Beach time

1K 60 2
                                    

Beetje kort, sorry daarvoor.

Adrianna

Ik gaap, rek me uit en doe mijn ogen open. Ik kijk naast me, maar Skye ligt er niet. Ik kijk om me heen, maar hij is nergens te bekennen. Dan gaat m'n deur langzaam open. Skye komt met een dienblad die hij op één hand balanceert naar binnen. In de andere hand heeft hij een glas jus d'orange. Hij zet het naast me neer op bed en geeft me de jus d'orange aan.  Ik ga nog wat meer rechtop zitten.

"Waaraan heb ik dit te danken" vraag ik glimlachend. "Aan alles" zegt hij. Ik schuif het ontbijt aan de kant en trek hem naar me toe. Daarna druk ik mijn lippen op de zijne. Ik kruip op zijn schoot en trek me dichter tegen zijn warme lichaam aan. Als ik mijn lippen weer van de zijne haal, blijven we zo dicht bij elkaar zitten. Ik leg mijn hoofd op zijn schouder. Hij legt zijn hand op mijn achterhoofd en haalt zijn hand door mijn haren. "Ik hou van je" fluister ik. "Ik ook van jou" fluistert hij terug.

Ik neem een hap van mijn wentelteefjes. "Ik wist niet dat jij ook kon koken" zeg ik genietend van mijn eten. "Ik maakte eigenlijk altijd ontbijt, geen idee hoe ik pasta moet maken" grinnikt hij. "Bij mij precies andersom, Dan maakte ontbijt en lunch en ik deed het avondeten" zeg ik "Daarom maakt iedereen ook zijn eigen ontbijt en lunch hier" Skye knikt. "Nou, dan zijn we een goed duo" glimlacht hij.

Nadat ik mijn ontbijtje opheb, doe ik een bikini en een makkelijk jurkje aan. We hebben bedacht om lekker een dagje naar het strand te gaan voor de verandering. Gewoon even ontspannen en lol maken. We gaan met Skye, Nate, Robyn, Elly, Joy, Vicky, James, Mauro, Jane en Demi. Ik stop nog een handdoek, zonnebril, luchtbed, make-up tas en telefoon in mijn tas en neem hem om mijn schouder. Ik zet mijn strandhoed ook op. Dan komt Joy mijn kamer in, ze heeft iets glanzends in haar hand.

Ze houdt het ding omhoog. Het is een kettinkje met een prachtige schelp als hanger en nog een klein schelpje aan beide kanten. "Hier, doe om" zegt ze. Ik houd haar tegen. "Wow wow wow, rustig aan. Wat is het?" vraag ik. "Deze ketting zorgt ervoor dat je niet in een zeemeermin verandert als je het water ingaat" legt ze uit "Hier, ik heb er ook een om om mijn vleugels te verbergen" Ze tilt het bedeltje om haar nek ietsjes op. Het is een stenen vlindertje met een klein blaadje aan weerszijden van de vlinder. Nu pas valt het me op dat de vleugels op haar rug missen. "Het heeft slechte effecten, maar dat is alleen als je het vaker draagt. Één dag kan geen kwaad" legt ze verder uit. Ik knik, pak het kettinkje aan en doe hem om mijn nek. "Dankje" knik ik.

Zo snel we het strand oplopen en een plekje hebben, laten de jongens alles uit hun handen vallen, trekken hun shirts uit en rennen gelijk de zee in. Zij zaten met zijn vijfen in één auto en wij meiden met zijn vijfen in de andere. Dit moeten ze dus afgesproken hebben. Jane trekt haar shirt over haar hoofd en haar broekje uit en rent erachteraan. "Wacht op mij jongens" roept ze lachend. Elly trekt haar jurkje over haar hoofd en gaat er ook snel achteraan. Demi kleed zich zo snel mogelijk om en rent een beetje klunzig de zee in.

Ik doe mijn jurkje uit, knoop een zijden doek om mijn middel en zet mijn hoed op. Joy heeft nu ook alleen haar bikini aan en rent naar het water. Ik pak het luchtbed uit mijn tas en loop naar het water. "Elly, help effe!" roep ik naar haar. Ze kijkt op en komt het water uit. "Kan je hem voor me opblazen?" vraag ik gelijk. We zitten op een nogal afgelegen stukje strand, dus niemand zal d'r zien luchtsturen. In een snelle beweging pompt ze het luchtbed vol met lucht en doet het dopje dicht. "Dankje" glimlach ik. Daarna duikt Elly het water weer in.

Ik ga op het luchtbed liggen en met een golfje duw ik mezelf het water in. Ik lig effe lekker te zonnen. Opeens voel ik iets onder me en voor ik het weet draait mijn luchtbed om en lig ik in het water. Ik schrik en slik per ongeluk een hap water in. Ik grijp naar mijn luchtbed, leun erop en begin keihard te hoesten. Als ik opkijk, kijk ik een lachende Nathan aan. Maar zijn blik verandert in verbazing. "Je... waarom... oké, hoe de fuck" zegt hij. "Als je wat duidelijker bent, kan ik je misschien antwoord geven" zeg ik nog half proestend. "Waarom heb je nog benen?" zegt hij onwijs bot. "Daarom" zeg ik droog. Ik pak het luchtbed en ga er weer op liggen.

"Wat is daarom?" vraagt hij door. "Moet ik het echt uitleggen, ik wil gewoon liggen" zucht ik. "Als je het uitlegt" hij zet een vervelend toontje op. "Ugh..." Ik zucht weer "Zie je deze ketting. Joy gaf hem aan me en deze zorgt ervoor dat ik niet verander" leg ik ietwat geïrriteerd uit. "Maar wat dan als iemand hem afdoet" grijnst hij. "Nou, dan gebeurt er dit" zeg ik. Ik maak een grote golf en laat hem recht in zijn gezicht komen. Hij knalt zo het water in. Ik begin te lachen. Opnieuw duwt hij het luchtbed om. Dit keer klap ik zo hard tegen het water, dat het pijn doet. "Auw!" schreeuw ik. "Ik wil jurkjes en shorts aan en blauwe plekken maken mijn benen er niet mooier op, dus stop gewoon!" schreeuw ik geïrriteerd. "Iemand hier is met zijn verkeerde been het water in gevallen" grinnikt hij. Dit keer maak ik zo'n grote golf dat hij een eindje wegspoelt. Zo, daar zijn we ook weer vanaf.

RevolutionWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu