2.19- Ти си бащата!

1.7K 117 29
                                    


Отворих рязко очи, оглеждайки се. Странно е да се събудя свободна. Да нямам тежест върху раменете ми. Но все още не знам какво да правя.

Странах рязко от леглото. Сканирах стаята, търсейки огледало. Бавно стигнах до него. Изглеждах по-добре. Не външно а вътрешно. Край на мъченията. Свободна съм. В оная къщата изцяло се чувствах като кукла на конци. То аз си бях.

Обух обувките си и излязох от стаята, търсейки Едуард.

-Добро утро! – провикна се от някоя от стаите.

-Добро утро!- поздравих го като излезе от една от стаите.

Едуард си беше красив мъж на около тридесет. Висок и строен. Кестенява буйна коса, която в момента беше супер рошава заради съня. Шоколадови големи очи. Нямаше много пухкави устни, но това е единствения минус във външния му вид. Тялото, което в момента беше на показ, понеже е само по черни шорти, стигащи до торса му е мусколесто, личи че доста седи във фитнеса и се труди върху външния си вид. За първи път го виждам без костюм и ми е странно.

-Бела!- сега забелязох, че той ми говори.

-Да?- прехапах долната си устна от страм. Бях се вгледала в тялото му. Кой знае какво си е помислил.

-Гладна ли си?- попита, тръгвайки отнвово към стаята от която излезе. Последвах го и видях, че това всъщност е кухнята. Този човек видимо обичаше черното и бялото. Черни стени, които ме напрягаха, въпреки, че придаваха модерен вид, но и нехарактерно за кухня. Шкафовете и всички уреди в кухнята бяха бели, а малката маса с двата стола бяха в сиво.

-Е?- попита отново вперил поглед в мен.

-Ами..- въздишах.

-Ами?- попита, повдигайки едната си вежда.- гладна си!

-Всъщност трябва да тръгвам..- усмихнах се.

-Много рано. Няма да те пусна преди да ядеш!- строгоста в гласа му ме караше да променя решението си да тръгна сега, но трябваше да си тръгна. И това веднага..

-За съжаление ще ме пуснеш.- той въздиша и кимна.

-Ще ми извикаш ли такси. Загубих си телефона.- не го бях загубила а ми го взеха, но това е друг въпрос.

-Разбира се.

- Е...- започнах но, той ме придърпа, прегръщайки ме.

I'm his sex toy |J.GWhere stories live. Discover now