UPDATES

315 32 9
                                    

LEES DIT PLZ. STAAN BELANGRIJKE DINGEN TUSSEN!!!
Oké, ik heb een paar updates. Ik zou graag willen dat iedereen dit leest en als het even kan ook comment op de komende vragen/voorstellen. Dit wordt in zowel Revolution als Soul within me (en misschien ook Just my life) geupload en het is precies dezelfde mededeling in alle 2/3. Gewoon zodat je het niet opnieuw gaat lezen.

Ten eerste wil ik mededelen dat ik een insta wil beginnen met mijn tekeningen etc. Ik wil dit vooral doen om jullie een beetje te laten zien hoe ik mijn personages zie en hoe ik hun uiterlijk bedoel. Ook wou ik dit al lang doen gewoon omdat ik het leuk vind, dus ik zou graag willen weten wat jullie hiervan denken.

Ten tweede, ik stel mijn fanfic nog wel even uit want ik weet nog niet wat ik er mee wil doen en heb nog geen goede ideeën ervoor. Wat ik wel wil doen is Just my life opnieuw schrijven, maar dan ook echt volledig opnieuw doen. Ik ben er al een beetje mee bezig en ook hiervan zou ik graag willen weten wat jullie hiervan denken.

Ten derde wil ik zeggen dat mijn updates steeds wat minder lijken te worden en dit is omdat school drukker wordt, ik het zelf gewoon drukker heb en het er niet naar uitziet dat dit snel zal veranderen. Ik ga niet een maandelijkse uploader worden, maar ik ga ook zeker niet meer terug naar mijn dagelijkse schema zoals in mijn eerste boek. Eerder een update een of twee keer in de week.

Dus 1 Art Insta 2 "Nieuw" boek 3 Uploads

Bedankt voor het lezen van deze mededelingen en nogmaals, plz comment want ik wil echt weten wat jullie van alles vinden. Ook die mensen die nooit commenten, het zou echt heel fijn zijn als je dat nu wel zou doen en het zou mij ook echt helpen. Alvast bedankt, Xxx Claire

RevolutionWhere stories live. Discover now