1.9- Съжалявам за държанието си!

3.5K 221 37
                                    

Часовете минаха изключително бързо. Няколко пъти се разминах с Джак и новата му отрепка. Бързах да се прибера за да поспя малко преди срещата ми с Камерън. Стигнах спирката и зачаках авобуса. Джак отново мина покрай спирката и спря. Но тоя път парцала го нямаше. Той свали прозореца на
вратата и ми се усмихна мазно

-Мм, какво чакаш?- захапа долната си устна . Извъртях очи и погледнах на страни. Той отвори вратата на колата и се домъкна до мен. Хвана ръката ми и ме задърта към колата. Напъха ме вътре и зае неговото място. И запали колата.

Бързо влязох в къщата. И тръгнах да изкачвам стълбите. Джак вървеше зад мен и чувах как се препъва. Отворих вратата на стаята и веднага бях прилепена на стената. Заби лицето си във врата ми. Топлия дъх на Джак докосваше врата ми. Цялата изтръпнах. Тялото ми изтръпна от дъха му които гъделичкаше врата ми. Въздишах тежно

-Д-джак..- той сложи ръката си на устата ми и ми направи знак да мълча. Поведе ме към леглото.

-Съжалявам за държанието си тея дни. Просто ти ме ядосваш и ме е яд на това което правиш. Вярвам ти,че няма нищо между теб и оня. Но вчера побеснях като чух, че те е докарал. Извинявай,Изабела! Прости ми, моля те! - погледа му се заби в мойте очи. Бях изненадана от думите му. изобщо не го очаквах това. Той да ми се извини, това е нещо ново. Да не би той да променя? Едва ли! Това пак е номер сигурно. Но как да разбера? И да съжалява като му кажа,че ще изляза с Камерън ще стане същия. Може би не трябва да излизам. Но как да откажа на Кам. Аз му нямам номера за да му кажа. Ъгх, какво да правя?

-Бела- Джак ме разсея от мислите ми. Карайки ме да го погледна. Не знаех какво да кажа тая сутрин ме нарани толкова много, а сега? Сега ми се извинява. Хвана ръцете ми и продължи да говори

-Знам, че те нараних много. И днес казах такива неща за теб на Джонсън и съжалявам. Бях ти ядосан много. Но цял ден размишлявам и стигнах до решението, че ти не би ми го причинила. Знам го! Ти си толкова невинна и не би ми го причинила. - след думите си сля устните ни. Отдръпна се - ще ми простиш ли?

-Джак, не знам дали да ти вярвам. Ти толкова пъти си ме наранявал а сега как да ти повярвам, че съжаляваш?
-Съжалявам! Повярвай ми! -хвана лицето ми с шепите си. - моля те!

-Добре - това беше единствено което казах. Просто реших да му повярвам. Колкото и трудно да беше. Щях да повярвам,че съжалява. Дано да не съжалявам.

След думите ми сля устните ни. Полека ме настани да легна а той легна върхо мен. Отдели се от целувката . Продължи по врата ми оставяйки синьо- лилави смучки. Премахна тениска ми а след това сутиена ми. Слезе надолу със смучките като ги остави едната до друга по гърдите ми. В очите ми се оформиха сълзи. Защо го прави? Нали си има оня парцал.

-Не искаш ли? -спря Джак и ме погледна в очите. Аз кимнах и той веднага се отдръпна от мен излизайки от стаята. Станах и облякох отново тениската си. Тръгвайки след него. Трябваше да му кажа за довечера.

-Джааккк!!- извиках и той спря и се обърна към мен

-Какво има, бейб?- каза притеснено а аз отидох до него. Въздишах звучно

-Т-трябва д-да г-говоря с т-теб- едва казах от стичащите си сълзи. Защо точно сега трябваше да се разплача. Защо отново проявявам слабост

-Какво има?- свъси вежди. Не знам как да му кажа страх ме е какво ще стане. Ще стане като вчера.

-Д-джак, щ-ще и-изляза с К-ка-камерън, н-но к-като п-приятели!- след думите той хвана ръката ми грубо а лицето му стана червено от гняв.

-Значи като приятели,а ? - опитваше се да бъде спокоен, но не успяваше.

-Д-джак п-повярвай м-ми с-само п-приятели с-сме, м-моля т-те! - каза през сълзи а той стисна челюста си и направи лека усмивка

-Добре, но и аз ще дойда - сля устните ни и пусна ръката ми. Мамка му! нова синина. Чакай какво? И той ще идва?

-Д-джак н-не м-ми л-ли в-вярваш? - погледна ме злобно и ме притисна на стената

-Вярвам ти, но ще дойда моя жена си!- виждах гнева който се опитваше да скрие. Това ме плашеше какво ли ще стане. Няма да мине мирно вечерта . Най- много Джак да пребие Камерън. Страх ме е за довечера. Защо трябва да идва по дяволите? Ние сме само приятели!

-Д-джак н-ни с-сме с-само п-приятели!

-Надявам се Бела- след думите си тръгна на някъде а аз се свалякох по стената. Прегърнах краката си и забих главата си в краката ми. Страх ме е за довечера, много! Какви ли не сцени минаваха в главата ми! Не искам да се случи нищо. Но Джак го прие много добре, друг път щеше да вика а сега? Сега дори не викаше. Това не е на добре. Изобщо!

Надигнах се и влязох в банята. Съблякох дрехите си и ги хвърлих в коша за мръсно пране. Нагласих водата и застанах под стичащата се вода, оставяйки да се спуска по тялото ми.

I'm his sex toy |J.GWhere stories live. Discover now