Fighting lessons... sort of

2K 80 5
                                    

Adrianna

De vechtlessen die we gister eigenlijk moesten krijgen, krijgen we vandaag. En we krijgen het nog steeds van die klootzak Richard. We hebben wel gemeld wat er is gebeurt, maar hij is de beste vechter die ze hebben en ze geloven zijn kant van het verhaal meer. Ze willen niet geloven dat Richard Elizabeth probeerde te zoenen en dat ook deed, bijna 2 keer. Hij heeft ervan gemaakt dat we een grap met hem uithaalden en dat we hem hadden opgesloten, dat ze dat geloven. Nu denken ze dat we van die irritante kinderen zijn, maar we hebben niets gedaan. Natuurlijk geloven ze een door hun opgeleide en getrainde jongen meer dan Elizabeth die hier al sinds haar geboorte komt.

"Elizabeth, kies een wapen" zegt Richard koel. Ze blijft staan waar ze staat. "Elly, je moet een wapen pakken" zegt Robyn die al de hele dag alles van Richard aan Elizabeth doorgeeft. "O, oke" Ze pakt een boog uit het rek, laat de draad even veren, knikt goedkeurend en pakt daarna een pijlenkoker. Ook pakt ze een dolkje. Daarna gaat ze weer in het rijtje naast ons staan.

"Adrianna, kies maar je wapen" zegt hij naar mij kijkend. Ik zeg niets terug en loop het wapenhok in. Een lange tijd zit ik te kijken naar welk wapen ik zal kiezen. "Schiet een beetje op alsjeblieft" zegt Richard geïrriteerd. Ik blijf hem negeren en zoek rustig verder. Ik hoor de rest achter me grinniken en een ondeugende grijns verschijnt op mijn gezicht. Een tijdje later pak ik wat werpsterren en een nunchaku, ninja style, Daarna stap ik terug de rij in.

"Jouw beurt Robyn" "Ayay Kapitein Klootzak" zegt hij met een neppe glimlach, waarna hij het wapenhok marcherent instapt. Weer moeten we allemaal lachen. Hij kiest een hamer en een bijl, zo eentje die ze in de Middeleeuwen gebruikten. "Ga je gang Nathan" Nathan is de enigste die nog enigszins normaal antwoord "Oké" Hij heeft zijn keuze snel gemaakt en pakt het mooiste zwaard die er staat. Al snel staat hij weer bij ons in de rij.

Richard begint door de kamer te ijsberen "Interessant" mompelt hij half onverstaanbaar "Ik dacht wel dat jullie anders zouden kiezen" We zitten hem allemaal raar aan te kijken. "Waar heeft ie het over?" fluister ik naar de rest. "Wisten we het maar" fluistert Nathan terug. "Kunnen jullie even stil zijn" snauwt Richard naar ons. "Vertel jij maar eerst waar je het over hebt misschien" snauw ik terug. "Laat eerst maar eens zien wat je kunt" hij trekt zijn zwaard uit zijn riem en richt hem op me "Misschien zal ik dan overwegen om het te vertellen"

Snel grijp ik mijn nunchaku en mijn werpsterren "Kom maar op." Hoe veel ik ook aanval, hij weet me flink achteruit te drijven. Op gegeven moment stoot ik tegen de rand van de fontein aan. Met een duw van de achterkant van zijn zwaard, val ik met een grote plons in het water. De fontein is zeker 2 meter diep en ik val dan ook helemaal in het water, ik raak volledig doorweekt.

"Mijn leren schoenen!!!" krijs ik woedend. Daarna zie ik een pluk van mijn haar bruin worden en duik onder water. Tussen de steken in mijn benen door trek ik snel mijn schoenen uit en gooi ze over de rand van de fontein, ook trek ik mijn shorts, shirt en zelfs mijn onderbroek uit. Al snel maken mijn benen plaats voor een vin. Ik kijk weer boven water, Richards zwaar raakt precies het puntje van mijn neus. "Zoek de zwakke plekken van je tegenstander en je hebt ze zo gevloerd"

Wat een sukkel is hij dat hij denkt dat water een zwakke plek van me is. Snel duik ik onder water en kom weer boven aan de overkant van de fontein. "Hé, hierzo klootzak!!" roep ik naar hem. Hij kijkt om naar het geluid, maar hij ziet me niet omdat ik me achter de fonteinsproeier heb verstopt. Als hij me vindt, duik ik weer onder en blijf maar verder gaan. Je zou moeten zien hoe hij er nu bijloopt. Hij is volledig uitgeput door het 50000 keer rond de fontein rennen. De rest lacht om het tafereel en we hebben nog de hele middag lol als ook Robyn hem begint te irriteren.

RevolutionDonde viven las historias. Descúbrelo ahora