28

3.4K 162 9
                                    

"Mióta tegnap megcsókoltalak (...),
folyton elém rajzol a hála, folyton
előttem állsz, utcán és munka közben
folyton beléd ütközöm: hátracsukló
fejedet látom, kigyúlt arcodat,
csukott szemedet s a kínzó gyönyörvágy
gyönyörű mosolyát az ajkadon. " Szabó Lőrinc

A hazaúton persze a kocsi zengett tőlünk. Lényegében mind a négyen úgy pletykáltunk az estéről és olyan dolgokról amiket hallgattunk, mintha a vacsora után feltekerték volna a hangerőnket. Magamban csak nevettem anya egy egy odaszúrásán, amiket Felix családja felé irányított, összességében nem volt olyan rossz ez a vacsora. Sokkal rosszabb is lehetett volna, igazából a lehető legrosszabbra voltam felkészülve.

Amint hazaértünk én befoglaltam Mia elől a fenti fürdőszobát. Hallgatnom is kellett az ajtó előtti háborgását a kádban fekve, míg végül bele nem törődött, hogy ma én nyertem. Egyszerűen csak élveztem, ahogy a forró víz ellepte a testem és a habok játszottak a tetején. Kellemes vanília illat uralkodott a fürdőszobában, na meg pára, hiszen túlságosan is forró fürdőket veszek. A hajam fel volt csavarva a fejem tetejére, és csak csendben relaxáltam.

Egészen sikerült kikapcsolnom az agyam addig, míg a habok le nem mosódtak a mellemről és elém nem tárták a halvány foltot, amit Harry adott nekem a mosdóban ma. Nem volt nagy és erőteljes sem, látszott hogy épphogy csak piros és lila volt és halvány, mintha tényleg tudatosan csak arra ment volna, hogy ne fájjon és látszódjon nagyon, csak legyen egy kis jele annak, amit tett. Egyből még melegebb lett a levegő körülöttem ha már csak az esetre gondoltam is.
Egyértelműen féltékeny volt, ami kicsit meglepő tőle, hiszen ő maga mondta, hogy nem szokása ugyan ahhoz a nőhöz visszajárni többször. Nem igazán értettem őt pontosan, bár talán hozzám hasonlóan érezhet. Én is mindig hangoztatom mennyire pánikolok egy kapcsolattól, ugyanakkor elég elképzelnem, hogy Harryt egy másik nővel látom, máris összeszorul a gyomrom.
Bár ki tudja, amit nem tudok az nem fáj alapon inkább rendszerint elterelem a gondolataimat ha arra gondolnék mit tesz vagy kivel van épp ha nincs mellettem.

A fürdőből végül igyekeztem gyorsan kijönni, hiszen tudtam, hogy Mia vár rám. A hálószobámban mielőtt lemostam volna a sminkem hezitáltam. Volt már megint egy ördögi tervem, ami nyilván Harryhez köthető. Minden egyes ördögi terv nálam hozzá kapcsolódik.
Az ágyban bebújtam a fehér takaróm alá, és felhúzva a térdem a tükör felé fordultam az ágyamban. A pizsama felsőt egyszerűen lekaptam magamról, majd a telefonomat a kezembe véve próbáltam csinálni egy jó képet úgy, hogy ne is látszódjon semmi, de mégis egyértelmű legyen, hogy nincs rajtam felső. A kezeimmel takartam a nagy részét, illetve a telefonom a fél arcom, de középen a mellem tetején látszott az apró folt a képen is.
Mielőtt bármi mást tettem volna vissza öltöztem, lemostam a sminkem, majd lekapcsoltam a lámpát és bebújtam a takaróm alá. Hezitáltam egy ideig mit is írhatnék hozzá vagy hogy egyáltalán elküldjem-e, de olyan izgatott lettem hogy esélytelen lett volna magamat lebeszélni róla.

Clarissa: olyan halványra csináltad, hogy holnapra el is múlik.. gondoltam megörökítem neked

Egyértelműen hevesen vert a szívem már miközben pötyögtem is az üzenetet, nem még akkor mikor a küldés gomb felett lebegett az ujjam. A szemet összeszorítva nyomtam rá, majd dobtam egyből magam mellé a telefont.
Nem hiszem el, hogy ezt csinálom. Mi van akkor, ha eladja vagy körbemutogatja a haverjainak? Mondjuk nem mintha egy hű de sokat mutató kép lenne, sőt és amúgy sem nézném ki Harryből, hogy olyat tenne. Például anno Aaronnek vagy Felixnek soha a büdös életben nem küldtem volna ilyet, hiszen biztos lettem volna benne, hogy minden egyes haverjuk látta volna.

Torn / TörésWhere stories live. Discover now