1.12- Къде бяхте?

3.4K 219 39
                                    

Отворих рязко очи. И се огледах около мен. Вече беше ден. Кам все още ме беше допрял близо до себе си. Опитах се да се освободя от хватката на Камерън, но той се събуди.

-Вече ден ли е?- каза докато се прозяваше, а аз кимнах. Бръкнах в джоба си за да видя часа. Щом отключих телефона ми бях шокирана. Преглътнах тежко и сълзите се спуснаха по лицете ми. Какво ще правя сега? Джак ми е звънял 54 пъти и имам 6 съобщение. Отворих едното

„Бела, къде сте?"

„нервиш ме,Бела! Къде сте с оня идиот?"

„Вдигни по дяволите"

„ИЗАБЕЛА! ЩЕ ВИ НАМЕРЯ И ЩЕ ВИДИШ ТИ!ЩЕ ГО УБИЯ!"

„Хах, по-добър ли е от мен? Аз после ще ти покажа само да се прибереш! Ти и онова копеле ще съжалявате!"

„Добро утро, Бела! Добре ли те изчука? Очаквам те! Прибирай се!"

-Бела, какво има?- попита ме Кам който ме гледаше разтревожено. Придърпа ме към себе си и целуна челото ми. При допира му изтръпнах и подскочих леко, той се подсмихна и сгъна одеялото и тръгнахме. Качих ме се в колата и той я запали. По пътя никой нищо не каза. Аз единсвено мислех за Джак. Как можах да забравя,че ще идва. И защо шибания телефон беше на без звук по дяволите!

Гледна точка на Джак

Къде са? Ще го убия! Само да го видя. Няма да пипа нищо мое! Тя е само моя и единсвено моя! Само да я докоснал ще го убия по най-мъчителния начин. А тя? Тя щеше да ми каже къде е,но цяла нощ не ми вдигна. Ако я е отвлякъл? Ако е отвлякъл моята Бела? НЕ, НИКОГА НЯМА ДА ДОПУСНА ДА БЪДЕ В НЕГОВИТЕ РЪЦЕ! НИКОГА! Тя е моя и само моя ! Ще го намеря и ще го убия, но къде ще са?

Гнева ме бе обзел, хвърлях всичко което виждам . Хванах рамка с наша снимка. Загледах се в нея. Беше от сбатбата ни. Бела  беше тъжна на снимката, а аз бях пият. Но тя беше до мен. А сега е с оня кретен. Дори не му знам името. Забих снимката в стената и тя се разпръсна по земята. Ударих стената с юмрук . Кокалчета ми станаха целите в кръв. Кръвта се стичаше бързо по-ръката ми към земята. Не усещах болката в момента усещах само, че са взели нещо мое.

Чу се кола да спира пред къщата. Стиснах челюста си, чакайки да влязат. Бела отвори бавно вратата. Личеше,че е плакала. Цялата беше бледа. Гледаше ме със страх. Отидох бързо до нея и хванах китката й грубо. Тя извика.

I'm his sex toy |J.GWhere stories live. Discover now