1.29- Никога няма да простя на Джак!

3K 244 70
                                    

-Какво ти става?

-Какво да ми става? Водиш си тук Джак и го прегръщаш. Питаш ли ме аз как се чувствам от това, а? Питаш ли ме? Не! - изсъска злобно срещу мен. Потръпмнах от тона му. Гледаше с такава злоба както никога до сега.

-Първо, не съм го водила аз тук! Сам дойде! Второ какво те бърка теб?- той ме изгледа злобно и пристъпи няколко крачки до мен.

-БЪРКА МЕ!- извика и удари близката стена до него

-Кам, не!- хванах ръката му и погалих ударините му кокалчета, които в този момент се спускаше стуйка кръв.

- БЕЛА, ПИСНА МИ! НЕ ГО ИСКАМ В ЖИВОТА ТИ!- продължаваше да вика, отскубна хватката си от мен и започна да обикаля нервно в кръг.

-Кам, какво ти ства?

-Нервен съм! Той те е изнасилва, бил те е, уби детето ти. А ти ще му простиш така ли?

-Не съм казала това!- повиших тона си

- А какво, Бела? Той най спокойно те прегръщаше а теб видимо ти харесваше! Харесваше ти в прегръдка му!- сви юмруг и бе готов отново да удари стената. Бързо изтичах и хванах ръката му, спирайки го. Тия негови действия ме плашат. Не съм го виждала толкова ядосан. Какво му ставаше забога? Какво му пука толкова?

-Камерън! Спри забога! Какво те бърка толкова, че ме е прегърнал? Кажи ми? - последното го прошепнах, но съм сигуна, че ме чу.

-Какво ли? Какво? Ти сляпа ли си? Отговори ми?

-Нищо не разбира! Стига си увърнал а ми кажи!

-Бела, вече не издържам- изръмжа силно. В следващия миг бях допряна силно до стената. Камерън ме гледаше а дишането му ставаше по-трудно и по-трудно. Заведе се, и грубо сля устните в едно. Усетих някакво странно чувство в стомаха ми. Което се усилваше при свяко негово действие.

-Кам- изтенах в целувката,като стона ми се разби в устата му. Прехапа долната ми устна причинявайки ми лека сладка болка.

-Съжалявам, Бела!- отдръпна се от мен, но все още бях между него и стената.

-Кам? - попитах объркано, няколко сълзи се спуснаха по лицето ми.

-Бела не плачи!- протегна се и нежно изтри сълзите ми. Не знаех какво ми става. Толкова съм объркана. Това с Джак днес и сега това с Кам.

-Защо го направи?- нови сълзи се спуснаха по лицето ми. Не исках да ги изтривам. В момента не ми е до това.

-Влюбен с в теб от първата ни среща с таксито, когато ти плачеше от виковете на Джак, че закъсняваш. От онзи миг до сега и за напред не спирам да мисля за теб, и да те обичам повече. Не понасям оня идиот да те наранява. Не понасям този факт, че те е изнасилвал. Че те е биел. И най- важното убил е бъдещото ви дете. А ти да му простиш просто така. Бела не искам да страдаш! Когато те видях в неговоте прегръдки все едно нещо ме прозяза целия с нож. Изпитах огромна болка, че беше в неговите прегръдки а не в мойте. Заболя ме много! Искам те само за мен, и само за мен.- въздиша и продължи - но ако не ме искаш и сега си ме намразила от тия мои действия може да си тръгнеш, ако искаш. Въпреки, че не искам да си тръгнеш от мен! Обичам те прекалено много!- стоях и го гледах безмълно, вече напълно бях объркана не знаех какво чувстах. Не знаех какво да кажа сега или какво да направя. Просто не знаех.

-Кам, не знам какво да кажа, объркана съм и то много.

-Не искам нищо да правиш! Само да не си тръгнеш от мен. Да ме оставиш и да отидеш при Джак. Недей моля те, недей!- хвана ръцете ми и ме придърпа към него, прегръщайки ме силно. По инстинкт отвърнах и го притиснах към мен по-силно.

-Кам, моля те! Нека мине развода и след това ще говорим. Но точно сега ми идва много в повече. До преди малко Джак ми каза, че ме обича. А сега ти. Просто ми идва много в този момент. Съжалявам!- отдръпнах се от него и побегнах по стълбите. Влзязох бързо в стаята, затваряйки я. Свлякох се бързо по вратата, стигайки студената земя. Придърпах кракара ми към себе си и зарових лицето в краката, оставяйки се на сълзите ми спокойно да се спускат по лицето ми.

Не знаех какво чувствам, дори не знам какво искам. В този момент изпитвам само болка. Първо Джак дойде, боли ме като си спомня вида му. Боли ме когато го видях такъв , никога не е бил такъв. Чувствам се зле, защото аз съм виновна за това в което се е превърнал. За първи път изпитах нещо към него, но не знам какво точно, дали е било съжаление или нещо друго не знам. Ужасно много съм объркана. А след това Камерън с това поведение, ме ужаси. И после признанието му, че ме обича ме подлудява. По дяволите не знам какво изпитвам нито към единия нито към другия. Но знам едно! Никога няма да простя на Джак! Никога! Поне в това съм сигурна, и дори да има някакви чувства към него. Ще ги премахна напълно от живота ми! Не му искам любовта нито нищо. Само искам да ме оствави да си живея живота! Защото не издържам повече.

I'm his sex toy |J.GWhere stories live. Discover now