2.14- Срам ли те е?

1.6K 140 44
                                    

НЕ Е РЕДАКТИРАНА!

Отдръпнах се и го погледнах в очите. Погледа му беше стреснат. Изобщо не го беше очаквал.

-Аз..- започна, но не можа да продължи а просто ме издърпа към себе си, слизавайки отново устните ни в едно. Отвърнах му колебливо. Наистина ако го направя ще го боли после. Но вече започнах няма връщата назад. Ще спася детето си на всяка цена.

-Съжалявам..- извини се и тръгна към вратата, но бързо го догоних и хванах ръката му.

-Остани- гледах ръцете му, не смеех да погледна очите му. Имах чувството, че това ще свърши много зле.

-Бела..- леко надигна брадичката му, крайки ме да го погледна. – Виж, ако остана после ще съжаляваш. Не искам да те нараня. Оставиме да се махна за малко от тук.

-Не!- придърпах го и слях жадно устните ни. Той отначалото не ми отвръщаше, но накрая се предаде. Притисна ме между него и стената. Ръката му започна да шари по тялото ми. Гадно чувство мина по тялото ми. Карайки ме да настръхна.в момента се мразих. И то много.

Надигна тялото ми, вдигайки ме.

-Трябва да те заведа в стаята ти, преди да направим грешка.- много се дърпаше. Това би ми харесало, но не и сега. Сега трябва да го подмамя.

Слях за пореден път устнитени в едно цяло. Стон се изплъзна от устните му, разбивайки се в целувката.

-Мамка му...- забърза крачките си и ме постави върху леглото. Застана над мен и постави устните си върху врата ми започна да засмуква кожата ми, като накара стон да излезе от тялото ми.

Хвана подгъва на тениската ми и ме погледна въпросително. Веднага разбрах какво иска и просто му кимнах.

-Сигурна ли си?- попита отново.

-Да, сигурна съм. – той ме изправи леко, премахайки тениската ми. Той се усмихна леко и отново започна да засмуква врата ми правейки петна. Започна бавно да слиза надолу, оставяйки мокри дири след себе си. Премахма сутиена ми и го захвърли нанякъде из стаята. Продължи надолу, оставяйки следите си. Мамка му какви ги върша. Трябва да задържа стона който иска да излезе.

Спря се . погледнах защо спря и видях, че клина ми му пречи.

-Свали го!- заповядах му, но той се върна към мен, сливайки устните ни в нежна целувка. Бих се вклюбива в него, ако не обичах Джак. Но е късно.

I'm his sex toy |J.GWhere stories live. Discover now