2.10- Третия месец..

1.8K 196 28
                                    

Неутрална гледна точка.

-Бела!- момчето извика и клекна до момичето. Бързо провери пулса й и лека усмивка се появи на лицето му щом пулса й бе нормален. Вдигна я на ръце и я понесе към колата си без да му мисли. Не му пукаше, че Камерън ще се ядоса. Живота й бе по важен от гнева на братовчед му.

Полека отвори задната врата с едната си ръка за да не падне момичето. Постави я внимателно и бързо зае мястото си. Запали колата си и потегли с колкото може по-силно.

Чудеше се какво й е причинил братовчед му, че да припадне. Молеше се да е добре. И да е припаднала понеже не се е хранила. Но едва ли.

Наш бързо слезе от колата и отвори задната врата, взимайки Бела. Тръгна с бързи крачки към входа на болницата където го посрешнаха няколко медицински сестри.

Той я постави на носилката която донесоха.

-Какво е станало?- попита една от сестрите.

-Припадна.- каза бързо а тя кимна.

-Ви сте до тук, господине.- каза доктора който се появи зад момчето а той веднага спря. Погледа му се спря на ограмната врата която стоеше пред него. С големи букви върху вратата пишеше „операционна" . А над вратата имеше лаппичка, която в този момент светна червено.

Цялото му тяло беше не спокойно. Имаше чувството, че ще полудее, ако не разбере как е и какво и има. Вървеше напред назад и през минути поглеждаше часа на телефона си.

Минаваше един час от както започна операцията и никой не излижаше да каже какво й е. Той имаше чувството, че ще умре от притеснение. Обвиняваше се, че той е виновен. Донякъде така си и беше. Той помогна на Кам да я вкара в оная шибана къща. Но преди това не спираше да й казва, че обича Джак и , че той е по-добър за нея. Но тя не го послуша.

И сега си пати. Много жестоко си патеше. Това което и се случва. Беше по вина на нея и на Джак. Джак изобщо не си я спомняше. Но изабела го помнеше и умираше да бъде с него. Тя знаеше, че е щастлив и не искаше да му пречи, но не знаеше едно. Не знаеше, че е изгубил паметта си.

Джоба на Наш започна да вибрира, което значеше, че телефона му звъни. Той го извади и щом видя името което пишеше на екрана лицето му се намръщи. Палеца му се плъзна по зелена слушалка, вдигайки.

I'm his sex toy |J.GWhere stories live. Discover now