7

4.2K 210 18
                                    

"Kevésre tartlak,
hogy ne kelljen túl nagyot
csalódnom benned. " Fodor Ákos

Harry Styles

- Nem úgy volt, hogy ketten megyünk? - kérdeztem egy enyhe szájhúzás mellett Zaynt, miközben Liz háza előtt vártunk. Az volt a terv, hogy ketten megyünk edzeni és fogalmam sincs miért kötöttünk ki itt.

- Csak megígértem, hogy átdobom Lizzyt Clarissához, tíz perc - vázolta Zayn.

Na hát persze, hogy benne kell legyen valahogy ő is. Az utóbbi időben egyszerűen azt érzem mindenhol ott van, ugyanakkor mondhatjuk, hogy egy a baráti társaságunk és elsőkörben ez az oka. Nekem új volt még mindig a társasága és a viselkedése, főleg mert láttam,  hogy mindenki mással jobban kijött mint velem.

Inkább csak csendben néztem ki a kocsi ablakán miközben úton voltunk. A hangszóróból a The Neightborhood egyik száma dübörgött, amit eltompított kicsit a légkondi fújásának zaja. Ez volt idén az első igazi meleg nap, meg is jegyeztem reggel, hogy kicsit hülyeség volt pont mára edzést szerveznünk, de a terem úgyis légkondícionált. Más tervem nem nagyon volt mára. Olaszban hasonló idő volt mindig nyáron, mondjuk inkább párásabb és kicsit az őrületbe is kergetett. A jó öreg Boston hiányzott, pedig mikor elmentem igencsak elegem volt belőle. Azzal, hogy visszajöttem nyilván a régi emberekkel, utcákkal az emlékek is visszajöttek. Volt amire szívesen emlékszem, viszont volt amire egyáltalán nem. Van olyan környék amire tudatosan nem megyek elsőkörben az emlékek miatt.

- Itt lakik? - szólaltam meg először már hosszú percek után. A negyed, amiben voltunk egyre luxusabb lett, míg végül egy lakóparkba kanyarodott Zayn. Minden egyes ház új, modern és sejtettem mennyi lehet itt egy ingatlan. Tökéletes kertek, medencék az udvaron, luxus kocsikkal a feljárókon.

- Aha, nemrég építkeztek ide a szülei -  válaszolta egyszerűen Zayn, miközben vett egy jobbost, majd a zsákutca végében lelassított és félreállt.

A ház egy kétszintes, szintén modern építésű ingatlan volt, tökéletes feljáróval, bokrokkal, hatalmas ablakokkal. Sejtettem, hogy nem szegény de nem ebbe a kategóriába tettem. A ház előtt ott pihent a fekete kis Audija amit már megismertem, hiszen láttam párszor a parkolóban.

Közben Liz kiugrott a kocsiból, de az én tekintetem az éppen nyíló ajtóra esett. Clarissa csak félig lépett ki rajta. Örültem, hogy felvettem indulás előtt a napszemüvegem, nem mintha érdekelne ha látná, hogy megnézem magamnak de Zayn magyarázkodásától megkíméltem magam legalább így. A fejem lezseren neki volt döntve az ülés  fejtámlájának miközben az ablakon kinézve figyeltem őt. Egy fekete bikinit viselt, annyi, hogy lógott rajta egy bővebb kockás ing, amit valószínűleg azért kapott csak magára, mert jöttünk. Az alsó igencsak fel volt húzva, majdnem a derekáig ezzel optikailag hosszabbnak tűntek az amúgy kifejezetten formás lábai. A mellei inkább kicsik, de formásak voltak a dereka kifejezetten keskeny a csípőjéhez képest. Bárcsak megfordult volna, hogy láthassam hátulról is.. Az ing valahogy beindította a fantáziám és csak eszembe jutott, hogy valószínűleg hasonlóan nézne ki egy reggel mellettem is, az én ingemben, alatta egy szexi csipkés darabbal talán. Sokszor látom őt bővebb ruhákban, amik jól néznek ki rajta, de már birizgálta kicsit a fantáziámat mi van alatta. Nos, nem gondoltam hogy ma fogom látni és így, de nem panaszkodtam. Így nem kellett túl sok melót beletennem.
Mielőtt Lizzy odaért volna Clarissa egy széles mosollyal a kocsi felé nézett, majd integetni kezdett. A szemem sarkából láttam csak ahogy Zayn keze felemelkedik, de inkább azt figyeltem ahogy Clarissa  az egyik oldalon a haját a füle mögé teszi, mert a szél hirtelen az arcába fújta. Volt benne valami ami vonzotta a tekintetem és a figyelmem, egészen addig, míg el nem tűnt ismét és a bejárati ajtó be nem záródott.
Kisebb hidegzuhanyként ért ez az eset, fészkelődtem is egyet az ülésben, hogy igazítsak magamon miközben az autó újra elindult alattunk immáron remélhetőleg tényleg a terem felé. Egy kiadós futás vagy box kelleni fog, hogy kitisztítsam az agyam.

Torn / TörésWhere stories live. Discover now