1.6- Спа ли с него?

4.4K 227 22
                                    

Гледна точка на Джак

Къде е Бела по дяволите? Не е карала час,къде ще е? Мамка му! Къде е ? търсих я изцелия колеж и никъде я няма. И никой не я е виждал. Ако си е тръгнала? Не , няма да го позволя? Няма да позволя да си тръгне! Такова копеле съм! Сигурно си е отишна не е могна да издържи на това което и причинявам .

Оглеждах се навсякъде, целия треперех от мисълта,че си е тръгнала. Погледнах към външната врата и я видях да се движи бавно по коридора, идваща към мен. Беше замислена може нещо да е станало. Мина покрай мен,но не ме забеляза. Веднага притеснението ми се замени с ярост и гняв. Обърнах се и хванах за лакътя й и бързо я запепих на стената, стискайки лакътя й. Видях болката в очите й, страха й,това ме ядоса още повече.

-Д-дж-а-ак - една каза от сълзите които нежно се спускаха по лижето й.

-КЪДЕ БЕШЕ, ПО ДЯВОЛИТЕ?- крящах срещу лицето й а тя потръпна от виковете ми. Цялата трепереше а сълзите и продължиха да псускат по целитето й. Защо винаги трябваше да плаче? Не разбрали, че мразя да плаче.

-Д-джак, б-бо-ли м-ме - каза тихо, очите й се стрелнаха в мойте. Но аз не оспуснах хватката си . Още не ми е казала къде е била.

-ИЗАБЕЛА! НЯМА ДА ПОВТАРЯМ ОТНОВО! КЪДЕ БЕШЕ?- продължих да викам, като усилих хватката си а тя извика от болка. Тя ме правеше такъв. Гнева ме беше обзел от костите на главата до костите на краката. Тя продължаваше да мълчи а целия колеж се е насъбрал около нас. Обърнах се към тях без да я пускам

-ВИ КАКВО ГЛЕДАТЕ?Я ИЗЧЕЗВАЙТЕ !- обърнах се към нея чакайки отговора й.

-Б-бях н-на д-д-дво-ра - най-накрая продума. След това издиша звучко и сълзите и се усилиха. Болеше я от хватката ми, но още не бях свършил

-Какво си търсила там?- казах малко по-спокойно, но се усещаше гнева ми.

-Н-нищо, п-про-просто и-исках д-да о-остана м-малко с-сама - леко отпуснах хватката си. Цялата трепереше от страх и болка, това до някъде ме ядоса още повече. Аз съм виновен сега да е в това състояние. Погледнах я в очите а тя гледаше настрани.

-Сама ли беше? - погледна ме в очите и нови сълзи излязоха

-Д-да - това ме зарадва и лека
усмивка се появи на лицето ми, а тя не спираше да плаче. Бях забравил,че я държа грубо и съм я притиснал на стената. Освободих я от хватката си а тя веднаха се спусна на земята. Придърпа краката си и ги прегърна и заби главата си в тях. Виждах я как рухна в тоя момент. Причиних и такава болка за нищо. Не можах да я гледам така и се насочих към изхода. Бързо се качих в колата си. Заех мястото си и запалих колата. Но я спрях бързо и излязох не мога да я оставя там. Не и след това,което и причиних. Тръгнах към входната врата и я видях както я оставих. Стигнах пред нея и се наведох взех я като булка и тръгнахме тя обви малките си ръце около врата ми. Отворих с едната ръка, вратата на колата а с другата я държах. Сложих я полека на предната седелка и заех мястото си до нея. Цялото й лице беше мокро от сълзите й. А очите й бяла червени. Запалих колата и потегихме към вкъщи. Щом пристигнахме бързо отворих вратата и й я взех отново като булка. Тя се отпусна на гърдите ми и продължи на плачи. Не издържам да я гледам в това състояние. Такъв съм идиот не трябваше да реагирам така. Тя просто е искала да остане малко сама а аз бях толкова груб. Мамка му! поставих я нежно на леглото. Тя сви краката си и продължи да плачи. Усещах, че ще избухна и бързо излязох от стаята за да не й направя отново нещо. Слязох в кухнята, мисля да й направя нещо за ядене. Но какво? Та аз не мога да готвя. Ще поръчам пица. Набрах номера на някаква пицария и поръчах две големи пици. Седнах на дивата чакайки човека който ще ми донесе пицата. Чу се звънеца и бързо отворих вратата. Пред мен беше момчето от вчера. Той какво прави тук по дяволите?

