2.7- Не ми пука!

1.7K 189 31
                                    

Затворих очи и оставих хапчето да подейства на организма ми. Усетих леко вълнение което означаваше, че почва да действа. Усмихнах се леко и отворих очи. Той стоеше и ме гледаше с широка усмивка. Бавно тръгнах към него, събличайки дрехите си. Докато вървях. Дразнех го. Обичам да го дразня. Знам, че той обича да съблича дрехите ми. Но не ми пука! Той дразни мен, аз дразня него.

По мен остана само бельото ми. Не съм толкова лоша. Оставих му нещо.

-В добро настроение си.- отбеляза и ме приближи към него. Седнах върху скута му и слях жадно устните ни.

-Като по чудо да!- признах си и станах от него. Блъснах го и той падна върху леглото.

-Аз командвам днес!- казах и седнах върху кръста му, като двата ми крака бяха отдвете му страни.

-Няма да стане, Бела. – каза присмивайки се.

-О, така ли?- размърдах се така че да го подразня. Наведох се и започнах да оставям груби целувки по врата му. Исках да го боли, но знаех, че не го болеше а му харесваше.

Засмуках кожата му а той изстена. Харесва му! Окей! Плъзнах ръката ми под дънките си и стиснах издутината която се бе получила. Харесва ми!

Усминах се и стиснах още веднъж а той отново изстена.

-Няма да стане така!- каза и ни преобърна. Мамка му!

Съблече тениската си и я захвърли нанякъде.

-Ще ме дразниш,а?- извика ядосано, а аз кимнах и се усмихнах невинно.

Той бързо съблече дрехите си и седна върху мен. Изправи леко тялото ми и го задържа в полулегнало състояние. Приближи устните си към врата ми, засмуквайки. Изстенах. Мамка му! Мразя да става така! Това ми харесваше! Супер много при това. Ръката му се плъзна по тялото ми, карайки го да настръхне. Не може да бъде истина трябва да се гърча от болна и нежелание а не да ми харесва.

-Харесва ти!- отбеляза и знам , че се усмихна. Нищо, че не го виждам. Усещам го. Ръката му се върна към едната ми гърда и започна леко да я стиска, внимавайки да не ме заболи. Мамка му!

-Обичам тия хапчета!- каза весело и премахна сутиена ми.- Правят те моя. Лесна! Уязвима!- каза, целувайки врата ми.

Аз ги мразех тия хапчета. Два месеца ги пия. Вече не мога без тях. Имам чувството, че ще умра ако не ги погълна. Ако не са те аз нямаше да издържа повече тук. Отначало той ме принуждаваше, но след това аз умирах за тях. И нямаше нужда да ме принуждава . Той използва тялото ми за да мога аз да получа дрогата си. Какво нещо, а? Живота ми се съсипва. А на мен вече не ми пука. Нямаше спасение. Сега единственото ми спасение е то. Знам, че е грешно. Преди ненавиждах тия хора. Но след като разбрах, че Джак е добре и си ходи с коята си поиска. Знам, че не му пука за мен. И търси нова Бела която да използва тялото й, но този път и тя да иска това. Каква глупочка съм само. Мислех че се е променил.

Сега аз се промених. Кам ме използва, но не ми пука...

Махна внимателно бикините ми и ги захвърли някъде из стаята. Наведе се и сля грубо устните ни. Тялото му максимално бе долипено до моето. Усещах тежкото му дишане. Хванах ерекцията му и ръката ми започна да се движи по дължината му. Той изстена и махна ръката ми .

-Не прави така!- каза тихо и отново сля устните ни. Изведнъж спря и стана. Отиде към вратата и излезе, заключвайки.

Превъртях очи и легнах върху леглото, отпускайки се. Затворих очи и чух отключване на вратата. Знаех, че е той. Затова не си направих труда да стана и да си отворя очите. Той ще дойде.

Усетих устните му върху мойте. А след доближи устните си към ухото ми.

-Хайде отвори очи. Имам изненада!- прошепна. Отворих очи и го погледнах. Изправих се в седнало положение.

-Каква е?- казах радостно и го приближих към себе си, сливайки устните ни. Той отвърна захапвайки устната ми. Лека болка почувствах и малка струйка кръв потече по брадичката ми.

-Много искаш изненада ти?- попита , подсмихвайки се. Прехапах долната си устна и кимнах. Той показа юмрука му и го отвори. А там седеше така сладко. Моето сегашно щастие. Усминах се широко и взех дрогата, слагайки я в устата си.

-Зарадвах ли те?- попита настанявайки се между краката ми.

-Много!- казах весело и го избутах и го съборих, така че аз да съм отгоре. Настаних се отгоре му и плъзнах члена му в мен. Започнах да се движа бързо а той не спираше да се усмихва перверзно. Забързвах движенията си постоянно правейки си по-голямо удоволствие с всяка секунда. Усещах че съм на ръба. Затова се задвижих максимално. Доближих устните си до него и слях грубо устните ни. Захапвах устната му, разкървавявайки я.

-Мамка му, Бела!- изруга и усетих как свърших а той ни извъртя и започна да се движи в мен още по силно.

-Ти си добра, но аз съм по-добър.- забърза движенията си. Стоновете ми се усилваха с всеки негов тласък. Той излезе от мен, свършвайки. Легна до мен, придърпвайки ме към себе си. Сля устните ни и след това засмука отново врата ми.

-Не ти ли стигна?- подиграх се .

-Не!- каза и стана, събирайки дрехите си. Обелече се и излезе от стаята, заключвайки я.

Загънах голото си тяло и затворих очи, почивайки си.


I'm his sex toy |J.GWhere stories live. Discover now