи на лицето му.

-Брат, бил си груб, виж и ръката - Джонсън показа ръката ми, а Джак погледна с отегчение.

-И аз какво? - погледна го въпросително. По лицето на Джонсън видях, че се ядоса

-Джак, тя ти е жена. Защо не я цениш? - Джак започна са се смее и през смях каза

I'm his sex toy |J.GWhere stories live. Discover now