1.23- Хей, не плачи!

3.2K 247 98
                                    

Гледна точка на Изабела

Отворих бавно очи. Всичко ми бе замазано. Изправих се бавно в седнало положение, и разтърках очите си в опит да оправя зрението си. Бях в някаква стая, стоях на голямо легло. Погледнах се и видях че съм загъната с бяла завивка, а аз бях по бяльо. Боже какво е станало? Спомените от вчера нахлуха в главата ми. Припаднах в ръцете на оново момче, което искаше да ме изнасили. Изправих се бързо и започнах да търся дрехите си, но ги нямаше.

-Секси си!- някакъв глас се чу зад мен и моментално се обърнах. Мисля, че е оня от вчера. Пристъпих на зад и хванах завивката закривайки ме.

-К-кой с-си т-ти?- потрепнах при изказването на въпроса ми, а той започна да се смее

-Пак същия въпрос! - каза непознатия злобно и се доближи до мен. Погледнах го уплашено и понечих да тръгна към вратата, но той ме хвана за ръкара. Защо всички правят така?- спасих те дължиш ми нещо за мяна!- усмихна се мазно.

-К-какво? Нали нищо не е станало?- от очите ми започнаха да капят малки и бързи сълзи. Защо отново на мен? В какво отново се забърках.

-Колко си глупава само! Вчера припадна в ръцете ми и те доведох тук! А сега ще правиш каквото ти кажа!- изсъска, моментално подскочих от страх и от тона му.

-К-какво и-искаш?- таман щеше да каже нещо но някой отвори вратата

-Наш?- обърнахме се и двамата. Боже мой това той ли е? Точно от него имах нужда. Но кокво прави тук? При тоя който иска да ме изнасили?

-Кам?- казах тихо и тоя който явно се казва Наш се обърна към мен.

-Наш пусни я!- каза злобно Камерън- тя не е от играчките ти! Които чукаш!- дойде бързо и ме отскубна от хватката му. Обгърна ръцете си, около мен прегръщайки ме.

-Вече съм тук, Бела- прошепна а Наш ни гледаше объркано

-В-ви с-се п-познавате- заекна Наш и започна да върви назад.

-Да, и да не съм те видял повече до нея!- изъска срещу него а той ни гледаше уплашено. Не съм виждала Кам толкова ядосан.

-Кам- прошепнах , той заби шоколадовите си очи в мойте.

-Какво?- усмихна се топло- нека да намерим дрехите ти!- започна да се оглежда

-Ето там са- посочи Наш и излезе бързо от стаята.

-Облечи се, ще те чакам пред стаята!- подаде ми ги и излезе от стаята. Бързо ги облякох и минах с пръсти през косата си, разрескайки я. И излязох пред стаята.

I'm his sex toy |J.GWhere stories live. Discover now