2.5- Жив ли е?

1.8K 184 47
                                    

-Ти беше до тук!- изкрещя и заключи вратата след себе си. Стоеше и ме гледаше яростно. Моя поглед също бе забит в него и чувах как сърцето ми всеки момент ще се пръсне от страх.

-К-кам?- заекнах. Бързо дойде до мен и ме хвана грубо за лакътя. Изправи ме и ми издърпа ръката към него.

-Ще правиш ли отново така?- каза бързо и бръкна с другата си ръка в джоба.

-Докато не ме пуснеш няма да спра! – казах сигурна в думите си и го погледнах право в очите. Трябваше да се махна от тук. Цяла седмица не съм виждала Джак. Все още дори не знам жив ли е, мамка му! Стоя тук заключена от цяла седмица поне да ми каже как е. Жив ли е? Това ме изяжда от вътре.

-Така си и знаех!- отбеляза и за секунди се усмихна мазно и след това върна ядосания си погледн върху мен.

-Пусни ме!- отскубнах ръката си от него и го избутах, падайки на леглото. Отново се затичах към вратата. Но този път нямаше ключ на нея. Опитах да я отворя, но тя бе заключена.

-Изабела, толкова ли си глупава? Няма как да избягаш!- присмя се и ме обърна към него. Грабна ръка ми и заби някаква спринцовка във вената ми.

-Какво направи?- извиках и го избутах от себе си.

-Нещо интересно!- усмивката му ставаше все по широка и по широка. Мамка му! Всичко започна да се върти около мен. Пристъпих назад и усетих как се удрям в стената. Кам ме придърпа и ме блъсна на леглото.

-Знам, че мразиш болката, скъпа! Ще ти я спестя!- прошепна в ухото ми. Всичко стана замъглено около мен усещах гнусните му лиги около врата ми и ръцето му как опипват полуголото ми тяло вече. Нищо не можех да направя. Исках да се съпротивлявам, но нямах грам сила. Все едно някой бе изцедил и последната сила останала в мен. Очите ми започнаха да се затварят.

-Още ли не спиш, скъпа?- не го виждах вече, но съм сигурна, че се усмихва. Съзнанието ми вече се губеше от реалността. И дори вече не го чувах. Само усещах някакви движение от страна на тялото си, който ми причинява лека болка. Но скоро не усещах нищо.


***

Болеше ме цялото тяло. Не можех да мръдна, но силната болка в стомаха ми ме накара да отворя рязко очи. Мамка му! Отново всичко ми бе замазано. Разтърках очите си и погледнах отново. Обърнах погледа си към другата половина на леглото и видях Кам да стои там и да ме гледа с мазна усмивка на лицето си.

I'm his sex toy |J.GWhere stories live. Discover now