1.7- Той мисли, че му изневерявам.

4.2K 228 27
                                    

Гледна точка на Изабела

Чу се звънеца и Джак излезе от стаята. Толкова съм слаба в момента. Свих се на края на леглото и сълзите напират в очите ми. Защо винаги аз трябва да страдам? Защо той винаги трябва да ме насилства? Защо по дяволите? Какво толкова сега му направих. Защо не ми вярва, че няма нищо между Кам и мен?Защо той изобщо беше тук? Аз не го позвам виждала съм го няколко пъти. Да, беше ми добре с него, в неговите прегръдни, да стоя в него. Да легна в краката му . Чувствам се много добре в безопасност, но истината е ,че не го познавам. Нито той мен. Странното е,че разбра,че имам съпруг а още ме търси. И то тук където е Джак. Където Джак ще го пребие. Даже може да го убие. Страх ме е какво ще стане, ако разбере,че днес бях с него. Ще полудее, и ще го убие, а след това ще си го изкара на мен. Мамка му! Искам да избягам от всичко и всички. Да съм щастлива поне за малко. Поне за малко да забравя за Джак, за това,че ме използва за всичко! Но не, съдбата ми е такава,че аз винаги ще страдам. Никога няма да съм щастлива. Джак винаги ще ме използва, ще ме наранява и после ще се държи като идиот все едно нищо не е станало. Наспоследък тая негова страна ме дразни много. В един момент е груб а в друг е мил. Защо го прави? Защо майка ми и баща ми не ме послушаха, те искаха да помръчат живота ми и успяха. Сега какво ще правя как ще накарам Джак да ми повярва, че няма нищо между Камерън и мен. Как?

Джак влезе, в едната си ръка държеше кутия от пица. Остави я на масичката и седна на леглото. Обърна се срещу мен.

-Ъм,Бела? - смотолеви и хвана ръката ми, извиках веднага понеже хвана ръката, която по рано ми остави синина. Болеше ме много.

-О, боже - гледаше ръката ми и веднага зениците му се разшериха- Бела не исках съжалявам- стана от леглото и излезе от стаята. Отново добрия Джак. Писна ми, след малко ще е лошия. Мамка му! голама е синината . Дори не е синя а черна. Едвам я движа болката е голяма.

Полека се надигнах от леглото. И извадих анцуг и раздърпана тениска и бельо. Облякох ги и вързах косата си на хлабав кок.

-Добре ли си?- Джак стоеше на прага на вратата и ме гледаше някак тъжно. Все едно съжаляваше. Обърнах се към него а той с бавни стъпки дойде до мен.

-Д-джак ти сериозно ли ?- опитах се да бъда силна, но не ми се получи

-Съжалявам за днес. Не трябваше да ти причивам болка. Как можах да си помисля,че ми изневеряваш. Ти не би ми го причинила, не си такава.- въздиша и продължи- но той от къде знае къде живееш? И как се казваш?- заби погледа си в мен чакайки отговор. Мисля, че трябва да му кажа от къде знае. Иначе ще стане много лошо

-Д-джак, п-помниш л-ли к-като з-закънях п-преди н-няколко д-дни? Т-тогава т-той м-ме д-докара. Т-той к-караше т-таксито. О-от т-там з-знае к-къде ж-живея.- погледна ме злобно и бързо ме притисна на стената.Очите му потъмняха, придобиха черен нюанс, който ме плаши. Стиска ме за лакътя. Не отново. Мамка му!

-А ОТ КЪДЕ ТИ ЗНАЕ ИМЕТО? ЗНАЧИ СИ ГОВОРИШ С ШОФЬОРИТЕ,А? ЗАЩО? ТОЛКОВА ЛИ НИСКО ПАДНА? ДА ГОВОРИШ С НЯКАКЪВ ШОФЬОР? НЯМАШ ПРАВО, ЧУ ЛИ? ТИ СИ МОЯ!-крещеше срещу лицето. В очите ми се образуваха сълзи,но ги спрях. Трябва сега да съм силна. Но не мога. Сълзите се спуснаха по лицето ми. Тея негови думи се забиха в главата ми с всичка сила. Думите му се повтаряха в главата ми. Той ме нарече с една дума лека жена. Това ли съм за него. Никога не бих му изнерерила знам,че го мразя,но той ми е съпруг за винаги. Колкото и да го мразя не бих му изневерила а той ? Той ми изнерерява всеки ден по дяволите ! А аз един път прегърнах някого и вече ще ме убие.

-ЗАЩО МЪЛЧИШ? ПОВЕЧЕ НЯМА ДА СЕ КАЧВАШ В ТАКСИ! НЯМА ДА ГОВОРИШ С МОМЧЕТА, НИКОГА!!!!- след тея думи ме пусна и излезе ядосано от стаята. Свякох се на земята, ронейки сълзи. В тоя момент рухнах за мореден път. Защо всеичко на мен трябва да се случва? Защо не разбира,че няма да му изневеря. Просто се прегърнах с Камерън няма нищо между мен и него и никога няма да има!

Бавно се изправих и легнах на леглото. Загледах се в тавана и преосмислислях целия си ден. Как сутринта се чувстах добре с Камерън как после Джак ми причини болка, а после? После се държа мило. След това ме изнасили пак се държа мило а след това отново пак груб. Не издържам. Това негово поведение ме плаши до болка. Как може да е добър а за секунди да стане истински грубиян или обратното.

I'm his sex toy |J.GWhere stories live. Discover now