Kidnapped

2K 78 10
                                    

We zitten al over de 1000 reads heen. Zo blij, love all my readers!!!

Elizabeth

"Weet je het zeker?" vraag ik nogmaals. Ik hoor Adrianna zuchten "Ja, hoe vaak moet ik nog zeggen dat je er haast beter uitziet dan ik" zegt ze terwijl een kleine glimlach haar mondhoeken krult "Waarom vraag je het nog, je ziet er prachtig uit"

Ik heb mijn styling voor dit feest volledig aan Adrianna overgelaten. En ze heeft me voor een make-over gezorgt zeg. Ze heeft mijn haar, waar normaal gesproken een natuurlijke krul in zit, helemaal gestijlt. Ze heeft me knalrode hakken aangedaan die matchen met mijn ietwat te uitdagende lipstick. Ze heeft me ook een strak jurkje gegeven met een heart neck en vanaf de nek lange mouwen van een soort stevig pantygaas. De mouwen ervan zijn lang, maar de lengte van het jurkje niet. Ook de make-up maakt me onzeker. Wat ik al zei, de rode lippen. Daarbij heeft ze me overdreven zwarte oogmake-up en gigantische nepwimpers gegeven. 'Normale' tieners zouden waarschijnlijk zo naar feestjes gaan, maar ik ben er totaal niet zeker over.

"Waarom mag ik niet zo'n jurkje aan als jij?" vraag ik zeurderig. "Omdat je eens uit je comfort zone moet stappen en te durfen om eens sexy te zijn" zegt ze als een typisch populaire tiener. "Ik weet niet of ik dit wel wil, ik bedoel..." "Jij bedoelt helemaal niets" onderbreekt ze me ruw "Jij moet eens het leven leven" "Wat denk je dat Robyn zal vinden?" vraag ik voorzichtig. "Hij zal niet weten wat hij ziet" zegt ze overtuigend. Na een hele korte stilte horen we opeens keiharde James Bond muziek uit de kamer naast ons komen. En drie keer raden wie er naast ons zitten, Nathan en Robyn.

"Ze zijn een beetje te blij met die smokings, denk je niet" zegt Adrianna lachend. Ik zucht "Hmm, Robyn in een smoking" zeg ik dromerig. "Heb je hem in principe ooit in minder gezien dan een volledige outfit gezien" zegt Adrianna met een kleine grijns. Ik geef haar een duw in haar zij "Niet te ver gaan jij!!" "Ik bedoel, heb je ooit zijn sixpack gezien! Weerwolven blijken de lekkerste sixpacks te hebben en ik wil wel van jou weten of dat niet enkel geruchten zijn" zegt ze smeuïg. "Ik zal je op de hoogte houden" zeg ik nu ook volledig enthousiast.

De jongens kloppen op onze deur, het is tijd om naar het feest te gaan. Ik ga om het hoekje staan, Adrianna doet de deur open. "Waar is mijn Elly" zegt Robyn. "Bedoel je die van gister, want die is niet aanwezig vanavond" zegt ze plagerig. "Waar heb je het over" vraagt Robyn lichtelijk geïrriteerd. "Over de nieuwe Elly" zegt ze terwijl ik voor de deuropening stap.

Robyn maakt een lichte buiging "Zou ik uw hand mogen aannemen schone vrouwe" zegt hij plechtig. "Natuurlijk mijnheer" zeg ik terwijl ik op zijn arm inhaak "Laten we gaan!" Samen lopen we over de gang naar de balzaal, tot er iets over mijn hoofd wordt getrokken. Ik word ruw van Robyn weg getrokken die nog grip op me probeert te krijgen. Ik probeer te schreeuwen, maar het lukt niet door wat er dan ook over mijn hoofd heen zit. Ik hoor wel flinke tegenwerking van Robyn, Nathan en Adrianna, maar ik krijg niet genoeg lucht om tegen te stribbelen tegen de 2 stevige armen die me vasthouden. Al snel voel ik een naald in mijn arm en alles word nog zwarter dan dat het al is.

RevolutionWhere stories live. Discover now