2.3- Далече..

1.9K 197 60
                                    

Усетих силна болка ниско в корема ми, което ме накара да отворя рязко очи. Зрението ми беше замаглено и единственото, което виждах бе фигура над себе си. Разтърках очите си в опит зрението ми да се оправи.

-Кам? – разпознах го и се изправих в седнало положение, но той ме върна отново в легнало. Спомените от преди да заспя нахлуха в съзнанието ми.

-Не ставай!- заповяда ми. Но аз бързо го бутнах и се изправих.

Огледах се и видях,че се намирам в непозната стая. Сега забелязах!

-Къде сме?- попитах уплашено а той започна да се смее. Какво му става по дяволите?

-На много далече...

-К-какво? Кам стига си се правил! Заведи ме в болницата!- заповядах му. Обърнах се и протегнах ръката си за да отворя вратата. Но за мой късмет бе заключена.

-Кам, спри моля те!- помолих го.

-Това е вече твоя дом приеми го!

-Не, не е ! Нека се махнемот тук. Хайде!

-Никъде няма да ходиш, Бела!- обърнах се към него. И с бързи крачки вече бях пред него. Погледнах го и забих силен шамар върху бузата му. Или поне така мисля, че беше силен. Главата му стоеше на една страна, а ръката му стоеше върху бузата . Погледа му ставаше ядосан с всяка секудна.

- ЩЕ СТОИШ ТУК! И НИКЪДЕ, НИКОГА ПОВЕЧЕ НЯМА ДА ОТИДЕШ!- извика и ме блъсна на леглото. Затворих очите си от уплаха. Какво по дяволите стана? Кога Кам стана такъв? Той е добър или беше добър... просто момент на ревност. Но къде се намирам сега? Ще се върнем ли? Сами ли сте? Възможно ли е да ме лъже, че сме далече от Джак? Как ли е той? Дали е жив? Дали мисли за мен? Ако е жив ще ме намери ли? Или ще ме остави с него? Все пак той искаше да се омъжа за него. Толкова много въпроси а няма кой да отговори на тях. Няма кой да ми каже какво става? Защо той се държи така?

Изправих се и видях, че съм сама в стаята. Кога е излязл Кам? Изтичах до вратата и отново се опитах да я отворя, но отново бе заключена. Мамка му! Започнах да лопам по вратата с всичка сила. Имали изобщо някой който да чуе, че съм тук? Не след дълго силите ми отслабнаха и се свлякох на земята.

Тялото ме болеше. Силна болка усещах между краката ми и изцялото върху цялото ми тяло. Съблякох горнището си и забелязах сиво-лилави петна върху ръцете ми. Видях закачено огледало на стената и изтичах до него. Врата ми също беше в такива петна. Какво по дяволите е станало с мен? Съблякох тениската си. Огледах тялото си и видях, че цялото ми тяло е така.

-КАМЕРЪН! ЕЛА!- изкрещях и се свлякох на земята. Цялото ми лице бе обляко в сълзи. Какво стана? Нищо не разбирам? Кой ми е причинил това.

Усетих как нещо се надига от стомаха ми. Наведох се и всичко, което бях яла последно излезе от устата ми. Мамка му! Пристъпих няколко крачки назад. Започна всичко да се върти. Погледа ми се замаза и не виждах нищо. Потпрях се на стената и затворих очи.

-Какво?- някой влзе в стаята. Кам! – какво е станало тук?- чувах как вика , но неможех да му отговоря.

-Бела!- отворих очите си и видях,че се намирам вече на леглото.

-Какво е станало?- попитах, сочейки петната. Той се усмихна самодоволно и се опита да ме целуне, но бързо се отместих.

-Нещо нормално межди женени двойки, скъпа.

-К-какво? – попитах, недоумявайки какво ми казва.

-После ще ти покажа.

-Заведи ме при Джак, моля те!- помолих го, но той веднага се ядоса и стана.

-Казах, че никога няма да излезеш от тук! Спри да се правиш! Нищо ти няма!- излезе от стаята, заключвайки я.

- С какво го заслужих това..- казах тихо, придърпвайки краката ми към гърдите. В какво се забърках?  



I'm his sex toy |J.GWhere stories live. Discover now