1.1- Наказание

7K 278 6
                                    

Събудих се от дрезгавия глас на някого, не обърнах внимание и веднага се унесох. Но удряне в стената ме накара да подскоча, обърнах се и видях ядосания Джак на прага на вратата, втренчил поглед в мен.

-Какво искаш- протегнах се за телефона, който е на нощното шкафче за да видя часа. Три часа.

-Ти май искаш да ме побъркаш? А?- тръгна към мен, сърцето ми започна да тупти. Страх ме е от ядосания му поглед, когато ме гледаше така знаех,че ще стане нещо лошо. Настани се върху мен.

-Така бейб казах ти,че ще те накажа- ядосанато му изражение се замени с поход. Разкъса ризата ми, така,че останах само по сутиен, но и той не остана на мен. Усетих как очите ми се пълнят със сълзи, за което затворих очите си, в опит да ги спра. В тоя момент Джак сля устните ни като стисна едната ми гърда. Той свали дънките си и после премахна набързо бикините ми. Намести се и влезе рязко в мен. Хванах с едната си ръка чаршафа и стисках, болката, която той ми причиняваше вече не беше толкова ужасна като преди,вече бях свикнала на това което той ми причинява. Мразех това,че се възползва от мен,но нямаше какво да направя, опитах да избягам но той ме намери и ме заплаши. Джак ме разсея от мислите ми, като усили темпото си, инстиктивно извиках и Джак се намуси.

-Бейб не викай, а стени името ми от желание- при изричането на думите си се ухили мазно и сля устните ни като отново усили темпото, от къде я вади тая сила винаги по-силно и по-силно.  Джак се отдръпна от целувката и продължи надолу, засмуквайки врата ми до получаване на синьо-лилава петна.

-Бейб, на път съм да свърша- каза задъхано и нервно, аз затворих очи знаех, че сега ще забърза. Вкарва целия докато не свърши. Облекчих се че всичко свърши. Той стана и излезе от стаята не след дълго чух душа. Възползвах се от това,че го няма и заспах.

***

Чух алармата ми, значи вече е осем , стон излезе от устните ми. Опитах се да стана,но не можех цялото тяло ме болеше особено между кратата ми

-Майната ти, Джак- наругах го , отново заради него не мога да стана. Отново ще пропусна лекции, заради него. Понеже той не може по полека.
-Защо бейб? Добре съм си свършил работата- усмихна се самодоволно и след това ми намигна- явно днес ще си стоиш тук- надвеси се над мен и отново сля устните ни, задълбочи целувката а след това слезе надолу по врата ми засмука полека кожата ми докато едната му ръка слизаше надолу накрая стигна имтимните ми части и почна да си играе с едната си ръка а с другата стискаше гърдата ми.

-М-моля т-те Д-джак, н-не с-сега- той спря всичко, което правеше и се отдръпна от мен, така че да е с гръб към мен

-Добре, Бейб без това закъснявам като се върна ще довършим. Днес стои тук- стана и отиде до гардероба и извади бельо, черни прилепнали дънки и сива тениска и излезе. Опитах се отново да стана исках да се изкъпя,но не можех, така се опитвах някъде час, накрая се отказах от жалките ми опити да стана и съм заспала.

Отворих бавно очи и отново се опитах да стана. Полека успях да се изправя, сълза се спусна по лецето ми. С бавни стъпки стигнах до банята. Отворих полека вратата и влязох вътре. Но краката ми не издържаха и се спуснах на земята. Тоя път не издържах и оставих сълзите да се стичат. Съдбата ми беше определила такава съдба, в която за мен няма щастие. Има само нещастие. Негова играча съм от 16-си годишна до сега. Мамка му защо всичко на мен. Защо той трябваше да отнеме девственоста ми една на 16 години. Да, за някои е нормално,но аз дори не го понасях а той ме изнасили на бизнес партито на родителите ни, при мисълта за това избухнах цялата в сълзи. Протегнах ръката си до студения кран и пуснах водата. След това и към топлия . водата се стичаше по тялото. Дори водата ми правеше по-голяма болка по тялото. А между краката ми пареше. Може би съм стояла така под водата 30- 40 минути вратата се отвори. Джак влезе с самодоволната си усмивка и се доближи до мен.

- Е, бейб станала си. Надявах се, че днес цял ден ще се мъчиш да станеш.- наведесе и ме дигна на ръце като булка. Знаех,че едвам вървя затова не го спрях. Тръгнахме към  нашата стая. Постави ме полека на леглото и се качи върху мен и започва да целува врата ми. След това се смъкна надолу.
- Бейб много ми липсваше днес, нямаше кой да притискам в стената и да целувам устните и врата. И да шаря по тялото. Мм, не знеш сега как те искам, но Джонсън ще идва.- намръщи се на последното изречение  и стана. Съблече дрехите си, взе си кърпата и излезе. Полека станах и тръгнах към гардероба. Извадих си черен къс  топ с дълъг ръкав и черна пола на лилави цветенца с висока талия. Мислех да изляза, отидох до нощното шкафче където имах несесер с някакви лекарства, извадих болкоуспокояващо и го изпих с малко вода. Сложих си малко спирала за да изглеждам малко по-добре. Взех си чантата и изляох. Минах покрай хола там беше Джак току-що се беше изкъпал. Направих се,че не го виждам и продължих до вратата

-Бейб- бейб, къде тръгна без да ми се обадиш- в края повиши тон аз мометално спрях, усетих топлия му дъх на врата ми. Притисна ме на вратата и жадно зацелува врата ми, ръцете му шареха по тялото ми. Събрах смелост и го избутах и излязох.

I'm his sex toy |J.GDonde viven las historias. Descúbrelo ahora