Dark Daemons

1.7K 66 2
                                    

Kleine correctie, ipv Daemonen is het Daemons. Ik heb het btw ook in mijn andere hoofdstuk aangepast. Dit is btw btw ook een wat langer hoofdstuk, hope y'all like. Btw btw btw ik upload daarom ook niet overmorgen maar overovermorgen

Adrianna

Ik kijk even op de klok en zie dat het één uur is. Ik had al op de open plek moeten zijn. Snel gooi ik mijn telefoon, make-up en wat geld in mijn handtasje en zet ik mijn RayBan op. "Ik ga even oké!" roep ik. Voor ik antwoord krijg van de anderen heb ik alleen de deur al dichtgegooid. Snel ren ik het dorp uit, naar de bosrand. Daar sta ik stil. Welke kant moet ik ookal weer op.

Na zeker 15 minuten rond te hebben gedoold in het bos, zie ik Skye op de grond zitten, zingend. Wauw, hij zingt gewoon zo mooi, het is onbeschrijfelijk. Als ik nu op hem afloop, zal hij stoppen. Ik duik dus achter een boom om nog even ervan te kunnen genieten. Als hij met een nieuw lied begint, neem ik het stiekem op met mijn telefoon. Als hij daarmee klaar is, stap ik achter de boom vandaan en doe alsof ik me haast.

"Omg, sorry dat ik zo laat ben" zeg ik terwijl ik tegenover hem ga zitten en mijn zonnebril in mijn tas stop. Vlak voor ik de grond raak, sta ik weer op. Ik herinner me namelijk dat ik mijn nieuwe shorts aanheb en de bosgrond zal niet veel goeds doen. Hij grinnikt (waarschijnlijk door mijn zure gezichtsuitdrukking) en staat ook op. "Je bent wel een echt prinsesje hè" zegt hij lief. Omg, zijn stem, ookal zingt hij niet, het is gewoon zo... zo... geen woorden voor. "Of ben je eerder een diva?" Ik schiet weer op uit mijn gedachten en verwerk even wat hij net zei. "Allebei wel een beetje" antwoord ik een beetje laat. Weer grinnikt hij.

"Daar staat een bankje als je wilt zitten trouwens" zegt hij. Ik kijk achter me. "Die stond er net toch nog niet?" Ik kijk weer terug naar Skye en zie hem glimlachen. Zal ik het ook maar over de perfectie van zijn lach hebben, want die is net zo onbeschrijfelijk als zijn stem. Ik glimlach en giechel een beetje, waarna ik ga zitten. Hij komt naast me zitten en slaat zijn arm om me heen. Automatisch kruip ik wat dichter tegen zijn warme torso aan. Het doet me nogal blozen.

"Waarom is je haar eigenlijk blauw?" vraagt hij. "O uhm.." begin ik "Eigenlijk weet ik het niet, vanochtend was het gewoon al zo. Ik vind het vreselijk" zeg ik zuchtend. "O, ik vind het eigenlijk wel mooi" zegt hij. "Echt waar?" Het is niet dat ik hem niet geloof, maar het verrast me gewoon. "Ik kan niet liegen dus het zal vast waar zijn" zegt hij een beetje grinnikend "Zelfs als ik vroeger een koekje stal, kon ik het niet verzwijgen"

Na een tijdje stilte, bedenk ik me iets belangrijks. "Mag ik je wat vragen?" vraag ik. "Eigenlijk heb je net al een vraag gesteld" zegt hij grinnikend. Ik geef hem een zacht stompje tegen zijn buik "Mijn vriendin, zij is vanochtend niet alleen wakker geworden met verkleurd haar, maar ook met vleugels, dezelfde die jij hebt" leg ik uit. Hij trekt zijn arm achter mijn nek vandaan en legt zijn hoofd in zijn handen. "Wat heb ik gedaan" zegt hij hoofdschuddend.

Nu begin ik bang te worden "Wat is er dan?" vraag ik vrezend voor zijn antwoord. "Ik weet veel van magie, maar heb nog lang niet alles geleerd. En toen ik jou dus beschermde tegen die demonen, heeft het waarschijnlijk de eerste persoon die jij hebt aangeraakt beïnvloed" zegt hij nog steeds hoofdschuddend. "Hoe beïnvloed?" vraag ik zorgvuldig verder. "Zij is nu tijdelijk je 'beschermer' tot de tijdsduur van twee dagen..." "O, maar zo erg is dat toch niet" zeg ik opgelucht. "...tot twee maanden voorbij is" vervolgt hij.

Veel tijd om daarover na te denken, krijg ik niet, want al snel hoor ik talk dirty door mijn tas galmen. Snel rits ik mijn tas open en neem op, Skye een verontschuldigende blik toewerpend. "Hallo?" "O Adry lieverd, is Dan daar?" "Hoi mam en nee, Dan is niet hier, hoezo" "Hij wou je verrassen en langskomen met Zoë, Haiden en de tweeling, maar hij heeft me niet meer gebeld en hij neemt zijn telefoon niet op" "Ik kan hem wel proberen te bellen als je wilt" "Dank je Adry, je bent een engel" Daarna hangt mam op.

RevolutionWhere stories live. Discover now