-Какво търсиш тук? Още бой ли искаш?- казах злобно а той се измя пред лицето ми. Тая негова реакция събуди на ново гнева който днес бушуваше в тялото ми.

-Търся Бела. Тук ли е?- усмихна ми леко. Това копеле няма работа с жена ми. Вече цялото ми тяло бушуваше от гняв. Хванах го за яката на якето му.

-ТИ, ТИ НЯМАШ РАБОТА С ЖЕНА МИ, ЯСНО ЛИ ТИ Е? ТЯ Е МОЯ! СЕГА СЕ РАЗКАРАЙ ОТ ТУК. ПРЕДИ ДА СЪМ ТИ СМАЧКАЛ ГРОЗНАТА ФИЗИОНОМИЯ!- извиках и тръшнах вратата. Нали не го познаваше? Нали тогава за първи път се видяха, той откъде й знаеше името? Ще види тя, ще ме лъже. Отворих вратата а тя все още плачеше погледна ме с червените си очи.

-ТИ ЗАЩО МЕ ИЗЛЪГА? - изкрещях й а тя ме погледна объркано. Отидох до нея и хванах за ръката изправяйки я.

-З-за к-какв-во - проплака а аз я притисна в стената тя извика от болка, но това не ме интересуваше

-СПА ЛИ С НЕГО? КУРВА! ДА ТИ СИ ДОЛНА КУРВА! КОЛКО ПЪТИ СЕ ЧУКАХТЕ, А? ПО-ДОБЪР ЛИ Е ОТ МЕН? - задавах си въпросите а тя ме гледаше учудено. Добра актриса е прави се, че не разбира, но тея не на мен.

-К-какво? А-аз н-не з-зна-ам з-за к-какво г-говориш

-MOMЧЕТО ОТ ВЧЕРА, ТОЙ БЕШЕ ТУК И ТЕ ТЪРСЕШЕ. И ЗНАЕШ ЛИ КОЕ Е СТРАННОТО- тя разшери зениците си не очакваше това, личеше си,че е изненадана- ТОЙ ТИ ЗНАЕШЕ ИМЕТО! НАЛИ НЕ ГО ПОЗНАВАШЕ МАМКА МУ! ЗАЩО ПО ДЯВОЛИТЕ МЕ ИЗЛЪГА? ЗАЩО?И ОТ КЪДЕ ПО ДЯВОЛИТЕ ЗНАЕ КЪДЕ ЖИВЕЕШ?ОТ КЪДЕ ? -тя ме гледаше уплашено а сълзите се спускаха по лицто й ще види кой е по-добър. Бързо разбих устните си с нейните, тя отначало се изненада от това мое действие, но бързо ми отвърна. Съблякох блузата й и след разкопчах сутиена й. Тя ме гледаше със страх но ми отвръщаше на всяко мое дейтвие. Целувах жадно врата й а тя стенеше тихо. Съблякох тениската си и я задърпах към леглото. Бутнах я, а тя падна върхо леглото. Съблякох дънките си и след това махнах нейните и ги хвърлих на някъде, същото нещо се случи и с бикините й. Свалих бързо боксерките си и се настаних между краката й . Рязко влязох в нея. Забивах се колкото се може по бързо и по навътре. Трябваше да й покажа кой е по-добър. Хванах я за кръста и я изправих леко да слея устните ни в груба целувка стиснах задника а тя изстена. Лека усмивка се появи на лицето ми. Усещах,че скоро ще свърша,затова се забих за последно и свърших.Но не излязох от нея продължих да се забивам колкото мога по бързо. Леглото се движеше заедно с тласъците ми имах чувстово,че скоро ще се счупи.

-Д-джак ще свърша- каза тихо и се забих за последно тоя път в нея, и тя свърши. Излязох от нея и тя отново се сви и продължи с жалките си сълзи. Отново се чу звънеца. Бях забравил, че поръчах пица.

I'm his sex toy |J.GWhere stories live. Discover now