13

4K 215 2
                                    

"- Akire nagyon
sokat gondolok, az nem
fárad el ettől?!" Fodor Ákos

A másnapom egészen nyugodtan telt, főleg a tegnapihoz képest. Ahhoz képest teljes zen állapotban voltam. Serenát délelőtt kivittem a vonat állomásra, majd onnan egyenesen hazamentem és a nap nagy részét Miával és a szüleimmel töltöttem otthon. Az udvaron sütögettünk, medencéztünk és élveztük, hogy a májusi meleg teljesen beköszöntött és egészen nyár érzet volt.

Este amint egyedül voltam viszont beszippantottak a gondolataim. Ahogy az íróasztal melletti székre pillantottam egyből feltűnt, hogy ott lóg Harry ingje a háttámlán, mert tegnap elfelejtettem neki visszaadni este. Szinte gondolkodás nélkül vitt oda a lábam és vettem a kezembe a puha anyagot. Egy nagy sóhajtás szakadt ki belőlem, hiszen gondolatban egyből előttem volt Harry, amint ő viseli ezt, majd ahogy feljebb emeltem jó mélyen beszívtam az illatát.

Ő illata volt még mindig.

Nem tudok róla semmit. Nem tudom hány éves, mit dolgozik pontosan, hol nőtt fel, van-e testvére, mik a hobbijai, s még sorolhatnám. A személyisége is zárkózott, de mégis azt érzem hogy ott állok a falnál ami kettőnk között van és mindenáron ki akarom találni mi rejlhet mögötte. Olyan butaság ez, tisztában vagyok vele. Rosszul is érzem magam kicsit ha Felixre gondolok is. Én akinek a legnagyobb szája volt eddig arról, hogy én nem vagyok az a típus, aki pasikat képes csak úgy váltogatni most olyan hirtelen léptem Harryre, hogy még magam sem tudtam felfogni. Tudom, nem lehetett ezt szó szerint venni, hiszen egyikükket sem vagyok együtt, nem is miattuk aggódom ebben a helyzetben, hanem magam miatt. Felixnél is kitettem magam a veszélynek, hogy fájni fog és csalódni fogok az egész Aaronös helyzet miatt, most pedig megint ugyanaz van Harry titokzatos személysiége miatt.
Ugyanakkor nem tehetek róla, hogy ilyen könnyen fellobban bennem valami ha azt érzem, hogy a helyes ember áll előttem. Ennyire ismerem már magam. És valahol Felix annak tűnt. Hogy Harry annak tűnik-e, azt nem tudom. Egyelőre felé egy egyértelmű testi vonzalmam van, egy olyan szintű, ami még egyetlen férfival sem volt soha azelőtt. Ő különlegesnek és másnak tűnik. Kicsit azt érzem hajt a vérem, nem tudom.

Hát persze, hogy eztuán ahelyett hogy kikapcsoltam volna az agyam és megpróbáltam volna nem Harryre gondolni egyszerűen levetettem magam az ágyra a telefonommal a kezemben és nézelődni kezdtem.

Instagram, kereső, Harry... oh, még a vezeték nevét sem tudom.
Jobb híján Zayn profiljára mentem, onnan a követéseinek listájára és oda írtam be Harry keresztnevét.

harrystyles.

Szóval Styles, oké. Legalább már ezt is tudom.
Egyből rákattintottam és csalódás kellett hogy érjen hiszen privát volt az oldala. Hát persze, hogy a social media profiljai is olyan titokzatosak, mint ő maga. Bekövessem?
Vagy az túl sok lenne és várjam meg míg ő? Nem tűnik úgy mintha nagyon foglalkozna ezzel, mindössze 10 embert követett, viszont sokkal több követője volt. Akkor biztos nem lenne belőle nagy dolog.

Bekövettem.

Lényegében amint megtettem le is tettem a telefonom és inkább kiabáltam Miának, hogy nincs-e kedve sorozatot nézni. Muszáj volt kikapcsolnom valahogy az agyam, így is felgyorsult a szívverésem már megint Harry miatt, így hát a telefonom egyszerűen ott hagytam az ágyon és kimentem a tv-hez a húgommal, hogy megnézünk egy újabb Szívek szállodája részt.
Már tíz is elmúlt mikor ismét a telefonomért nyúltam. Azóta végignéztünk két részt és vettem egy forró fürdőt is, viszont mostanra esélytelen volt hogy elkerüljem, hogy ránézzek a kijelzőre.

Torn / TörésWhere stories live. Discover now